Bildirim
iphone restore etmek YARDIM PLS

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iTunes ile yaparsanız 7.1.1 kaybedersiniz.
İşinizi görecekse iphone üzerinden Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil yapmalısınız iOS sürümünü ancak bu şekilde muhafaza edersiniz;
http://support.apple.com/tr-tr/HT2110 -
ilk olarak geri yüklemek istediğin sürüme eskiden cydia yüklediysen geri dönebilirsin ancak yüklemediysen apple eski sürümlerin imzasını kaldırdı eğer yükleyeceğin sürüme jb yaptıysan ifaith diye bi program var onu indir sonra aç programı show available shsh blobs de sonra show list available shsh blobsa bas ondan sonra çıkan shsh ları masaüstüne yükle daha sonra iseifaithin ana sayfasına geri dön ve build signed blobsa bas ve masaüstüne yüklediğin shsh blobsu seç ve benim için yükle seçeneğine bas ipsw yüklendikten sonra itunesi aç geri yükleme seçeneğine shifte basılı tutarak tıkla ipsw dosyasını seç geri yükleme tamam...Saygılar -
4s te o olmuyor diye biliyorum. Daha 4s ve üstü modellerde açık bulunamadı sadece iphone 4 ve altında olması lazım o.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4S için işe yaramaz o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X