Şimdi Ara

İphone SE ÇİZİKSİZ GARANTİLİ ! İOS 9.3.5 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazın garantisi agustos 2018 e kadar devam etmektedir.Hafızası 16gb'tır.Herşeyi fulldür.Nokta çizik yoktur.İOS 9.3.5 yüklüdür. Şarj süresi gerçekten mükemmel 4.5G ile full yogun kullanımda 6 - 7 saat arası gidiyor . Bu seçenek telefonu elinden düşürmeyenler için geçerli . Wifi ile 8-9 saat arası alırsınız arkadaşlar.Zaten pil olarak 6s den daha iyi bu telefon. Ve yazılım güncellenmedi. Bu kadar şarj süresinin iyi olmasının nedeni yazılım güncellemesinin yapılmamasıdır. 7 ve 7s plus arasında şarj farkı yaklaşık 10-15 dakika iphone 7 serisi daha iyi :) ama fiyatıda iyi yani :) hız olarak 6s den daha hızlı bir teldir.Bazı testlerde 7 den daha hızlı.Uygulama açılış hızları inanılmaz hızlı.Alacak kişi gerçekden şanslı çünki piyasada bu fiyata bu yazılımda olan SE cok nadir var.Herşeyden öte ben sorunsuz temiz başımı ağrıtmayan bir telefon istiyorum diyorsan doğru yerdesin.İstersen alma ama cihazı bir gör derim :)

İphone SE ÇİZİKSİZ GARANTİLİ ! İOS 9.3.5 !
    İphone SE ÇİZİKSİZ GARANTİLİ ! İOS 9.3.5 !İphone SE ÇİZİKSİZ GARANTİLİ ! İOS 9.3.5 !

Ulaşım için wp = 5454238668

NOT : SON FİYAT 1450 TLDİR.
    KESİNLİKLE İNDİRİM VE TAKAS YOKTUR. İST / BAĞCILARDAN SATILIKTIR. SADECE ALACAK KİŞİ TELEFON NUMARASINDAN ULAŞSIN.HERŞEYİ DETAYLI YAZDIM.LTFEN SORU SORMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 30 Temmuz 2017; 1:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanlarda fiyat belirtmek zorunludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydurma seyler yazmayin.guncellemeyle sarjin alakasi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 4 Temmuz 2017; 19:18:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.