Şimdi Ara

İphone ile ilgili önemli bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1.5 yıldır android kullanıcısıydım.dedim iphone bakıyım bir iphone aldıkta telefonu alalı 1 hafta oldu sarj olmuyor telefon.nereye takarsam takıyım telefonu şarj edemiyorum.sabah herşey normaldi fruit ninja oynadım 1 saat kadar dışarı çıkacam çıkana kadar sarj olsun dedim ama sarj olmuyor telefon.telefon genpa garantili önerisi olan varmı ?.cevaplar için şimdiden teşekkurler. . .

• sıfır aldıysanız değişim talebinde bulunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

sıfır aldıysanız değişim talebinde bulunun.

sıfır aldım tabikide sorun şu ben hatayda yaşıyorum ve şuan izmirdeyim.kutu garanti belgesi vs herşey hatayda kaldı.iphone da böyle bişe yaşıcagım aklıma bile gelmedi. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

sıfır aldım tabikide sorun şu ben hatayda yaşıyorum ve şuan izmirdeyim.kutu garanti belgesi vs herşey hatayda kaldı.iphone da böyle bişe yaşıcagım aklıma bile gelmedi. . .

Oncelikle garanti icin hicbir belgeye ihtiyacin yok. Genpanin sitesinden bulundugun yere en yakin subesine kargoyla yolla. (hatta bildigim kadariyla yurtici kargoyla anlasmalari var ucret vermiyorsun.) siteden forum doldur. Ve takip et siteden. Kesinlikle belge istemiyorlar

Ayrica restore atabiliyorsan et. farkli sarj cihazi bulabiliyorsan (kesinlikle cakma cihazlarla degil. Telefona kalici hasar verebilirler)onlarla dene farkli priz vs dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servise vermek icin garanti belgesi veya kutuya gerek yok. Sadece cihazi götürüp verebilirsiniz. Donanimsal bir sorun gibi gözüyor fakat siz telefonu komple kapatip acmayi deneyin yine de olmaz ise iTunes'a baglayip restore etmeyi deneyin. Düzelmez ise verirsiniz servise.

• 1 haftalık telefonu neden servise versin adam aldığı yere geri götürüp değişim talep etsin
  • quote:

1 haftalık telefonu neden servise versin adam aldığı yere geri götürüp değişim talep etsin

Tabiki imkan varsa aldigin yere iade etmelisin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupada olsan gitsen Apple mağzasına anında sıfırını koltuğunun altına verirler. ister 1 haftalık olsun cihaz ister 11 aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klipsi Ca

quote:

quote:

Oncelikle garanti icin hicbir belgeye ihtiyacin yok. Genpanin sitesinden bulundugun yere en yakin subesine kargoyla yolla. (hatta bildigim kadariyla yurtici kargoyla anlasmalari var ucret vermiyorsun.) siteden forum doldur. Ve takip et siteden. Kesinlikle belge istemiyorlar

Ayrica restore atabiliyorsan et. farkli sarj cihazi bulabiliyorsan (kesinlikle cakma cihazlarla degil. Telefona kalici hasar verebilirler)onlarla dene farkli priz vs dene.

açtım kapattım bişe degişmedi.telefonu restore edemiyorum çünkü pc de görmüyor.arkadaşında iphone var onunda kablosuyla deniyecem olmadı genpa servisine veririm.googledan baktım konakta genpa teknik servisi var.telefon hastanesi diye geçiyormuş: ).direk elden veririm.siteden ver doldur vs uzun sürer.birebir degişim talebinde bulanacam bakalım artık.

bendede şanş yokmuş samsung desteginden memnun kalmadım.iphone dada arıza çıktı :D.kısmet ne diyelim. .cevaplar için teşekkur ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 4 Temmuz 2012; 18:09:45 >

• beyler arkadaşın kablosuyla denedim.sarj oldu kablo bozulmus.kabloyu genpaya verecem yenisi versinler.kablo nasıl bozulur onu anlamıyorum.cevaplar için teşekkur ederim. . .
  • quote:

beyler arkadaşın kablosuyla denedim.sarj oldu kablo bozulmus.kabloyu genpaya verecem yenisi versinler.kablo nasıl bozulur onu anlamıyorum.cevaplar için teşekkur ederim. . .

Cok sevindim adiniza. Genpa bazen killik yapiyor ve uzun surede telefonu vermiyor. Sarj kablosunu goturun genpaya yakinsa eger. Birebir degisirler. Ama yol falan uzaksa yenisini alin gitsin. Markasi belli olan orjinal bisey alin.

• verilmiş sadakan varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.