Şimdi Ara

iphone kulaklık girişi 3.5mm jack değilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heryerde 3.5mm jack girişi yazıyor.fakat standart kullandığım 3.5mm jacklar iphone'a uymuyor.jack girişi nedir iphone'un?

• 3.5mm ama iPhone kulaklık giriş yuvasını derin yaptığı için normal kulaklıklar kısa kalıyor,o yüzden bi çevirici adaptör kullanman gerekiyor...2-3 YTL'ye bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 5 Haziran 2008; 12:45:24 >
  • yanında gelen box uygun 3.5 lik jack içeriyor ben 5+1 e bagladım o sayede oturt iphonenı boxun üstüne iş bitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: @---B-L-U-K---@

yanında gelen box uygun 3.5 lik jack içeriyor ben 5+1 e bagladım o sayede oturt iphonenı boxun üstüne iş bitsin

bende öyle bişey çıkmadı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrtPlt

quote:

yanında gelen box uygun 3.5 lik jack içeriyor ben 5+1 e bagladım o sayede oturt iphonenı boxun üstüne iş bitsin

nası yani?
    kutunun içinden dock çıkmadımı??
    bööle iphone'u oturtabileceğin bişi?
    telefonun bağlantı yerinin aynısından bi tane de onda var bi de kulaklık girişi var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

quote:

Orjinalden alıntı: MrtPlt

quote:

nası yani?
    kutunun içinden dock çıkmadımı??
    bööle iphone'u oturtabileceğin bişi?
    telefonun bağlantı yerinin aynısından bi tane de onda var bi de kulaklık girişi var...

hee o mu aa evet oldu bide priz gibi bişi var ona bi aparat alıp takıyoduk o neydi aparatın adı

• Dock bu iş için uygun. Dock'a bağlayabilirsiniz arkadaşlar, arkadaşın da dediği gibi. Fakat telefondan sesi kısmayı/artırmayı denediğinizde işe yaramıyor. Ses sisteminden ses ayarını yapmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Dock bu iş için uygun. Dock'a bağlayabilirsiniz arkadaşlar, arkadaşın da dediği gibi. Fakat telefondan sesi kısmayı/artırmayı denediğinizde işe yaramıyor. Ses sisteminden ses ayarını yapmak gerekiyor.

otobüste yada yolda giderken dock'a nasıl bağlansın?dock denen aletde ne işe yarıyor anlamadım.zaten direk şarj girişi var.dik durmasından başka bir işe yaramıyor bence.
    bu arada iphone kulaklık jakında 3 çizgi,standart jackda 2 çizgi var.bu ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 6 Haziran 2008; 10:08:01 >
  • Kulaklikta mic ve buton var. O yuzden jack 4 cikisli. Normal kulaklik taktiginizda sorun cikarmaz merak etmeyin
  • dock herşeye yarar ve 3.5 mm jack içerir böylelıkler her yere baglama imkanınız artar 3.5 olan jack'a STERİO-TOS Fiş iki ucu karsılıklı bi Cable Elektrıkcılerde bıle var sanırım 3 ytl bişi alıp her yere baglamanız mumkun yanlız sesi bagladıgınınz yerden kontrol etmenız lazım lakın dock devreye gırdıgı için iphonedekı butonlar bi işe yaramıyo işiniz bittiğindede sabıt dock a takılı veya bieyere takılı bırakmayın iphoneyi sakata gelmesın
  • Ben jiletle azcık yonttum kullandığım kulaklığı süper oldu tavsiye ederim.Uğraşmayın dock la aparatla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: W_@LKER

Ben jiletle azcık yonttum kullandığım kulaklığı süper oldu tavsiye ederim.Uğraşmayın dock la aparatla.

aparatın ses kalitesini etkileyeceğini sanıyorum.iyi fikir aslında.kulaklığın plastik kısmını yontarsan kısa jack uzamış olur.apple bunu Türk insanın kullanacağını hesaba katmamış olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 6 Haziran 2008; 11:33:24 >
  • Aparatın ses kalitesini etkilediği yok,test edildi onaylandı
  • eet bende plastik korumasınını ısıra ısıra yonttum:D cokta guzel calısıo her kulaklıkla calısıor
  • Aparatın sesi etkileme gibi bi olanağı yko sadece dock kullandıgınız zaman sesi kısıp acamıyorsunuz buda bagladıgınız ses sistemi v.s cihazından ayarlamanız gereklı
  • quote:

Aparatın sesi etkileme gibi bi olanağı yko sadece dock kullandıgınız zaman sesi kısıp acamıyorsunuz buda bagladıgınız ses sistemi v.s cihazından ayarlamanız gereklı

Yada Apple Universal Dock alıp kumandasıyla sesini uzaktan açıp kapayabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Aparatın sesi etkileme gibi bi olanağı yko sadece dock kullandıgınız zaman sesi kısıp acamıyorsunuz buda bagladıgınız ses sistemi v.s cihazından ayarlamanız gereklı

Yada Apple Universal Dock alıp kumandasıyla sesini uzaktan açıp kapayabilirsiniz...

Universal dock'ta sanırım video çıkışı da bulunuyor. Peki universal dock'un fiyatı hakkında bir bilginiz varmı?
  • ona gerek yok zaten senın iphonede tv cıkısın var ama aparatın lazım kablon yanı bide bu olay bılfıgım kadarı ıle 1.1.1 içinmi öyle bişi idi
  • standart 3.5 mm değil, özel 3.5 mm apple'ın kendi yaptığı, ama gg de satılıyor onlardan alıp istediğin kulaklığı takabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Universal dock'ta sanırım video çıkışı da bulunuyor. Peki universal dock'un fiyatı hakkında bir bilginiz varmı?

Amerikada 50 dolar...Türkiyede 140 YTL;

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 7 Haziran 2008; 8:01:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.