Şimdi Ara

IPHONE için HDMI&USB ADAPTÖR ÇEVİRİCİ 50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 aralıkta 2 adet iphone 5 siyah elimde olucak. istenirse beyaz da olabilir. ürün almanya augsburg apple store dan.8inde istanbulda beşiktaş taksim kabataş civarı yada bursa da elden teslim edebilirim.

maalesef kayıt yaptıramıorum. faturası kutusu herşeyiyle direk teslim edicem . kutuyu birlikte açarız. malum kargo gibi olaylar da sıkıntı oLABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaytekkale -- 27 Kasım 2012; 19:23:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• valla usta fikrim yok elimde hdmi kablosu yok şu an o yüzden hiç bir fikrim yok.

• sana aynı şekilde bende sunarım. forumda bu işi yapan insanlar var 2 yıl garantili kayıt . 50 lira değerinde dediği ürünleri ebay den sipariş ediim sana . 1900 liraya sana satayım uyar mı . benim yazdığım fiyat gayet mantıklı . 1405 liraya gelir eğer tax free yle alırsan almanya'dan . bırakta 300 400 lira kazansın yurtdışına çıkıp gelen insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaytekkale -- 27 Kasım 2012; 22:37:11 >

• iyi satışlar cihazı yurt dışından kendim aldım. toplam maliyet olarak herşey içinde pasaport kaydı btk vergisi dahil olmak üzere, 1780 liraya mal oldu. simfree cihazdır. Bence lütfen bunu dikkate alın. Saygılar
    SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ/ ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P// NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO
  • Kardeş sen bana niye sardın anlamadım . 2000 e satmıoruz farkındasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.