mail alıyor ama mail atmıyor. Bağlantı 3G ve Edge.
1.) hesap defalarca kuruldu, aynı mail ayarları kullanan başka bir userde denendi. 2.) mail server olarak IP girildi, 3.) password, md5 digest vb teker teker denendi. 4.) 3G, wireless, edge ile teker teker denedi. 5.) Exchange yapılandırması ile denendi.
vs.
Hesabın outlook ayarları böyle. Iphone dışındaki smartphoneler ile sorun yok ama bu ciks telefon mail yollayamıyor. Türkcell'le günlerdir irtibat halinde olmama, onlara şifre ve kullanıcı adı sağlamama rağmöen onlar da beceremedi.
Varmı bu işin püf noktası, bizim gözümüzden kaçan?
Sunucu Kapısı diye bir ayar var mail ayarlarında smtp de orda 587 yazıyormu ona bak.
quote:
Orijinalden alıntı: bedlam
Sunucu Kapısı diye bir ayar var mail ayarlarında smtp de orda 587 yazıyormu ona bak.
587'yi denedim zaten ama biz 25 kullanıyoruz.
Iphone Configuration Utility ile email ayarlarini yaptiktan sonra install diyorum ama telefonda "profile is missing identifier" diyor yani kabul etmiyor, çözümü nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder
Seçilen hesap pop.
Outlookta çalışan ayarlar giriliyor, port: 25
mail alıyor ama mail atmıyor. Bağlantı 3G ve Edge.
1.) hesap defalarca kuruldu, aynı mail ayarları kullanan başka bir userde denendi. 2.) mail server olarak IP girildi, 3.) password, md5 digest vb teker teker denendi. 4.) 3G, wireless, edge ile teker teker denedi. 5.) Exchange yapılandırması ile denendi.
vs.
Hesabın outlook ayarları böyle. Iphone dışındaki smartphoneler ile sorun yok ama bu ciks telefon mail yollayamıyor. Türkcell'le günlerdir irtibat halinde olmama, onlara şifre ve kullanıcı adı sağlamama rağmöen onlar da beceremedi.
Varmı bu işin püf noktası, bizim gözümüzden kaçan?
Yok mu çözebilen bir arkadaş, bende mail alıyorum fakat gönderemiyorum.
ben buldum çözümü, smtp ayarı yaparken şifre girmeyin boş bırakın.