Şimdi Ara

İphone hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim iphone 4s cihazım var bazen kullanırken sim gidiyor telefonu kapayıp açmadan geri gelmiyor bu hattımın mikrosim olmamasından mı kaynaklanıyor? Sabah telefonumu kullanırken safarinin bembeyaz göründüğünü farkettim yine telefonu açıp kapayınca düzeldi ama bu neden olmuştur acaba? bazı ekran görüntülerinde operatör adının yanında minik de bir simgesini görüyorum bunu ben yapabilir miyim yapabilirsem nasıl? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Merhaba benim iphone 4s cihazım var bazen kullanırken sim gidiyor telefonu kapayıp açmadan geri gelmiyor bu hattımın mikrosim olmamasından mı kaynaklanıyor? Sabah telefonumu kullanırken safarinin bembeyaz göründüğünü farkettim yine telefonu açıp kapayınca düzeldi ama bu neden olmuştur acaba? bazı ekran görüntülerinde operatör adının yanında minik de bir simgesini görüyorum bunu ben yapabilir miyim yapabilirsem nasıl? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sebekenin gitmesi bircok sebepten olabilir. Sim kartinizi degistirerek olasiliklari eleyebilirsiniz. Simgelerin beyazlasmasi bana da olan bir sey. Arada boyle isletim sistemi kaynakli hatalar ortaya cikabiliyor. Onemli bir sorun degil. Son sorunuz icinse :http://forum.donanimhaber.com/m_56627599/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkür ederim
  • telefon jbli mi
  • Ben de yeni konu acmiyayim dedim. Iphone 4umde mesajlara kelime sayaci gelmiyor. Nasil yapabiliriz bunu

• telefon jailbreakli idi saolsun arkadaşın verdiği linkten jailbreakli telefonlarda zeppelin ile logo yapmanın daha kolay olduğunu okudum bilgisayara bile bağlamadan yaptım ne kadar kolaymış.
  • quote:

telefon jailbreakli idi saolsun arkadaşın verdiği linkten jailbreakli telefonlarda zeppelin ile logo yapmanın daha kolay olduğunu okudum bilgisayara bile bağlamadan yaptım ne kadar kolaymış.

jbli olunca öyle saçma beyazlamalar oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Ben de yeni konu acmiyayim dedim. Iphone 4umde mesajlara kelime sayaci gelmiyor. Nasil yapabiliriz bunu

Kaç yıldır ıphone kullanıyorum kelime sayacı duymadım. Bu konularda çok da iyi olduğumu da söyleyemem benim de bilmediğim daha birçok şey var size benden daha iyi bilen biri yardımcı olur umarım. Fakat karakter sayısını açmak için ayarlardan mesajlara girip yapıyorduk.
  • quote:

quote:

Ben de yeni konu acmiyayim dedim. Iphone 4umde mesajlara kelime sayaci gelmiyor. Nasil yapabiliriz bunu

Kaç yıldır ıphone kullanıyorum kelime sayacı duymadım. Bu konularda çok da iyi olduğumu da söyleyemem benim de bilmediğim daha birçok şey var size benden daha iyi bilen biri yardımcı olur umarım. Fakat karakter sayısını açmak için ayarlardan mesajlara girip yapıyorduk.

Kelime sayaci simdi yaptim. Mesajlarda return yani bi alt satira gecince gozukuyor sayac. Neden bi alt satira gecince gozukuyor anlamasamda

• quote:

quote:

quote:

Kelime sayaci simdi yaptim. Mesajlarda return yani bi alt satira gecince gozukuyor sayac. Neden bi alt satira gecince gozukuyor anlamasamda

kelime sayacını gerçekten yeni duydum hergün bir yeni bilgi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.