Şimdi Ara

iPhone'nun Hangi Modelini Önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden başlıkta belirttiğim konu hakkında bilgi almak istiyorum.
    Önümüzde ki günler içerisinde eşime bir telefon almayı düşünüyorum ve iPhone'nun modelleri üzerinde duruyorum. Yalnız geçmişte hiç iPhone kullanmadığım için pek bilgim yok bu yüzden siz kullanıcıların önerilerine ihtiyacım var.
    Neden iPhone diye merak edebilirsiniz eşimin şuan ki telefonu Samsung GT-S5230 günümüz için biraz eski bir telefon ve bazı zamanlar telefon donuyor ve kendini kapatıp açıyor.
    Ayrıca whatsapp gibi uygulamaları ben evde olduğum zaman benim telefonumu kullanarak ailesi ile görüşebiliyor.
    Son olarak da iPhone'ların kullanımının basit ve stabil olduğunu düşünüyorum telefona daha kolay alışabilir diye de umuyorum.
    Android telefonları pek araştırmıyorum çünkü kendim Sony Xperia Z1 kullanıcı olarak Android'in pek bir faydasını görmedim. Rom rot işleri ile hiç uğraşmıyorum telefonu halen aldığım gibi kullanıyorum Android'de fazla özgürlük arayışı içerisinde bulunmadım. :) Eşiminde bu konularda merakı yoktur.

Konumuza gelecek olursak alacağım telefonu profesyonel biri kullanmayacak. Kullanabileceği uygulamalar ise genelde Whatsapp, Skype, Müzik, Kamera ve birkaç küçük oyun olacaktır.

Bu durumda iPhone'nun hangi modelini önerirsiniz?

Mesajım biraz uzun oldu okurken sizi biraz sıkabilir kusura bakmayın. Önereceğiniz model hakkında küçük bir açıklamada yaparsanız çok sevinirim.

Herkese iyi günler dilerim.

• bütçen ne kadar bilmiyorum ama 5s 6 6+ 6s 6s+ bunların hepsi işinizi görür paranız hangisine yetiyorsa ve hangi boyut istiyorsanız onu alın ama 6s ve 6s+ alırsanız daha uzun ömürlü güncelleme alırsınız.
  • Müslümano Ronaldo kullanıcısına yanıt
    Bütçe sınırı koymuyorum 5s ve 6 modellerini alabilirim daha üst modellerini de alabilirim ama biraz gereksiz olabilir diye düşünüyorum belki yanılıyorumdur. Ayrıca söylediklerinize katılıyorum yeni bir model çok daha fazla güncelleme alacaktır. Boyut konusunda biraz soru işaretlerim var 5s'in ekranını eşime daha uygun bulurken o yanılmıyorsam iPhone 6'nın ekranını daha çok beğendi.
    Merak ettiğim diğer konu ise bu modellerde Gb boyutu ve renk bunlar tercih meselesi mi yoksa cihazı daha da özelleştiriyor mu? Gb boyutunun fazla olması avantaj ama kullanılmadıktan sonra bir avantajı olacağını sanmıyorum.
    Öneriniz için teşekkür ederim.
  • Anladigim kadariyla esiniz telefonu cok kullanmiyor iphone 6s onerecektim ama iphone 6 da olur fakat bence plus almayin cunku gercekten buyuk ele avuca sigmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabilite önemliyse ve cihaz fazla karıştırılmayacaksa Lumia modellerini öneririm.
    Fazla özellik sunmaz ama ihtiyaçlarınızı çok daha ucuza karşılayabilirsiniz.

• MuammerEkinci M kullanıcısına yanıt
    Evet telefonu cok kullanan birisi degil genelde iste oluyor iPhone 6s'in fiyati biraz yüksek bu tür telefonlarla ilk kez karsilasak alisma süresi falan derken biraz zaman alacak aradan gecen birkac seneden sonra belki daha iyisini alabilirim ama simdilik biraz gereksiz gibi geliyor. Plus zaten düsünmüyorum cok büyük ekranli telefonlarla arasi pek iyi degil 5 inç bile ona fazla geliyor. iPhone 5s'e olan ilgim yorumlardan dolayi daha fazla 6 da olabilir gelecek hafta sonuna kadar bekleyip karar verip alacagim. Öneriniz icin tesekkür ederim.
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Tabi ki stabilite önemli ama kullaniminin da basit olmasi gerekli ben bir Android kullanicisi olarak Lumia telefonlari kullanmakta zorlaniyorum belki zamanla alisilabilir.
    Söylediklerinizde haklisiniz daha ucuza alinabilir ama almisken iyi bir sey almak istiyorum.
    Zamaninda Sony Z1 ile iPhone 5s arasinda kalmistim Z1'i tercih ettim simdi biraz pisman oldum. iPhone günümüz kosullarina göre iyi bir fiyata satilirken Z1 artik piyasa da kalmadi ve degeri yok en azindan alacagim telefonun degerini biraz olsun koruyabilsin istiyorum.
    Öneriniz icin tesekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi DELL'i almalıyım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe sıkıntı değil ise 6s öneririm

• Son çıkanı alıp geçin yani 6s.Sonradan keşkeler olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6/6s ama min. 64 gb alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Tabi ki stabilite önemli ama kullaniminin da basit olmasi gerekli ben bir Android kullanicisi olarak Lumia telefonlari kullanmakta zorlaniyorum belki zamanla alisilabilir.
    Söylediklerinizde haklisiniz daha ucuza alinabilir ama almisken iyi bir sey almak istiyorum.
    Zamaninda Sony Z1 ile iPhone 5s arasinda kalmistim Z1'i tercih ettim simdi biraz pisman oldum. iPhone günümüz kosullarina göre iyi bir fiyata satilirken Z1 artik piyasa da kalmadi ve degeri yok en azindan alacagim telefonun degerini biraz olsun koruyabilsin istiyorum.
    Öneriniz icin tesekkür ederim.

O zaman İphone 6 alın hocam.
    Kılıf ve jelatin ile kullanırsa eşiniz 2. elde zarar etmezsiniz fazla.
    İyi forumlar.
  • 6s plus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.