Şimdi Ara

İphone Mkv filim atmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mp4 de dönüştürmeden olmuyor mu bu iş . Bdie mac os x kullanıyorum.
    mkv ile 1080 videolarım var yani şmdi izliyemiyormuyuz ......

• Appstore'dan ücretsiz VLC'yi indirip ona atarak izleyebilirsin mp4'e çevirmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Appstore'dan ücretsiz VLC'yi indirip ona atarak izleyebilirsin mp4'e çevirmeden

telefonun icine o mkv dosyasını nasıl atacağım işte o kısım açmada değil
  • İtunes açıp uygulamalar bölümününe gelin sayfayı aşağı kaydırın hangi uygulamadan izlemek istiyorsanız ona tıklayıp sag taraftaki bölmeye mkv yi ekleyin

• Onerim boyle seyler icin Jailbreak yapin sikinti tasa kalmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

İtunes açıp uygulamalar bölümününe gelin sayfayı aşağı kaydırın hangi uygulamadan izlemek istiyorsanız ona tıklayıp sag taraftaki bölmeye mkv yi ekleyin

valla öpücem ^^
    uraşıyorum uraşıyorum kanser olmuştum tamda çok saol ya :)
  • Hocam en iyisi 5.489 avplayer i satın al böyle çevirmeyle falan uğraşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreal911

quote:

İtunes açıp uygulamalar bölümününe gelin sayfayı aşağı kaydırın hangi uygulamadan izlemek istiyorsanız ona tıklayıp sag taraftaki bölmeye mkv yi ekleyin

valla öpücem ^^
    uraşıyorum uraşıyorum kanser olmuştum tamda çok saol ya :)

Önemli degil sana ücretsiz olarak g playerı öneririm vlc gibi o da güzeldir hatta bazen vlcnin kastıgı videoları o gösteriyor

• quote:

Merhaba ;

Kastettiğiniz yer burası ise ben buraya mkv yi ekleme olayını çözemedim, mümkünse görsellerle anlatabilir misiniz ?

İphone Mkv filim atmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 3 Aralık 2014; 10:05:05 >

• fanatikforumcu F kullanıcısına yanıt
    Telefondan yazdığım için resimlerle anlatamam ama senin indirdiğin vlc player değil galiba çünkü markette gözükmüyor vlc şu anda sana resimdeki programı indirip gene itunes üzerinden aynı işkemi yapmanı tavsiye ederim uygulamaya tıkladığında uygulamanın içindekileri gösteren bir yer çıkması lazım itunesda istersen itunesa baglamadan önce uygulamanın içine birkaç dosya at ki doğru yeri görebilesin ondan sonra üstükleme yada dosya seç ile yükleme yapıyorsun ama telefon üzerine değil uygulama üzerine yükleme yapıyorsun kolay gelsin.

İphone Mkv filim atmak ?

• Fakehero kullanıcısına yanıt
    Hemen dediğin programı indirdim ancak itunes değil iTools programı ile denedim,
    iş yerimde olduğumdan elimde sadece avi filmler var onlarla deneme yaptım.
    deneme sonucunda avi filmler sorunsuz çalıştı. Yarın Mkv filmlerle deneyeceğim,
    içine altyazı gömerek ve gömmeyerek iki ayrı deneme yapacağım hem 720p hemde 1080p

lazım olanlar içinde nereye nasıl film atılacağını aşağıda ki resimleri paylaşıyorum.

İphone Mkv filim atmak ?

İphone Mkv filim atmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 3 Aralık 2014; 15:03:18 >

Halletmenize sevindim altyazıyı gömmedende çalıştırıyor program

• quote:

Halletmenize sevindim altyazıyı gömmedende çalıştırıyor program

Hocam Aralık ayı epey yoğun geçti o yüzden bakamadım cevabınıza, dediğiniz gibi şıkır şıkır oynatıyor filmleri altyazıyı gömmeden.

Teşekkür ederim.
    Önemli değil iyi günler

• Fakehero kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • busterr kullanıcısına yanıt
    nasıl yapıyoruz bıraz daha acık anlatabılır mısınız vlc yazınca bır dunya program cıkıyor ben tam bulduramadım yardımcı olursanız sevınırım mkv fılmlerı atamıyorum ıphone a yardımcı olursanız sevınırım
  • AV Player'a attım ama altyazı türkçe karakterleri desteklemiyor , hangi media playeri öneriyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.