Bildirim
Iphone şarj hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ortalama 5 ila 7 saat kullanım süresi sunar(lar). Bu sürenin geniş bir aralıkta olmasının sebebi 3g'nin açık olup olmaması, oyun gibi pilin hızlı bitmesine sebep olabilecek uygulamalar açıp açmamana bağlı olarak vs %10-20 arası değişiklik gösterebilir.
Ayrıca 5-5s ve 6 arasında pil kapasite farkından doğan doğal bir şarj süresi farkı var. Yorumlara bakılırsa 6 en iyisi gözüküyor. Yani 6 ile 7 saat kullanım süresi görmek mümkünken 5 ile zor bir itimal olur.
Sonuçta normal bir kullanımda akşamdan akşama yetmemesi için bir sebep yok. Ve bana kalırsa 1 gün ila 1,5 gün gitmesi arasında bir fark yok. Hatta eğer 2 gün gitmeyecekse bir gün gitmesi daha iyi. Çünkü 1,5 gün gidecek bir telefon şarj kablosu taşımayı zorunlu kılar. Ama günlük gidende bir rutine oturtursun; takarsın örneğin akşamdan akşama şarja... -
peki bazı android telefonlar mesela lg g3,xperia z3 gibi bataryası iyi telefonlarla yarışabilir mi? -
B2n iphone 5s te 5 saat gibi bir kullanım 2 gün 14 saat bekleme aldım bu kadar beklemede olmayınca yaklaşık bir 8 saat falan kullandığım oluyor forumda resim paylaştıydım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma iphone
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- xiaomi kilit ekranı kamera kaldırma
- iphone kapsam süresi doldu ne demek
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- en çok satan telefonlar
- telefon yönlendirme
- iphone hep açık ekran
- pin kodu kaldırma
- iphone kilit modu kullananlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X