4.2 olan iPhone 3G'yi 3.1.3 e indirdim. İşlemden önce aldığım yedeği tekrar telefona yüklemek istediğimde önce "The backup “iPhone” cannot be restored to this iPhone because the software on the iPhone is too old." hatasını verdi. O sorunu hallettim ama şimdi de "ITunes could not restore the iPhone because a session could not be started with the iPhone". hatası veriyor. Ne yaptıysam yedeği geri yükleyemedim. Lütfen yardım edin çok çaresiz kaldım
Bildiğim kadarıyla yeni firmwarede alınmış backupı eski firmwarede yüklemek sorun oluyor. Eğer notlar, kişiler vs.. önemli ise 4.2'e yükseltip backuptan geri yükleyin. Ondan sonra o yedekleri birşekilde manüel alıp 3.1.3'e dönersiniz.
Teşekkürler, bir de öyle deneyeyim bari :(
4.2.1 e yükselttim bu sefer de "itunes could not restore the iphone because the backup was corrupt or not compatible with the iphone that is being restored" hatasını veriyor. Her halükarda hiçbir şekilde backupı yükleyemiyorum. Nasıl çıkacağım bu işin içinden :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme