Şimdi Ara

iPhone rehber yedekleme uygulaması - MCBackup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone'da rehberinizi yedeklemek için uygun bir uygulama ariyorsanız bu uygulama tam size göre. Uygulamanın ismi My Contacts Backup. Uygulama ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki versiyona sahip. Ücretli versiyonda reklamlar kaldırılıyor ve birkaç kullanışlı özellik geliyor. Ancak ücretsiz versiyonu kullanarak da yedekleme işlemi yapılabilmekte.

Uygulama açıldığında yukarıdaki ekran bizleri karşılıyor. Burada "Yedekle" düğmesine bastığımız anda hızlı bir şekilde yedeklenmeye başlıyor. Ve ardından kayıtlı olan mail adresine istediğiniz formatta gönderiliyor. Unutmadan söyleyelim uygulamada iki tane dosya formatı bulunuyor. Birisi vCard denilen ve iPhone'da kullanılan dosya formatı. Diğeri ise Excel'dd açabileceğiniz dosya formatı şeklinde.

Bir diğer seçenek ise kişilere eklediğiniz diğer bilgileri seçebilmek. Örnegin siz bir kişiye mail adresi, fotoğraf gibi bilgiler eklediniz. Bunları isterseniz yedekleme dosyasına ekleyebiliyorsunuz. Elbette bu özelliklerin fazla olması dosya boyutunu ve yedekleme süresini etkilemekte.

Özelliklere devam edelim. Eğer mail adresine göndermek yerine başka bir yolla dosyanızı almak isterseniz bunum için Wi-Fi Yönetimi adında bir yöntem bulunuyor. Bu yöntemle size verilen adresi tarayıcınıza yazarak dosyanızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tarayıcı üzerinden değisiklik yapmak sadece PRO versiyonda geçerli.

Bir diğer özellik ise yedekleme hatırlatıcı. Bu özellik sayesinde haftada veya ayda bir uyarı ile yedekleme işlemi yapabiliyorsunuz.

Son olarak eğer yedekleme yapmak istiyor ve bir uygulama arıyorsanız uygulama işinizi fazlasıyla yapacak.

KAYNAK:www.elmahaberleri.blogspot.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mağazada bulunan avea yedek uygulaması da çok basit bir şekilde maile gönderebiliyor .

herkes indirebilir kullanabilir
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Evet. App Store'de bu işlem için çok yararlı uygulamalar mevcut.

• ahmetgurkan kullanıcısına yanıt
    Neredeyse ilk çıktığı günden bu yana kullanıyorum, 4-5 telefon değiştirdim ve herseferinde bu programdan aldığım yedekle rehberimi aynen kurdum.
    Ben bundan memnun oılduğum için başkasını denemedim ama artık bu kadar yıl geçti akıllı telefon dünyasında, ücretsiz ve daha iyileri belki yapılmıştır bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

mağazada bulunan avea yedek uygulaması da çok basit bir şekilde maile gönderebiliyor .

herkes indirebilir kullanabilir

Birisi hizmet nedir diye sorarsa ona AVEA nın bu yaptığına hizmet denir derim.
    1996 yılından bu yana Turkcell kullanan ben ilk defa paralı bir uygulamanın bir operatör
    tarafından tamamen ücretsiz sunulduğunu gördüm. Helal olsun aveaya.
    Birebir My Contacts Backup programını ücretsiz bi şekilde bütün operatörlerin
    kullanıcılarına sunuyorlar. indirdim denedim bende ki parayla aldığım ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 3 Aralık 2014; 17:22:47 >

• Bu işlem zor değil sanırım ?

• Turkcell yedekleme uygulaması 5S ile çalışmıyor bu konuda bilgisi olan varmı acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iCloud yedekleme hakkında.
    12 yıl önce açıldı
    iCloud Yedekleme Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.