Şimdi Ara

iphone hakkında birkaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size 3 adet sorum olacak. öncelikle ocak ayı gib iphone 5s almayı planlıyorum. bu konu hakkında bikaçsoru soracaktım.

1 - telefonu ilk aldığımda ios 7.xx ama kaçla gelecek büyük ihtimalle 7.0.4 ile gelecek ama tam blen varsa eğer 7.1.2 ile gelebilir mi ilk soru bu

2 - telefon 7.0.4 ile gelirse 7.1.2ye yükseltebilir miyim? tamam imzaların kapandığını biliyorum fakat ben sürüm düşürmeden bahsetmiyorum yine sürüm yükselteceğim 7.0.4ten 8.1 değilde ipsw indirip 7.0.4ten 7.1.2ye yükseltebilir miyim yoksa imza kapalı olduğu için yükseltme de mi yapamam?

3 - son olarak örnek veriyorum mesela iphone nun harddiski c olsun ben ota ile güncelleme değil de telefonu itunes dan restore yaparak güncellediğimde temiz kurulum yaptığımda yani uzun lafın kısası bu c dediğimiz harddiskin tamamı mı formatlanıyo yani resim müzeik falan yoksa sadece sistem dosyalarının olduğu bölüm mü formatlanıyo. benim fikrim tamamının formatlanmasıama resim müzik gider mi bi sorayım dedim. şimdiden teşekkürler.

dipnot: sizden sadece soruların cevaplarını bekliyorum yok o telefon alınmaz sen şunu al gibi yorumlar yapmayıp soralara cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınki -- 19 Ekim 2014; 20:24:55 >

• o üst düzey bilgili arkadaşlar nerede. üç basit soruya kimse cevap veremedi mi
  • 1-Telefon eğer sıfırsa 7.0.4 ile gelmesi muhtemel.Ama 2.el bir 5s ise ne olacağı meçhul.
    2-7.0.4 geldiyse bile asla 7.1.1 vs olamaz.Yarın büyük ihtimalle 8.1 gelecek ve eğer güncelleme yaparsan 8.1 yükler.ipsw dosyası ile de farketmez.Sen pc den ipsw yüklemeye çalışsan bile hata verecktir.
    3-Eğer formattan önce icloud ya da itunes yedeklemsi yaparsan aynen yedeği formattan sonra geri yükleyebilirsin,yapmazsan herşey gider.Cihaz jb li ise de yedekleme yapabilirsin.Hatta tweakleri bile yedekleyebilirsin (bunun için de bir tweak var ama adını unuttum şimdi)
  • cok sag olun hocam sonunda cevap veren birisi cikmis. ilk defa ios kullanicam cihazi ocakta alicam simdiden arastirnalara basladim. ama 7.1.2 yuklenmiyomus dediginiz gibi ocaga kadar ios 8.1 gayet stabil olur benim kanaatimce. cihazi sifir 5s alicam 7.0.4 ile gelecek buyuk ihtimalle sizin de dediginiz gibi. itunes tan shift restore ile hic yedekleme yapmadan ios 8.x.x olarak ipsw den kurarim tadini cikaririm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.