Şimdi Ara

İphone şarj sorunu.(garanti durumu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir soru sormak istiyorum.şu iphone u pc ye bagladım mı acayip bir elektirik kaçagı oluyor.telefona dokununca çarpıyor.sizce garantiye verilmesi gerekiyormu.yoksa her iphone da böyle şeyler oluyormu. ha b,re konu açıp 3 5 soru sordugumu bilyiorum ama ilginçliklerde bana denk geliyor. şimdiden teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 28 Temmuz 2012; 23:01:38 >

• telefonu pc ye bağladığında elektrik kaçağı oluyorsa notebookda kaçak vardır ,ıphonun üzerindeki eletkrik akımının elektrik kaçağına sebep olcağını düşünmüyorum.
  • Genelde pc tarzı şeylerde çok oluyor, ayaklarına terlik giy :D direk mermer seramik tarzı yerlere temas etmezsen çarpmaz. Halıya yatağa filn otrrsan çarpmaması lazım, yani sen topraklama yapmamaya dikkat et, ya da iphonu bilgisayardan değil direk prizden şarj et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTr C i H @ T

Genelde pc tarzı şeylerde çok oluyor, ayaklarına terlik giy :D direk mermer seramik tarzı yerlere temas etmezsen çarpmaz. Halıya yatağa filn otrrsan çarpmaması lazım, yani sen topraklama yapmamaya dikkat et, ya da iphonu bilgisayardan değil direk prizden şarj et.

Sonuc olarak garantiye verilmesi gereken bir durum mu degil mi : ).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

Orijinalden alıntı: LOTr C i H @ T

Genelde pc tarzı şeylerde çok oluyor, ayaklarına terlik giy :D direk mermer seramik tarzı yerlere temas etmezsen çarpmaz. Halıya yatağa filn otrrsan çarpmaması lazım, yani sen topraklama yapmamaya dikkat et, ya da iphonu bilgisayardan değil direk prizden şarj et.

Sonuc olarak garantiye verilmesi gereken bir durum mu degil mi : ).

Hayır. Bilgisayar ile ilgili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.