Şimdi Ara

iPhone hemen açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon açıldığında sağ üstte aranıyor... yazıyor ve 2-3 dakika sonra kendi kendine kapanıyor.

restore edemiyorum çünkü bilgisayar kapalıyken görmüyor. sorunu nasıl çözebilirim?

• imdaaaaattt
  • yardımcı olursanız sevinirim kafayı yicem
  • DFU moda alarak restore edin sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigithan35

telefon açıldığında sağ üstte aranıyor... yazıyor ve 2-3 dakika sonra kendi kendine kapanıyor.

restore edemiyorum çünkü bilgisayar kapalıyken görmüyor. sorunu nasıl çözebilirim?

dfu moda alıp restore edeceksin dfu moda almak için google yaz gösterirler sonra itunes cihazını görecektir ordan shifte basılı tutarken restore (geri yükle) yi tıkla sana yüklemek istediğin fw soracak sende 5.1 i gösterecksin yada shsh kaydın varsa 5.0.1 de iphone 4 ve 3gs de geçerli bu yükleyebilirsin tabi yolu farklı. telefon simfree ise bunları yap geveyli ise sakın yapma bidaha kullanamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: rahatolun

quote:

telefon açıldığında sağ üstte aranıyor... yazıyor ve 2-3 dakika sonra kendi kendine kapanıyor.

dfu moda alıp restore edeceksin dfu moda almak için google yaz gösterirler sonra itunes cihazını görecektir ordan shifte basılı tutarken restore (geri yükle) yi tıkla sana yüklemek istediğin fw soracak sende 5.1 i gösterecksin yada shsh kaydın varsa 5.0.1 de iphone 4 ve 3gs de geçerli bu yükleyebilirsin tabi yolu farklı. telefon simfree ise bunları yap geveyli ise sakın yapma bidaha kullanamazsın

simkilit telefon

• en son ne yüklediyseniz tek tek geriye doğru kaldırın onları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

en son ne yüklediyseniz tek tek geriye doğru kaldırın onları.

hepsini kaldırdım zaten
  • Hocam temiz bir restore şart
  • quote:

quote:

hepsini kaldırdım zaten

o zaman sen 5.01. shsh kaydını pc ye tiny umbrella ila kaydet sonra cfw hazırla base band yükselmemen için sonra shsh kaydını içine göm yada 5.1 için custumfw hazırla baseband yükseltmeden madem telefonun kilitli neden direk itunsetan restore tyapion ki kardeş çalışan telefonu kilitli hale getirmek için bahane arıyorsun herhlade biraz sabırlı ol 5.1 de gevey çalışıyormuş tel iphone 4 değil mi bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatolun

quote:

quote:

hepsini kaldırdım zaten

o zaman sen 5.01. shsh kaydını pc ye tiny umbrella ila kaydet sonra cfw hazırla base band yükselmemen için sonra shsh kaydını içine göm yada 5.1 için custumfw hazırla baseband yükseltmeden madem telefonun kilitli neden direk itunsetan restore tyapion ki kardeş çalışan telefonu kilitli hale getirmek için bahane arıyorsun herhlade biraz sabırlı ol 5.1 de gevey çalışıyormuş tel iphone 4 değil mi bu arada

abi dediklerini daha öncede duydumda pek çakmıyorum bu işlerden. Telefoncuya vereyim o zaman

3gs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.