Şimdi Ara

iphone hakkında netleştiremediklerim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba... iphone 3gs almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştıran seyler var.
    kullanımı zor gibi duruyor uzaktan. müzikleri i tunes le aktarmak falan gibi...internette birisi yorum yapmış itunesten alınanlar yukleniyor sadece diye. var mı böyle bir şey yani pc arşivimizi atamıyor muyuz.illa paraylamı albüm alıcaz itunesten...
    bir de itunes için kredi kartı gerekmiş. gecenlerde turkcell bayisinden iphone kullanma kılavuzu gecti elime orda anlatıyodu ama internette kredi kartsız yasal kayıt olmadığı hakkında yapılan yorumlar var ne kadar doğru bilmiyorum.
    3gs te kes kopyala yapıştır gibi özeliikler güncellemeylemi geliyor.biraz yardımcı olursanız sevinirim. saçma bir istek gibi durabilir ama özellikle iphone kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim cunku internette yeterince kafa bulandırıcı gereksiz yorumlar var...

• quote:

merhaba... iphone 3gs almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştıran seyler var.
    kullanımı zor gibi duruyor uzaktan. müzikleri i tunes le aktarmak falan gibi...internette birisi yorum yapmış itunesten alınanlar yukleniyor sadece diye. var mı böyle bir şey yani pc arşivimizi atamıyor muyuz.illa paraylamı albüm alıcaz itunesten...
    bir de itunes için kredi kartı gerekmiş. gecenlerde turkcell bayisinden iphone kullanma kılavuzu gecti elime orda anlatıyodu ama internette kredi kartsız yasal kayıt olmadığı hakkında yapılan yorumlar var ne kadar doğru bilmiyorum.
    3gs te kes kopyala yapıştır gibi özeliikler güncellemeylemi geliyor.biraz yardımcı olursanız sevinirim. saçma bir istek gibi durabilir ama özellikle iphone kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim cunku internette yeterince kafa bulandırıcı gereksiz yorumlar var...

1-) iPhone ile bilgisayar arasında köprü görevi gören iTunes'un kullanımı ilk başta karmaşık gibi görünse de zamanla alışıyorsunuz.
    2-) Bilgisayarınızdaki MP3 arşivini iPhone'a atabilirsiniz. Parayla iTunes üzerinden albüm satın alınması gerekmiyor.
    3-) En son iTunes Türkiye hesabı açabilmek için kredi kartı gerekiyordu. (Şu anda bu konuda herhangi bir gelişme var mı bilmiyorum) Kredi kartı gerekmeksizin ücretsiz şekilde iTunes USA hesabı açabilirsiniz. Fakat ücretli uygulamaları indiremezsiniz. Forumda veya Google'da çeşitli anlatımlar mevcut.
    4-) Kopyala-yapıştır özelliği iPhone 3GS'de bulunuyor. Daha doğrusu iPhone OS 3.0 ve üzeri sürüm kullanan tüm iPhone'larda bulunmakta.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• usa hesabi nasil acicam peki

Orijinalden alıntı: ilker-bjk

usa hesabi nasil acicam peki

biraz araştırsan forumda sorularının cevabını en ince ayrıntısına kadar oldugunu göreceksin. forumda tek tek sayfa olarak gezmek istemiyosan benim sana önerim google'da forumda aratmak istediğin konu başlığı ile birlikte forumun isminide yazman.

örneğin "kredi kartsız itunes hesabı açma forum.donanimhaber" gibi aratabilirsin. ben bu şekilde pek çok sorunun cevabını buldum. kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker-bjk

usa hesabi nasil acicam peki

Applestoredan herhangi bir free uygulamaya tıkla. Sonra üye olman gerektiği falan çıkıyor sanırım, bu oradan üye ol. Ama normal direk üye olmaya girme dediğim gibi önce bir free uygulamayı indirmeye tıkla ondan sonra çıkan yerden üye olmaya gir. Üye olurken kredi kartı numarası verme bölümünde normalde olmayan bir seçenek çıkıyor ve kredi kartı bilgisi vermeden direk bu bölümü atlayabiliyorsun.

Edit: Forumumuzdaki bu konuda ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. http://forum.donanimhaber.com/m_40855856/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mince49 -- 5 Eylül 2010; 0:19:31 >

Psn: Nobody49

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 7 Değişim Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.