Şimdi Ara

Iphone, Ipad 2 ile Airplay + Apple TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında apple tv'de optik ses çıkışı var onun aracılığıyla amfili ses sistemine bağlayabilirsiniz
  • Bence hic dusunmeden alin. Fiyati gercekten cok guzel. Benim alma sebebim ipadteki ve macbookprodaki videolari tv ye direk kablosuz olarak aktarip izlemekti. Ve tabiki 13.3" macbookpro ile vermedikleri kumanda da beni cihazi almaya ikna etmisti. Simdi ise daha cok evdekilerin isine yariyor hic zorlanmadan youtubedan video ozelikle belgesel izleyebiliyorlar. Annem hep cektigim fotolara bakmak ister iphone ekraninda da gozlerinden dolayi pek secemez pcye atta bakalim der. Malum bu benim icin tam bi eziyet. Simdi tek tusla apple tv uzerinden fotolari gosterebiliyorum. Ne diyebilirimki flyatini fazlaca hak ediyor. Ayrica tum itunes iceriginizi apple tv de oynatabiliyorsunuz ve birden fazla bilgisayara baglanip icerik saglayabilirisiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebeeee
    İşte bu çok güzel bir haber Apple TV'yi sırf görüntü aktarma için kullanacaksan(Yani Amerika'da yaşamıyorsan) o kadar para vermenin bir anlamı yok bence. Kablosuz görüntüyü aktarmak her ne kadar çok ilgi çekici olsa da 60$ fark verilir mi orası kişiye göre değişir.. Ben şahsen vermem. Veremem

Eğer appletv'ye jb yaparsan XBMC media player yükleyebilirsin bunu yüklersen ağ üzerindeki bir pc/mac bağlanıp resim video müzik film herşeyi oynatabiliyorsun apple tvde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

quote:

Orijinalden alıntı: hebeeee
    İşte bu çok güzel bir haber Apple TV'yi sırf görüntü aktarma için kullanacaksan(Yani Amerika'da yaşamıyorsan) o kadar para vermenin bir anlamı yok bence. Kablosuz görüntüyü aktarmak her ne kadar çok ilgi çekici olsa da 60$ fark verilir mi orası kişiye göre değişir.. Ben şahsen vermem. Veremem

Eğer appletv'ye jb yaparsan XBMC media player yükleyebilirsin bunu yüklersen ağ üzerindeki bir pc/mac bağlanıp resim video müzik film herşeyi oynatabiliyorsun apple tvde.

Zaten Apple TV de muzik - fotograf oynatabiliyorsunuz, jailbreak e gerek yok.
    Ayrica, Itunes'a convert ettiginiz videolari da oynatabiliyorsunuz bilgisayarinizdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Zaten Apple TV de muzik - fotograf oynatabiliyorsunuz, jailbreak e gerek yok.
    Ayrica, Itunes'a convert ettiginiz videolari da oynatabiliyorsunuz bilgisayarinizdan.

Oynatabiliyorda itunes librarydekileri oynatıyor, xbmc ile direk dosya sistemi üzerinden açılabiliyor, videolarıda convert etmeden oynatabiliyor.
  • XBMC iyiymiş ancak hala sınır 720p değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

XBMC iyiymiş ancak hala sınır 720p değil mi?

"High-definition TVs with HDMI and capable of 720p" yazıyor applenin sitesinde yani 720p.
  • Apple 720p diyor fakat 1080p oynatanlar vardı kırdıktan sonra. ve yanlış hatırlamıyorsam işlemci gücü %50 lerde falandı. fakat burada codec bitrate gibi değişkenlerde önem arzediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=wJ26L4nTy4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 13 Mart 2011; 13:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

Apple 720p diyor fakat 1080p oynatanlar vardı kırdıktan sonra. ve yanlış hatırlamıyorsam işlemci gücü %50 lerde falandı. fakat burada codec bitrate gibi değişkenlerde önem arzediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=wJ26L4nTy4s

Gerek yok hdmi adaptöre bence o zaman en iyisi apple tv jbde yaptınmı tadından yenmez 1080p ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeebani -- 13 Mart 2011; 14:37:58 >

• Bilgisayarımdaki video içeriğini air video üzerinden kablosuz olarak iphone'a atabiliyorum. aynı şekilde apple tv ye atma, onun üzerinden televizyonda izlemek mümkün değil mi? eğer öyleyse ipadi daha küçük kapasitede almayı, aradaki farkla da apple tv almayı düşünüyorum. bir de, iphone'daki gps verisini ipade paylaştırıp , ipad üzerinde navigasyon mümkünse ipadi 3g siz almayı düşünüyorum. bilenler cevap verebilirse çok sevinirim.
  • bunun üzerinden ipad'deki oyunları oynayabiliyor muyuz?
  • bunun üzerinden ipad'deki oyunları oynayabiliyor muyuz?
  • Türkiye de ne kadar acaba
  • Arkadaslar bu ürünü cok beğendim. Yurt disından getirebilecek olan var mi
  • @hakkan.hakkan: ipad, iphone ve ipodtouch ekranında ne varsa televizyonunuzda, oyun dahil
    @Ding0: gg da 250 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ding0

Arkadaslar bu ürünü cok beğendim. Yurt disından getirebilecek olan var mi

ben belki haziranda getirebilirim
  • arkadaşlar, Çağdaş arkadaşımız Apple TV incelemesi hazırlıyor. Herhalde yeni başlık açar ama şimdilik buradan takip edebilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_48155077/mpage_6/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

arkadaşlar, Çağdaş arkadaşımız Apple TV incelemesi hazırlıyor. Herhalde yeni başlık açar ama şimdilik buradan takip edebilirsiniz:

Ham videolar hazır. Yarın ofiste güzel güzel kesip biçip montajını yaptıktan sonra yayınlıyacagım.
    Sanıyorum ki mesaim bitmeden yetiştiririm.
    Bu gece biraz yoruldum bu iş için. Her gün 6,5ta uyanmayı gerektiren bir iş yerim var, çünkü mesafe çok uzak.
    Saat 2:30 oldu, video çekimleri de 10 dakika önce bitti zaten. Sabah görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: Ding0

Arkadaslar bu ürünü cok beğendim. Yurt disından getirebilecek olan var mi

ben belki haziranda getirebilirim

Kardes bende alicam güçlerimizi birleştirelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196
    quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

arkadaşlar, Çağdaş arkadaşımız Apple TV incelemesi hazırlıyor. Herhalde yeni başlık açar ama şimdilik buradan takip edebilirsiniz:

Ham videolar hazır. Yarın ofiste güzel güzel kesip biçip montajını yaptıktan sonra yayınlıyacagım.
    Sanıyorum ki mesaim bitmeden yetiştiririm.
    Bu gece biraz yoruldum bu iş için. Her gün 6,5ta uyanmayı gerektiren bir iş yerim var, çünkü mesafe çok uzak.
    Saat 2:30 oldu, video çekimleri de 10 dakika önce bitti zaten. Sabah görüşmek üzere.

Video da arkadaslarimizin temini icin nasil bir yol izlemeleri gerektiğine dair bilgi paylaşımı yapabilirsen cok minnettar oluruz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.