Şimdi Ara

İphone sabaha kdr sarjda kalirsa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 3 gs im var yeni aldim geceden sabaha kdr sarjda birakirsam pilin omrunde bir azalma olur mu

• Benim ip4 herzaman sabaha kadar şarjda oluyor. Hergün yatmadan önce takıyorum alarmını kuruyorum, kalktığımda evden çıkarken kablosundan çıkarıp atıyorum cebe.

Batarya ömrüne bir etkisi varmıdır bilmem ama kimse bir iphone u iki seneden fazla kullanmıyor zaten, etrafımda gördüğüm kadarıyla en azından.
  • 2 sene boyunca bende oyle kullandım eski iphone u bi porblem olmadı arkadasın dedigi gibi en kötü iki senede bir iphone yenilemek gerek.
  • Orjinal kablo ise hiç bir sorun olmaz zaten şarj %100 olduktan sonra elektrik akışını keser. Orjinal değilse sıkıntı doğabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

2 sene boyunca bende oyle kullandım eski iphone u bi porblem olmadı arkadasın dedigi gibi en kötü iki senede bir iphone yenilemek gerek.

2 senede bir mi,şaka mı bu :))
    Abi gömlek mi değişiyorsunuz ya :)
    Nokia 2300 telefonum bile 8 senelik oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRg

Orjinal kablo ise hiç bir sorun olmaz zaten şarj %100 olduktan sonra elektrik akışını keser. Orjinal değilse sıkıntı doğabilir.

Ayni sekilde bir seneden beri kullaniyorum bir problem yok gibi.
  • Yeni nesil pillerde şarj oldukça ömür artıyor. Problem yok, istediğiniz kadar şarj edebilirsiniz ve zaten tam dolu olduktan sonra elektrik prizinden güç almaya başlıyor bunu da pil işaretinde görebilirsiniz. Sadece 1-2 ayda bir tam boşaltıp şarj etmenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerede nasıl ne kadar süre şarj ettiğinin bir önemi yok, dilediğin gibi kullan/şarj et tamam fakat
    şu sorunun cevabını net olarak almak isterim,

quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Sarj olurken telde oyun oynamak vs etkilermi acaba?

bu durumda gücü tam olarak nereden alıyor ?

-bataryayı aynı anda hem kullanıp hemde sarjmı etmeye çalışıyor?
    -yoksa bi yandan bataryayı şarj ederken diğer yandan gücü usb denmi kullanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRg

Orjinal kablo ise hiç bir sorun olmaz zaten şarj %100 olduktan sonra elektrik akışını keser. Orjinal değilse sıkıntı doğabilir.

Adam hakli beyler
  • yeni nesil piller aşağıdakilerden etkilenmez

şarjı tam doldurduktan sonra fişi takılı bırakmak
    şarjı tam dolmadan fişten almak
    pil tamamen sıfırlanmadan şarja takmak
  • Ne olursa olsun tam doldugunda fazla şarjda bırakmamakta fayda var
  • birşey olmaz arkadaşlar kullanın ya rahat rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: karti

2 sene boyunca bende oyle kullandım eski iphone u bi porblem olmadı arkadasın dedigi gibi en kötü iki senede bir iphone yenilemek gerek.

2 senede bir mi,şaka mı bu :))
    Abi gömlek mi değişiyorsunuz ya :)
    Nokia 2300 telefonum bile 8 senelik oldu...

iphone olunca değişiyor ama. 3g iphone var diyelim. 3gs çıktı hadi daya yeni 4 çıktı zor dayandın 4s çıktı ya 4s ya da 4 al yani almak zorundasın. yeni sürümleri yükledikçe kasıcak telefon yeni özellikler gelecek. insanoğlu işte. doyuramazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.