Şimdi Ara

İphone Para Kazandıracak Uygulamalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangi Para Kazandıran Uygulamaları İndireyim. FeaturePoints Var Vinat9 var Yanında neler olabiliri para kazandıracak lütfen yorum atın.

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç TL için telefon başında harcadığın zamana yazık. En iyisi iş bulup çalışmak.

• iphone 5 para kazanmak için alacagına git ucuz bisi al cebine kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Check Points olabilir,App trailers olabilir.
  • böyle şeylerde umut arama bence ayda 5-6 tl anca kazanabilrisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

böyle şeylerde umut arama bence ayda 5-6 tl anca kazanabilrisin.

Yanlış Düşünüyorsun İnternetten Ayda 200 Tl Kazanabiliyorum :) Ama Telefonumdanda Kazanıy Diyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Birkaç TL için telefon başında harcadığın zamana yazık. En iyisi iş bulup çalışmak.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: marsabakanadam

quote:

Birkaç TL için telefon başında harcadığın zamana yazık. En iyisi iş bulup çalışmak.

+1

Yanlış Düşünüyorsun İnternetten Ayda 200 Tl Kazanabiliyorum :) Ama Telefonumdanda Kazanıy Diyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

quote:

+1

Belki de haklısın ama böyle işer için 2.199 TL verilmesi mantıksız geliyor. 150 TL telefon al. Bilgisayardan işlerini hallet. 2000 TL kazanmış olursun.( Yanlış anlama bunu dalga geçmek için yazmadım.) Çevremde mühendis olacak öğrencilerin bir oyunu bedavaya getirmek için günlerini boşu boşuna geçirdiğini görüyorum.. Hem niye kimse bilgisayarını beğenmiyor anlamıyorum. Yanlış mı düşünüyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsabakanadam -- 1 Ağustos 2013; 23:30:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

quote:

+1

Belki de haklısın ama böyle işer için 2.199 TL verilmesi mantıksız geliyor. 150 TL telefon al. Bilgisayardan işlerini hallet. 2000 TL kazanmış olursun.( Yanlış anlama bunu dalga geçmek için yazmadım.) Çevremde mühendis olacak öğrencilerin bir oyunu bedavaya getirmek için günlerini boşu boşuna geçirdiğini görüyorum.. Hem niye kimse bilgisayarını beğenmiyor anlamıyorum. Yanlış mı düşünüyorum hocam.

Kardeşim Telefonu para kazanmak için almadım ki her ihtiyacımı karşılıyor da vakit bol değerlendireyim dedim..

Telefonlara Merakım Vardır. 150 TLlik telefon beni kesmez

• Hangi yollar ile 200 TL kazanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

Hangi yollar ile 200 TL kazanıyorsunuz

Para Kazanma Yöntemlerimi Buradan Öğrendim..
    http://paypalkazanma.blogspot.com/

Buradan frenzy isimli bir arkadaşın bloğu ;)
  • Çok ciddi söylüyorum: Bu kadar zamanı olan bir insan part time işlerde filan çalışarak çok daha fazlasını kazanabilir. Üstelik ortada adam gibi bir alınteri ve emek de olmuş olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.