Şimdi Ara

iPhone IMEI numarası kutuda farkli gelen mesaj farkli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun mesaj geldi su IMEI li cihazinin 20 sinde kapanacaktir diye

Anlmadigim sey su

iPhone un kutusunde, iPhone da ayarlar menusunde ve *#06# yapinca cikan IMEI numarasinin son iki hanesi 81

YASALUYARI diye gelen mesajda gelen IMEI numarasinin son iki hanesi 80

Cihazi baskasina kaydettirecegim hangi numaranin kayit edilmesi gerekiyor?

• Aynısı bana da olmuştu. Gelen mesajdaki 1 hane farklıydı ama telefon cart diye kapandı yine de Yani geçmiş olsun senin de telefonun kapanacak. Telefonun kutudaki yazan IMEI'sını pasaporta kaydettirmen gerek. Sana mesaj ile gelen noyu değil
  • bildiğim kadarıyla IMEI numarasının son hanesi kontrol basamağı (check digit) olarak kullanılır. sondaki rakam önemli değildir yani, bu rakam ne olursa olsun size aittir.

kendiniz de deneyebilirsiniz, imei numaranızın sonunu değiştirip kontrol edin, yine de kayıtlı çıkacaktır:

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Aynısı bana da olmuştu. Gelen mesajdaki 1 hane farklıydı ama telefon cart diye kapandı yine de Yani geçmiş olsun senin de telefonun kapanacak. Telefonun kutudaki yazan IMEI'sını pasaporta kaydettirmen gerek. Sana mesaj ile gelen noyu değil

quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

bildiğim kadarıyla IMEI numarasının son hanesi kontrol basamağı (check digit) olarak kullanılır. sondaki rakam önemli değildir yani, bu rakam ne olursa olsun size aittir.

kendiniz de deneyebilirsiniz, imei numaranızın sonunu değiştirip kontrol edin, yine de kayıtlı çıkacaktır:

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

Evedeki kayitli telefonda denedim ayni dediginiz gibi oldu

2 Gune kaydini yaptiracagim 2 gun icinde de gecici olarak kayit olsa daha sonra da tam kaydi olur sorun kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.