Şimdi Ara

iphone restore etmek YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iphonemi itunes uzerinden restore etmek istiyorum lakin geri yükle ve güncelle yazısı ile karşılaşıyorum. Cihaz 4s sürüm 7.1.1 ben sürüm güncellemek istemiyorum. Bunun bi yolu var mıdır

• iTunes ile yaparsanız 7.1.1 kaybedersiniz.
    İşinizi görecekse iphone üzerinden Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil yapmalısınız iOS sürümünü ancak bu şekilde muhafaza edersiniz;

http://support.apple.com/tr-tr/HT2110
  • ilk olarak geri yüklemek istediğin sürüme eskiden cydia yüklediysen geri dönebilirsin ancak yüklemediysen apple eski sürümlerin imzasını kaldırdı eğer yükleyeceğin sürüme jb yaptıysan ifaith diye bi program var onu indir sonra aç programı show available shsh blobs de sonra show list available shsh blobsa bas ondan sonra çıkan shsh ları masaüstüne yükle daha sonra iseifaithin ana sayfasına geri dön ve build signed blobsa bas ve masaüstüne yüklediğin shsh blobsu seç ve benim için yükle seçeneğine bas ipsw yüklendikten sonra itunesi aç geri yükleme seçeneğine shifte basılı tutarak tıkla ipsw dosyasını seç geri yükleme tamam...Saygılar
  • YidoT.C. Y kullanıcısına yanıt
    4s te o olmuyor diye biliyorum. Daha 4s ve üstü modellerde açık bulunamadı sadece iphone 4 ve altında olması lazım o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YidoT.C. Y kullanıcısına yanıt
    4S için işe yaramaz o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atrix soft brick yardım lutfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.