Şimdi Ara

iphone mu? asla!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone berbat bir telefon ve beni berbat telefonumla yalnız bırakın ben onunla mutluyum
    gidin n95 inizle kendi köşenize
  • hala n95 diyenleri anlamıyorum...heleki ellerine iphone almamış kişilerin iphone a çamur atmalarını hiç anlamıyorum!!!nokia her türlü milleti kazıklıyo ve bizim millette kazıklanmayı çok sevdiği için pazar payları hiç düşmüyo...o mms yok video çekimi yok diyenler acaba günde kaç tane mms gönderip video çekiyo çok merak ediyorum...ama naparsın milletin ağzı torba değilki büzesin...
    sonuçta IPHONE biyana diğer bütün telefonlar öteki yana...
  • kullanmasını bilene n95 ayrı guzel iphone ayrı guzel..
    n95 im var herseyi ile kullanıyorum.. sıkıldm.. iphone alıcam..

yannız bu zaman kadar her telefonu max. 8 ay kullandım.. n95i alalı tam 1 sene oldu.. :)

bi kac kisinin dedigi gibi.. teknolojiye meraklıysanız bu tip telefonları kullanıcaksınız.. kendiniz gelistirmesini becerbiliyosanız. hava atmak icin 8800 arte falan al, kullan.. telefona camur atma..
  • ya oooof ark lar allaşkına abartmayın olayı yok iphone yok n95

asıl ben size bişi sorcam iphone 3g türkiyeye gelecek almakta istiyorum ama ben sizlere bir telefondan ne beklediğimi söyleyim işlevsellik yani nokia n95 te olduğu gibi herşeye uyumlu tüm operatörlerin servislerini desttekliyor ben de sizler gibi teknoloji manyağıyım:D:D:D(kızmayın öle walla) isterim ki kullandığım telefonda öle olsun atıyorum bi avea mobil i desteklesin yada turkcell mobil tv yi falan

ama tasarım ve kullanım olarak o akdar çok videosunu izledim ki tek kelime ile oyuncak gibi bizim gibi koca koca adamları bile çocuklar gibi yapacak bir alet bu şimdi söleyin bana

samsung un 3d grafik hılandırıcılı ve n96 da olan tüm özelliklere sahip yani çok işlevsel olan i8510 modelini mi almalıyım, nokia xpress5800 ı mı beklemeliyim yoksa bu iphone denen aşk la mı tanışmalıyım???????????????????????*
  • Nokia ve Apple sizi görse, Fahri üye yaparlar
    babanızın şirketinin çıkardığı ürünüymüş gibi koruyorsunuz ya helal
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: clevers

iphone gibi telefon yoktur bence ama kullanmasını bilene tabi.
  • aman yarabbim ben o akdar araştırdım derken bluetooth olmadığını öğrendim tıpkı eski iphone daki gibi kulaklık için varmış onu öğrenince dedim ki kocaman bir YUHHHH yani bu devirde kablolu iletişim olmaz abiler bende p990i var yamin ederim size görünüş olarak iphone nun yanından geçmez biraz kaba ve yawaş bir tel ama onunla yapabileceğim her şeyi dvd izlemek dahil (30ytl karşılığında satın aldığım bir program sayesinde) herşeyi yapabiliyorm fazlasını bile kablo takmadan bluetooth ile telefonumu modem yapıyorum elektrik olmasa bile bilgisayarımı int e bağlıyorum, wi-fi war müzik desen var yok arkadaş özür diliyorum herkesten iphone alımam hayatta ya nokia xpress 5800 ya da daha fazla bekleyip bir psp-phone
  • ya yanlış anlamayın ama insan yeni bi tel alırken eski telefonunun yaptığı şeyleride yapabilmesini ister en kötü ya bluetooth olmaması ne demek abi:D

tmm süper bir görsel şölen bu iphone insanı kendisine hayran da bırakıyor ama 1500ytl yi oyuncak almak için verecek maddi gücüm yok zaten madem kendimi parçalayıp o kadar pahalı bi tel alıcam herşey olsun isterim

bak bu arada n95 diyen ark lar bu sölediğim samsung i8510 denen alette 3d grafik hızlandırıcı var bu da mobil oyun anlamında bir çığır başlangıcı sayılır yani n-gage modülündeki oyunlar bile az buçuk güzel sayılır bir de 3d grafik hızlandırıcı entegre etmişlerse güzel bi olay ama bi kötü yanı DOKUNMATİK DEĞİLLLLLLLLLL ALLAHIM KURTAR BİZİ BU TEKNOPSİKOPATLIKTAN:d:d:d
  • yaw internete wi-fi ile bağlanmaktan başka ne işe yarıyor bu iphone walla alsam heralde arkadaşlarıma hawa atardım galiba "baaaakkk butonu kaydırıp tuş kilidini açıyorum baaaaak yana yatırınca görüntü de dönüyor baaaaaaaak bira içiyorum baaaak süt içiyorum" die :D:D:D:D euehuehueheuheuheuee

yaw ben p990i me kurban olam:D:D:D:D bu yatırınca dönmüyor da düğmeye baınca dönüyor aradaki fiyat farkına bakınca şimdi ii ki forumu okudum diyorum euheuheue:D:D:D
  • Carpediem23

Sen şey yap.

