Forumlarda okadar araştırdım okudum,beni gaza getirdiler wave aldım hemde 800-900ken değil 1200 tl iken (: 3-4 Ay kullandım mükemmel ötesi dedim sanırım bundan iyi telefon çıkmıcaktır diyerek günler geçti ardından şirketten i Phone4 aldım benim gözümde dünyanın en iyi telefonu olan wave n73 gibi oldu sonra bu sorulara gülüp geçer oldum.. i phone 4 ün samsung ile kıyaslanması taraftarı değilim onlar telefon bu alet i phone :D samsung wave'i n8 ile nebilim experia ile kıyaslayın i phonla değil..
iPhone'yi Wave'ye kayda değer bir şekilde üstün kılan nedir, onu da açıklarsanız çok mutlu oluruz. Kuzenim iPhone 4 kullanıyor ama iPhone 4'ü Wave II ile kıyasladığımda keşke "iPhone 4" alsaydım demiyorum. Hatta işletim sisteminin eksikleri çok. Samsung Wave II'de de eksik var ama iPhone'de daha fazla. Yukarıda karşılaştırmalar yapılmış zaten. Bence sadece marka hastalığı bu. Apple olduğunu için herkes rağbet gösteriyor.
Bu arada 1200tlye aldığım wave'i 650ye sattım 1600e aldigim i phona 1800 tl veriyorlar..keske samsungda iOS gibi bı sistem yapsa bende diyebilsem fark yok..
Bir ürünün fiyatı, o ürünün kalitesini göstermez; sadece piyasadaki arz/talep ilişkisinden meydana gelen değeri gösterir. iOS'ta ne var? Bu tür yorumlar deli ediyor beni. Şu an bunları yazarken solumda iPhone 4, sağımda Wave II var. İkisini deniyorum (program, oyun vs.) ama pek fark göremiyorum. Bana somut örnekler verin? Nedir bu telefonu diğerine üstün kılan özellikler? Ben hâlâ söylediğimin arkasındayım; marka hastalığı. Her iki telefonun da dokunmatiği aynı kalitede. Üstelik Wave II'nin ekranı 3,7 inç; iPhone 4'ün ekranı ise 3,5 inç.http://www.youtube.com/watch?v=NEzGiEEDHHs&feature=related bu bağlantıda Wave I ile iPhone 4 karşılaştırılıyor. Her ikisinde de aynı oyun var; iPhone 4'ün bu videodaki farkı Wave I'den daha hızlı olması. E söyleyin şimdi, somut olarak nedir bu cihazı diğerine üstün kılan?
Bende wave kullanırken bu tür yorumlara deli olurdum arkadasım;tutturmuslar bı iOS diyerek forumda sosyal hayatta herkesle tartışırdım ama Apple bu işin ne yaziki ehli,duayeni.4aydan bu yana wave ve torch eskittim azda olsa tecrübe ederek konuşuyorum,isim gereği sürekli mail ve fotograf cekip sirkete atmam lazım oyuncu,Yada uygulama manyağıda değilim sadece is hayatımı eğlenceli hale getirmeye caliSiyorum..
Senin ihtiyacin olan telefon bb9780 mis bb olarak torch kullanmak senin icin hata olmus malesef. Konuya donecek olursak bence wave 2 ve wave fiyat performans olarak en iyidir. Galaxy s iphone4 ten daha iyi ancak iphone kadar populer olmadigi icin iphonedan daha kotu oldugu dusunulen bir telefondur. Ama suan icin motorola atrix 4g alayina gider iphone ile kiyaslanamaz bile anca iphone 5 rakip olabilir ;)
Artix'i incelemedim henüz dedigin kadar idaalımı bilemiyorum ama ihtiyacıma en iyi cevap veren şuan için i phone 4 gibi, black bery belki 30umdan sonra tekrar denerim:)yada Nokia morph'e kadar i phone
quote:
Orijinalden alıntı: panelci Artix'i incelemedim henüz dedigin kadar idaalımı bilemiyorum ama ihtiyacıma en iyi cevap veren şuan için i phone 4 gibi, black bery belki 30umdan sonra tekrar denerim:)yada Nokia morph'e kadar i phone
Atrix hem hiz olayinda hem grafik olarak iphone 4 u gecer ayrica butun akilli telefonlarin ortak sorunu olan batarya olayini da halletmis 1920 mah pili var sirf uzun sureli pil omru bile almaya deger
Şöyle söyleyeyim, iphone 4 kesinlikle daha iyidir, ama apple'ın telefonlarını model model çıkartması kadar iğrenç bir şey yok. 1-2-3-4 gibi... yani 5 çıkınca ne bileyim, 4ün bir espirisi kalmıyor sanki... ama wave 2'nin grafikleri çok süper ve kaliteli, ayrıca daha ucuz. arkadaşlar da bir sürü özellik saymış yukarıda.
1 ay bir arkadaşın iphone u kullandım deneme amaçlı beğenmedim..2 ay önce Samsung wave 2 aldım.diyebileceğim tek şey şu "Üste para versinler gene bu telefon varken iphone kullanmam"
2 gün önce yaşadığım bir olayı anlatayım.arkadaş iphone almış çıkardı koydu masaya üstünede marlboro..Hava biraz sönsün diye bildiğim bir flash destekli video izleme sitesinden bişey izlemeyi denedim tabi açmadı bende bozuk lan bu açmıyo fln dedim çıldırdı.sora benim Wave i çıkarıp aynı videoyu açınca,adam iphone yi tırıs tırıs cebine koydu.kapak:)
arkadaşlar oyun olmadıktan sonra uygulama olmadıktan sonra napıyım wave II yi az once kuzenım almıs gercekten muthiş.. ama bi süre sonra oyun ve uygulama eksıklıgı ıhtıyacı doğacıaktır.. ki zaten spoof mduur nedir o tarz bişeyler yapmak gerkioymus onu yapana kadar iphone alırım jb atarım daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme