Şimdi Ara

iPhone internet masrafını kısmak için yapılacaklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone'larda internet kotasının fazla aşmaması ve faturanın yüksek gelmemesi için yapılması gerekenler nelerdir? Bu ay çok fazla geldi ben de birkaç ayarlama yapayım dedim ama emin olamıyorum işe yarayacağından.

Bilgili arkadaşlardan birkaç püf noktası öğrenebilir miyim? Yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

• Varsa tabii...
    Sınırsız paket alabilirsin.
    Kotaya ulaşınca sonlanan paket alabilirsin.
    Benim gibi biraz yüksek kotalı bir tarifeye geçebilirsin, 4gb kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capt. Awesome kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam ilgin için.

Paket değişimini düşünüyoruz ancak geçene kadar telefon üzerindeki bildirim, güncelleme, dlc, hava durumu gibi ıvır zıvır şeyleri kontrolümüze alabileceğimiz bir ayar var mı onu merak ediyorum?

Yani bir internet nasıl bu kadar fazla gelebilir merak ettim. Farkedemediğimiz ayarlar için internet bağlantısı kullandığı açık. Ben bu tür şeyleri kapatmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 21 Eylül 2013; 14:04:40 >
  • Operatörler bu tür internet kazaları için adeta kazığı dikmiş bekliyor,
    Azıcik internet kullandım deseniz de hiç affetmezler,
    10 mb internete 52 tl fatura kestiğini bilirim,
    Hele İphone gibi internet canavarı,faturanızı uçurur,
    Mutlaka internet paketi almalısınız,
    Avea nın ses+sms+internet paketleri çok iyi iş görüyor,tavsiye ederim

• Ayarlar-itunes ve appstore-otomatik indirmeler(kapat)-hücresel veriyi kullan (kapat)
    Ayarlar-bildirim merkezi-herhangi bir uygulama-bildirim merkezinde göster(kapat)
    Hızlı data kullanımı gerekmeyen durumlarda
    Ayarlar-hücresel-3gyi etkilenstir(kapat)

• @Caferhan

Hiç sorma, tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Paketi yükseltmekten başka çare yok gibi. Teşekkürler cevap için.

@scanh

Teşekkürler cevap için. Şu ıvır zıvır ayarları kapatayım da paket değişimine kadar kafamız rahatlasın bari.
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Kardeş şu kısım ne işe yarıyor:

Ayarlar-bildirim merkezi-herhangi bir uygulama-bildirim merkezinde göster(kapat)

Yani açıkken ne işe yarıyor, kapalıyken neyden mahrum kalacağız açıklayabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Kardeş şu kısım ne işe yarıyor:

Yani açıkken ne işe yarıyor, kapalıyken neyden mahrum kalacağız açıklayabilir misin?

Orda whatsapp haric twitter facebook gmail viber tango oyunlar ne varsa kapat sen o uygulamalara girip bakmadikca keyfi olarak data gitmez ama acik kalirsa aninda bildirim geldigi icin data gider.

• scanh kullanıcısına yanıt
    Tamam sağolasın.

Birkaçını açayım bari de" telefonumu bozdun" demesinler .) En azından wi-fi ağında kullansın.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Tamam sağolasın.

Birkaçını açayım bari de" telefonumu bozdun" demesinler .) En azından wi-fi ağında kullansın.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.

Hücreseli kapatın toptan hallolsun.Tabi iPhone'u kullanmayada gerek kalmıyor
  • Turkcell'de 19-25 liraya 1 gb hızlı sonra 96 kbpsden sınırsız devam eden sınırsız paketler var. Pttcell'de operatör içi 3500 dk + her yöne 200 dk+ her yöne 250 sms+ 250 mb AKKli sonrasında 128 kbps ile sınırsız devam eden interneti olan komple paket ayda 14 lira. Beğendiğiniz varsa bunlar fiyatları makul ve mantıklı paketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristeas -- 22 Eylül 2013; 13:09:27 >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Opera Mini kullanmalısın bence
  • @Ability Power

Doğru dedin vallaha .) Akıllı telefon kullanmanın bi mantığı kalmıyor gerçekten.

@Aristeas

En iyi çözüm paket değişimi. Uygun fiyata güzel paketler var. Telefon benim değil. Benim olsa çoktan çözmüştüm işi de, şimdi paketi anlat da bilmem ne de uğraşacağız .)

@Atakanunsl1:1:1.1

Dostum Opera mini ile ne gibi bir bağlantısı var anlamadım? Açıklarsan sevinirim.
  • quote:

@Ability Power

Doğru dedin vallaha .) Akıllı telefon kullanmanın bi mantığı kalmıyor gerçekten.

@Aristeas

En iyi çözüm paket değişimi. Uygun fiyata güzel paketler var. Telefon benim değil. Benim olsa çoktan çözmüştüm işi de, şimdi paketi anlat da bilmem ne de uğraşacağız .)

@Atakanunsl1:1:1.1

Dostum Opera mini ile ne gibi bir bağlantısı var anlamadım? Açıklarsan sevinirim.

Opera mini bi siteye girdiğin zaman çok şey yüklemez bi yazı bi resim yükler internette bi saat sörf yap video dışında en fazla 20 mb
  • sınırsız şart hocam ya internet çağında yaşıyoruz
  • İnterneti kullanmadığın zamanlarda hücresel veriyi kapatmak en iyisi. Facebook, twitter vb. açık olmasa da arka planda veri alış-verişi yapıyorlar az buçuk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.