Şimdi Ara

iPhone Kapak Resmi / Album Yapmak (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
22.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende iphone varken hiçbir pro kullanmıyordum resimleri google dan indirip itunes ta hallediyordum siz neden pro yüklüyorsunuz ki son 2 ayda degişiklik falan mı oldu itunes yazılımında
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum:

ben daha önceden iphone a müziklerimi atmıştım ancak daha sonra itunes da albüm kapaklarını düzenledim. bunları iphone a nasıl aktarırım.
    (not: itunes da 2000küsür şarkı var ama ben sadece bunların birkısmını iphone a attım direk sync diyerek gönderemiyorum albüm kapaklarını. benim istediğim sadece iphonedaki şarkıların bilgisayarımda mevcut olan albüm kapaklarını almaları bilgisayardaki tüm albüm kapaklarıyla şarkıları atmak değil.
    bir not daha: itunes da hiçbir şarkı düzenli değil hepsini library e ekledikten sonra tek tek iphone a yükledim)

yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
  • gerek kalmadı yanlışlıkla tüm şarkılarımı sildim iphone dan şimdi tek tek geri atacam
  • albümü shift tusu ile secıyorum get info , yanda bi kare yer var oraya basıyorum resmi seciyorum ok diyorum tamam bu kadar
  • iyi de resimler görünmüyor:( ayrıca iArt'ı indirdim, tamam alt yazı buluyor ama album kapağı bulmak gibi bir fonksyonu ya yok yada bir sorun var. tariyor öylece sonra da bos bir pencere gösteriyor. restart i Art yada Quit iArt diye iki seçenek çıkıyor:S
  • Eğer önceden bir başka resim var onun üstüne resmi koyuyorum olmuyor
  • edit: mac te de çalışıyormuş :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dievas -- 30 Ağustos 2010; 21:01:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.