Şimdi Ara

iPhone için %100 bedava ve basit DVD rip/ Avi/QT Video çevirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
9.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu handbrake programını yükledim ve kurmaya çalıştığım .NET runtime library is not installed diye bir uyarı veriyor çözemedim ne olduğunu yardım edermisiniz lütfen.....
  • Total Video Converter kullanırken altyazıları başarıyla gömüyor filme fakat altyazı türkçe olsa dahi gömdüğü zaman türkçe karakterler farklı görünüyor...bu problemle ilgili bilgisi olan varmı?
  • Bende handbrake programını yükledim ve kurmaya çalıştığım .NET runtime library is not installed diye bir uyarı veriyor çözemedim ne olduğunu yardım edermisiniz lütfen.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

Bende handbrake programını yükledim ve kurmaya çalıştığım .NET runtime library is not installed diye bir uyarı veriyor çözemedim ne olduğunu yardım edermisiniz lütfen.....

Kurulmuyor şu handbrake NET runtime library is not installed diye bir uyarı veriyor çözemedim ne olduğunu yardım edermisiniz lütfen.

sistem: intel core 2 cpu 2.33Ghz 2 GB Ram MacBookPro 15.4 inç xp home edition kurulu

• handbrake gibi bazi programlar .net framework gerektiriyor calismak icin. en son versiyon 3.5'i buradan indirebilirsiniz :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolamanli

handbrake gibi bazi programlar .net framework gerektiriyor calismak icin. en son versiyon 3.5'i buradan indirebilirsiniz :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

bolamanli kardeş sayende işi hallediyorum galiba şu an karşıdan indirme devam ediyor, bekleyemedim sorayım dedim nedir bu framework, niçin gereklidir, ne işe yarar cahilliğimi mazur görün.

Teşekkürler.

• estagfurullah,
    framework bir nevi takim cantasi gibidir. icerisinde yazilimcilarin yazilimlarini programlarken kullandiklari altyapilari/araclari barindirir. kullanacagimiz program eger framewok'un icindeki altyapilardan biriyle hazirlanmissa bu durumda bilgisayarimizda da framework'un yuklu olmasi gerekir ki programi sorunsuzca calistiralim. (divx izlemek icin codec yuklemek gibi bir sey)
  • bolamanli kardeşim açıklaman ve yardımın için çok teşekkürederim sayande program kuruldu işlem tamam tekrar sağol.
  • rica ederim
  • Selam brave5213 arkadaşım bana yardımcı olurmusun lütfen, dvd film mi taktıktan ve total video converter programını çalıştırdıktan sonra ve bütün ayarlarını da yaptıktan sonra convert now dediğim zaman aynan şu hatayı veriyor Could not write header for output file # 0 (incorrect codec parameters ? ) ne yaptımsa olmadı. yardımınız için şimdiden teşekkğürler.

Not: DVD Film den yapmaya çalıştığım çeviri formatı psp idi.
  • aynı sorun bende de şu an mevcut

Could not write header for output file # 0 (incorrect codec parameters ? )

mutlaka çevirmem gereken video var ama ne yaptuysam çeviremedim bu ne hatasıdır neden oluo anlamadım, codec yükledim olmadu ayarlarla oynadım çok defa olmadı :(
  • selam arkadaslar benim bir sorum olacak.İ phone num sorunsuz calışıp internete baglanıyorum ama mail atmak icin ne yapmam gerek?
  • handbrake dvd yi takınca copyright uyarısı verip çalışmıyor. Ne yapmak lazım?
  • handbrake te altyazıyı nasıl ekleyeceğimi ayrıntılı bır sekilde anlatabilir misiniz?
  • ben pek bilmem bu işleride şunları yaptım umarım doğgrudur.dvd filmini taktım laptopa sora handberakten seçtim source kısmından sağ bölümden iphone bastım.source kısmının altında sanırım kaydetceği yer var.orayıda yaptım.sonra hiçbişeye ellemeden starta bastım eksik yada yanlış bişey varmı?
  • AnyVideoConverter
  • NASIL COZDUN BEN BECEREMEDIM ALTYAZI YERINDE AUTOMATIC YADA NONE YAZIYOR :)
    quote:

Orjinalden alıntı: tulsa

ok !! çözdüm olayı gerek kalmadı :)
  • bende aynı soruyu sorcaktım.bide aynı şeyi vcd dosyaları içinde yapabilecek program varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 11 Ekim 2008; 17:43:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: clanthee

bende aynı soruyu sorcaktım.bide aynı şeyi vcd dosyaları içinde yapabilecek program varmı acaba.

vcd ler için iphone video converter var onu kullanıyom ama dvd icin bu program süper ama alt yazı yada türkçe ses seçemiyom yardımcı olabilecek olan varmı,yaptım diyen arkadaştan ses soluk cıkmadıda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.