Şimdi Ara

Iphone şarj hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 5/5s/6 gibi modellerden birini almayi dusunuyorum ama iphone sarj konusunda biraz sıkıntılı diye duydum android kullaniyorum ve sarj süresinden hic memnun degilim kullanim deneyimleriniz nedir sarj sıkıntı mı harbiden 24 saat kullanım sunuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalama 5 ila 7 saat kullanım süresi sunar(lar). Bu sürenin geniş bir aralıkta olmasının sebebi 3g'nin açık olup olmaması, oyun gibi pilin hızlı bitmesine sebep olabilecek uygulamalar açıp açmamana bağlı olarak vs %10-20 arası değişiklik gösterebilir.

Ayrıca 5-5s ve 6 arasında pil kapasite farkından doğan doğal bir şarj süresi farkı var. Yorumlara bakılırsa 6 en iyisi gözüküyor. Yani 6 ile 7 saat kullanım süresi görmek mümkünken 5 ile zor bir itimal olur.

Sonuçta normal bir kullanımda akşamdan akşama yetmemesi için bir sebep yok. Ve bana kalırsa 1 gün ila 1,5 gün gitmesi arasında bir fark yok. Hatta eğer 2 gün gitmeyecekse bir gün gitmesi daha iyi. Çünkü 1,5 gün gidecek bir telefon şarj kablosu taşımayı zorunlu kılar. Ama günlük gidende bir rutine oturtursun; takarsın örneğin akşamdan akşama şarja...
  • peki bazı android telefonlar mesela lg g3,xperia z3 gibi bataryası iyi telefonlarla yarışabilir mi?
  • B2n iphone 5s te 5 saat gibi bir kullanım 2 gün 14 saat bekleme aldım bu kadar beklemede olmayınca yaklaşık bir 8 saat falan kullandığım oluyor forumda resim paylaştıydım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.