Şimdi Ara

iphone - jailbreak - restore ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir iki sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz. çok fazla araştırma yapmama rağmen çözüm bulamadım.

birkaç ay önce iphone 4S ios 7.0.4 e evasi0n7 yüklemiştim. telefonuma restore etmek istedim. yeniden 7.0.4 ü kurup yeninden jailbreak yapıcaktım.

cydia yı kaldırmak için installation dan sildim. cydia telefonda yok fakat cydia ile yüklediklerim içeride halen duruyor.

telefona yeniden 7.0.4 ü yükleyemiyorum. DFU moduna aldım shift ile ipsw dosyasını içeri aktarıyorum bir türlü olmuyor. önceden 3194 hatası veriyordu. onu halletmek içinde tinyumbrella yı kullandım bu sefer 11 hatası veriyor.

ben 7.0.4 sürümünü hiç bir şekilde yükleyemicek miyim?

not: shsh kaydını cydia varken almıştım tam olarak shsh ın ne işe yaradığını bilmediğimden dolayı

• Hacı, iPhone 4S A5 çipe sahip olduğu için DFU moda almışsan iOS 7.1.1 kurmaktan başka şansın yok. Hiç boşuna deneme; shsh kaydı filan bir işe yaramaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaş ozaman en son sürümünü kurucam itunes üzerinden değil mi? Cydia ya da geçici süreliğine elveda diyeceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckabakcioglu

Adaş ozaman en son sürümünü kurucam itunes üzerinden değil mi? Cydia ya da geçici süreliğine elveda diyeceğim sanırım.

Aynen hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. malesef cydia sız iphone bir hiçmiş gibi geldi gözüme ama sağ sağlim son sürümünü yükledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JB sonrası Cydia sorunu
    8 yıl önce açıldı
    İphone 4 jailbreak için yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.