Iphone alma.... :D
  • emin ol almicam hacı:D 1 yıla kalmaz psp phone çıkar o benim taleplerimi karşılıyor

şey yapıcam..

psp phone çıkars alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: memetrix75

quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

nerde amele telefonu ya abarttın sende hocam ben izmirde bir Allah'ın kulunda görmedim senin bahsettiğin telefon n95 olmasın?

illaki izmirdemi gormen lazim! ben narli derede subatda 3 gun kaldim ve 3 -4 tane iphone gordum.hele birde hava alaninda,aman allahim her yer iphone kullanicisi ile dolu.herkes james bond olmus sanki.valla ne yalan soyleyeyim ben iphonu sadece maus olarak kullaniyorum.wine server den baglanib wireless uzerinden cok hos bi maus gorevi yapiyor.telefon kismini nokia n958gb ye birakiyom.malum en hizli mesaji nokia yaziyor. bu arada nokia aeon iphonun tahtini sallar

işte fark burada sende kabullenmissin nokianın consept urunu olan nezaman cıkacagı belli olmayan urunu ancak iphonele yarısabilir ama sen bide iphonenin conseptlerini arastır gunes enerjisi ile şarj olma yada esneme özelligi olan modellerini gor ole gel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 28 Temmuz 2008; 17:40:04 >

• ya ister beğenin ister beğenmeyin ama sahip olana, alanada karışmayın laf atmayın.
    benim iphone la oynamak kurcalamak bozmak yeniden kurmak hoşuma gidiyor.
    ha sizin hoşunuza gitmeyebilir e o zaman ne işiniz iphone sayfasında gidin kumda oynayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

quote:

Orjinalden alıntı: v01kan

Özelliklerini bilmiyorsanız hatta ve hatta cihaza özellik kazandırmayı bilmiyorsanız kullanmayın iphone falan hakikatten yaa... senin eksik diye yazdığın herşey mevcut kardeş... mms video kaydı falan... sen kullanmayı becerememişsin bence .... 3 aydır kullanıyorum bundan önce kullanmadığım CASPER M500 MÜ KALDI HP6915 Mİ KALDI N95 Mİ KALDI pda sından tut her türlü cihazı kullandım ben iphone un üzerine tanımam... insanda biraz araştırma ruhu olucak... kullandığı cihaza nasıl özellik kazandırırım dye çaba harcıycak ... bu yoksa amayın kardeşim IPHONE falan... fazla size bu cihaz...

Fazlasına Katılıyorum

bendende al o kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: carpediem23

ya yanlış anlamayın ama insan yeni bi tel alırken eski telefonunun yaptığı şeyleride yapabilmesini ister en kötü ya bluetooth olmaması ne demek abi:D

Gerek 1.Nesil iPhone'da gereksede 2.Nesil iPhone'da bluetooth var...

Sana bir tavsiye:iPhone Alma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

ya yanlış anlamayın ama insan yeni bi tel alırken eski telefonunun yaptığı şeyleride yapabilmesini ister en kötü ya bluetooth olmaması ne demek abi:D

Diğer cihazlarla veri alışverişi yapabiliyormu ikincisi?Eğer yapamıyorsa varsın bt kulaklık da olmasın bi işe yaramaz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Diğer cihazlarla veri alışverişi yapabiliyormu ikincisi?Eğer yapamıyorsa varsın bt kulaklık da olmasın bi işe yaramaz yani

Bluetooth var mı? VAR...

Zaten dikkat edersen arkadaş "bluetooth yok" demiş...

Hem kime göre yaramaz ? Sana yaramayabilir ama başka birine çok yarar...Genelleme yapmaktan kaçının...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 28 Temmuz 2008; 19:46:27 >

• wifi ilede resim muzik atabilen programlarda var gelisecek zamanla bt den daha hızlı olacak cagın gerisinde kalmayalım.
  • ya allallaaa birileri de forum başında biri hatalı bişi sölese de biz de tekno imla kılavuzu şeklinde düzeltsek die bekliyorlar

bluetooth olduğunu biz de biliyoruz heralde ama data alış-veriş i yapamadıktan sora neye yarar demek istedim ki sen de onu anladın töbe yaa:D

her şekilde iphone alacaktım ama data iletişimi yapamamasına dikkat etmemişim araştırırken o da vazgeçirdi beni maksadım bi telefonu kötülemek diil zaten sadece bi telefon alacaksam madem eski telefonumda olan tüm özellikler olsun üstüne de fazla özelliği olsun...

yanlız orjinal aldığınız taktirde bayaa bi kullanışlı ve harbi sağlam bi telefon taş gibi apple de sağlam yapmayı ii beceriyor zate her ürünü nerdeyse...
  • carpediem, Haala 56K ile telefonu modem yaparak giriyorsan, sen zaten almamakla iyi etmişsin iPhone, boşver, dandik telefon zaten
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.