Bildirim
İphone Mkv filim atmak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Appstore'dan ücretsiz VLC'yi indirip ona atarak izleyebilirsin mp4'e çevirmeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Appstore'dan ücretsiz VLC'yi indirip ona atarak izleyebilirsin mp4'e çevirmeden
telefonun icine o mkv dosyasını nasıl atacağım işte o kısım açmada değil -
İtunes açıp uygulamalar bölümününe gelin sayfayı aşağı kaydırın hangi uygulamadan izlemek istiyorsanız ona tıklayıp sag taraftaki bölmeye mkv yi ekleyin
Onerim boyle seyler icin Jailbreak yapin sikinti tasa kalmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fakehero
İtunes açıp uygulamalar bölümününe gelin sayfayı aşağı kaydırın hangi uygulamadan izlemek istiyorsanız ona tıklayıp sag taraftaki bölmeye mkv yi ekleyin
valla öpücem ^^
uraşıyorum uraşıyorum kanser olmuştum tamda çok saol ya :) -
Hocam en iyisi 5.489 avplayer i satın al böyle çevirmeyle falan uğraşma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sirreal911
quote:
valla öpücem ^^
uraşıyorum uraşıyorum kanser olmuştum tamda çok saol ya :)
Önemli degil sana ücretsiz olarak g playerı öneririm vlc gibi o da güzeldir hatta bazen vlcnin kastıgı videoları o gösteriyor
-
Telefondan yazdığım için resimlerle anlatamam ama senin indirdiğin vlc player değil galiba çünkü markette gözükmüyor vlc şu anda sana resimdeki programı indirip gene itunes üzerinden aynı işkemi yapmanı tavsiye ederim uygulamaya tıkladığında uygulamanın içindekileri gösteren bir yer çıkması lazım itunesda istersen itunesa baglamadan önce uygulamanın içine birkaç dosya at ki doğru yeri görebilesin ondan sonra üstükleme yada dosya seç ile yükleme yapıyorsun ama telefon üzerine değil uygulama üzerine yükleme yapıyorsun kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hemen dediğin programı indirdim ancak itunes değil iTools programı ile denedim,
iş yerimde olduğumdan elimde sadece avi filmler var onlarla deneme yaptım.
deneme sonucunda avi filmler sorunsuz çalıştı. Yarın Mkv filmlerle deneyeceğim,
içine altyazı gömerek ve gömmeyerek iki ayrı deneme yapacağım hem 720p hemde 1080p
lazım olanlar içinde nereye nasıl film atılacağını aşağıda ki resimleri paylaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 3 Aralık 2014; 15:03:18 >
-
Halletmenize sevindim altyazıyı gömmedende çalıştırıyor program
quote:
Halletmenize sevindim altyazıyı gömmedende çalıştırıyor program
Hocam Aralık ayı epey yoğun geçti o yüzden bakamadım cevabınıza, dediğiniz gibi şıkır şıkır oynatıyor filmleri altyazıyı gömmeden.
Teşekkür ederim. -
Önemli değil iyi günler
Teşekkürler -
nasıl yapıyoruz bıraz daha acık anlatabılır mısınız vlc yazınca bır dunya program cıkıyor ben tam bulduramadım yardımcı olursanız sevınırım mkv fılmlerı atamıyorum ıphone a yardımcı olursanız sevınırım -
AV Player'a attım ama altyazı türkçe karakterleri desteklemiyor , hangi media playeri öneriyorsunuz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X