Siege hero çok güzel baya oynamıştım Temple run: bu aralar buna sardım arkadaşlarla rekor yapmaya çalışıyoruz Slam dunk Game centerdan arkadaşla oynuyoruz aşırı zevkle şiddetle tavsiye edilir
Parking Mania : Park etme oyunu. Bilgisayardaki birçok flash oyunundan kat kat üstün. 160 Level var yaklaşık.
real racing 2 ve real footbol12 2 side süper oyunlar valla birde şu iphone küçük bir güç kaynağı yapsalar harika olur poker ve hearts çok keyif veriyor tabi satrancın yeri ayrı (chees)
NEED FOR SPEED iphone uygulaması çok zevkli oynaması kolay NFSU 1.2.5 ipa dosyası ile direk itunes tan kurabilirsiniz. Modern Combat 3 fena değil ama oynaması zor jiroskop ve ekran kontrol seçenekleri mevcut. Grafikler harika
quote:
Orijinalden alıntı: ytmh
NEED FOR SPEED iphone uygulaması çok zevkli oynaması kolay NFSU 1.2.5 ipa dosyası ile direk itunes tan kurabilirsiniz. Modern Combat 3 fena değil ama oynaması zor jiroskop ve ekran kontrol seçenekleri mevcut. Grafikler harika
Modern combat 3 suana kadar gordugum en iyi oyun diyebilirim. Alisirsaniz kontrol etmede fazla zorluk yasamiyorsunuz. Ayrica metal stormda cok guzel bir oyun. Heleki online olarak oynarsaniz basindan kalkamabilirsiniz
Guardians: The Last Day of the Citadel Ben bunu oynuyorum çok güzel bi oyun grafikleri falan
Kasap Havası!!!
arkadaşlar bana sağlam bi araba park oyunu tavsiyenızı beklıyorum alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: taner__1903
arkadaşlar bana sağlam bi araba park oyunu tavsiyenızı beklıyorum alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim
Parking Mania oynadıklarımın en iyisi.
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama konunun açılış tarihi 2009, şimdi oyunlara bakıyorumda vay be diyorum ne gelişmiş mobil oyunlar. iphone için tavsiye oyunlar ararken buldum konuyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme