Şimdi Ara

Iphone Kilitli Sim Kart Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
22.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanyadan gelmiş bir i phone var ve ben bugün itunesi kurdum son sürümünü türkçe olarak.daha sonra iphonu bağladım ve bir güncelleme olduğunu söyledi.bende güncellemeyi kabul ettim. ios 5... diye bişe.güncellmeyi yükledi ve kurdu.iphone kapandı ve tekrar açtığımda kilitli sim, kilidi açın diye uyarılar geliyo.sürekli çeşitli dillerde konfigüre edin diye uyarı veriyo almanca bi kadın konuşuyo.daha sonra sim pinini giriyorum ve ilerledikçe karşıma cins cins ayarlar çıktı.önce dili türkçe yaptım sonra bölgeyi türkiye seçtim daha sonra konum etkinleştirme falan çıktı onu ayarladım en son olarakta wi-fi ayarları başlığı altında bir yere geldim.iki seçenek vardı.itunes ile bağlan ve diğer ağlar diye. i tunesi seçtim bilgisayara bağladım ve bilgisayardaki i tunes bana ingilizce olarak uyarı verdi.kısaca geçerli sim kart değil, lütfen satın alırken aldığınız kilitsiz sim kartı takın gibi uyarılar geldi.ondan sonra ne bilgisayarda nede iphone da hiç ilerleyemedim.telefon açılmıyo.ne yapıcam bilmiorum :( çözümü nedir lütfen yardımcı olurmusunuz.hiç bir fikrim yok ve öylece kala kaldım :( ne yapcam

•  Iphone Kilitli Sim Kart Hatası

Bu uyarı mı ?
  • Merhaba muhtemelen telefonunuz sim kilitli yani sadece almanyada herhangi bir operatore kilitli.
  • telefonda değil bilgisayarda hata alıyorum.telefonda ayarlardan sonra ilerleyemiyorum.çünkü itunes üzerinden güncellemesini yapıyodum.öyle takıldı kaldı
  • resimdeki gibi üst köşede servis yok diyor. sonra dil seçiyorum sonraki diyorum ükle veya bölge seçin diyo türkiyeyi seçip sonraki diyorum konum servisleri çıkıyor etkinleştirme diyorum ilerliyorum sonra wi-fi ağları başlığı çıkıyo bir ağ seçin diyor seçeneklerde itunese bağlan ve diğer.. var. ve diyoki wifi yoksa iphonenizi itunes kullanarak ayarlayın diyo.itunesi seçiyorum bilgisayara bağlanma ekranı geliyo bağlanıyorum ve bilgisayarda sim kart hatası veriyo
  • ne yapmam lazım?
  • yokmu arkadaşlar çözümü bilen kimse? lütfen bi yardımcı olurmusunuz?ufff telefon benimde değil yani ne yapcam bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu durumda bir sey yapamazsınız,telefon sim kilitli ve ios5 in basebandını kırabilen unlock suanda yoktur.
    telefon hangi ülkeden kilitli? at.t ise olmaz ama
    http://allgsmunlock.com/resellers su site acıyor diye biliyorum Türkiyeden satıcısıda var sitesinde yazıyor ona bir danısın.

EROL COBAN
    Paypal: sevgigsm@hotmail.com
    E-mail: sevgigsm@hotmail.com
    MSN: sevgiiletisim@sevgiiletisim.com
    Sonork: 100.89085
    Regions: Worldwide

• alinan hatayi tam anlamadim ama eger @Hakan.Turan in dedigi gibi bir ekran varsa cihaziniz sim kilitli.. sim karti cikarip denediniz mi?

edit:imla
    ediit2: ilk aktivasyon di mi, sim kartsiz olur mu desenize :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczac -- 2 Ocak 2012; 23:37:16 >
  • telefon almanyadan geldi redsnow bi işe yararmı bilmiyorum arkadaşlarım bişeler diyo hiç anlamıyorum
  • simkartı çıkarıp denedim yine olmadı. hata şu:
    "only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone. please insert the sim card that came with your iphone or visit a supported carrier's store to recive a replacement sim card."
    itunes bu hatayı veriyor.yani bağlanmıyor iphona.
  • Sherif Hashimyoutube
    iPhone Activation without original sim -)
    http://www.youtube.com/watch?v=pA1bb9C7vNU
    bu adresteki video gibi bir sorunu var
  • yokmu kesin çözümü bilen?ayrıca telefon normalde unlock edilmişti.güncellemeyi yükledikten sonra bu hale geldi.
  • cihaz simkilitli oldugundan almanyadan hangi operatorden alinmis ise onun simkartini takip aktive etmek zorundasin baska cozum yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilkar

yokmu kesin çözümü bilen?ayrıca telefon normalde unlock edilmişti.güncellemeyi yükledikten sonra bu hale geldi.

Merhaba,

Bende benzer sorun oldu, redsnow ile wifi veya itunes aktivasyonu direk geçebilirsin. O senin yerine aktif eder.

Benim cihazda ing gelmişti. (3gs) o noktada sıkıştım sonra redsnow ile aktivasyon yaptığımda direk "sürdür" tıkladım bypas geçtim tel açıldı.
  • bu konuda yardımcı olurmusunuz? ayrıntılı olarak ne yapmam gerekir
  • bir arkadaşın dediği gibi abd at&t hariç avrupa cihazlarının büyük kısmını açıyorlar . eğer açılmazsa sizide bekleme salonıuna alıcaz
  • almanya t-mobile germany operatörüymüş.açılırmı?
  • Acil yardım edebilirmisiniz arkadaşlar :(
    ufaklık "iphone'umu bul" programıyla telefonumu kilitlemiş..Telefonumu açtığımda "BU iPHONE KAYBOLDU. LÜTFEN BENİ ARAYİN ve TELEFON NUMARAM" yazılı bir mesaj geldi ve telefonum açılmıyor..iTunes'e bağlandığımda da "BU TELEFONUN SİM KİLİDİ PİN İLE KİLİTLİ..PİN KODUNU YAZİN" diye bir yazı çıkıyor..ama kilit açma pinini bilmeme rağmen yazacak yer bulunmuyor..Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahamata

Acil yardım edebilirmisiniz arkadaşlar :(
    ufaklık "iphone'umu bul" programıyla telefonumu kilitlemiş..Telefonumu açtığımda "BU iPHONE KAYBOLDU. LÜTFEN BENİ ARAYİN ve TELEFON NUMARAM" yazılı bir mesaj geldi ve telefonum açılmıyor..iTunes'e bağlandığımda da "BU TELEFONUN SİM KİLİDİ PİN İLE KİLİTLİ..PİN KODUNU YAZİN" diye bir yazı çıkıyor..ama kilit açma pinini bilmeme rağmen yazacak yer bulunmuyor..Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz?

selam benim tecrübem yok ama tavsiyem şu;
    önce bunu okuyun.
    apple support
    iPhone'unuzun parolasını unuttuysanız veya iPhone'unuz etkisizleştirildiyse
    https://support.apple.com/tr-tr/HT1212

buradan
    www.icloud.com
    iCloud.com
    https://www.icloud.com

giriş yapmayı denediniz mi apple kimliğinizle giriş yapın telefonunuzun iphonunuz burada gözükmesi gerek kilidi kaldırmayı deneyin olur diye düşünüyorum...
    yalnız yanlış bişey yapmayın telefonun içindekileri silebilirsiniz.... yazıdaki dğier adımları da uygulayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 7 Mart 2015; 18:32:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.