Şimdi Ara

iPhone için en iyi oyunları bu başlık altında inceleyelim-paylaşalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
68.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Temple run: bu aralar buna sardım arkadaşlarla rekor yapmaya çalışıyoruz
    Slam dunk Game centerdan arkadaşla oynuyoruz aşırı zevkle şiddetle tavsiye edilir
  • Parking Mania : Park etme oyunu. Bilgisayardaki birçok flash oyunundan kat kat üstün. 160 Level var yaklaşık.
  • real racing 2 ve real footbol12 2 side süper oyunlar valla
    birde şu iphone küçük bir güç kaynağı yapsalar harika olur poker ve hearts çok keyif veriyor
    tabi satrancın yeri ayrı (chees)
  • NEED FOR SPEED iphone uygulaması çok zevkli oynaması kolay NFSU 1.2.5 ipa dosyası ile direk itunes tan kurabilirsiniz.
    Modern Combat 3 fena değil ama oynaması zor jiroskop ve ekran kontrol seçenekleri mevcut. Grafikler harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytmh

NEED FOR SPEED iphone uygulaması çok zevkli oynaması kolay NFSU 1.2.5 ipa dosyası ile direk itunes tan kurabilirsiniz.
    Modern Combat 3 fena değil ama oynaması zor jiroskop ve ekran kontrol seçenekleri mevcut. Grafikler harika

Modern combat 3 suana kadar gordugum en iyi oyun diyebilirim. Alisirsaniz kontrol etmede fazla zorluk yasamiyorsunuz. Ayrica metal stormda cok guzel bir oyun. Heleki online olarak oynarsaniz basindan kalkamabilirsiniz
  • Guardians: The Last Day of the Citadel Ben bunu oynuyorum çok güzel bi oyun grafikleri falan
  • Kasap Havası!!!

• arkadaşlar bana sağlam bi araba park oyunu tavsiyenızı beklıyorum alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

arkadaşlar bana sağlam bi araba park oyunu tavsiyenızı beklıyorum alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim

Parking Mania oynadıklarımın en iyisi.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama konunun açılış tarihi 2009, şimdi oyunlara bakıyorumda vay be diyorum ne gelişmiş mobil oyunlar. iphone için tavsiye oyunlar ararken buldum konuyu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.