Şimdi Ara

Iphone hafıza dolarsa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurulu 4 uygulama var yüklediğim, 6-7 uygulama daha indirsem 2-3 gb boş alan kalsa kasar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum ios da (jb olmadigini varsayiyorum) muhabbet su sekilde .

dfu mod ile temiz bir kurulum yapip , kararli bir ios surumu yuklerseniz (9.3.2 mesela) , artik o saatten sonra telefonun kasip kasmamasi kesinlikle yazilimsal birseye bagli veya hafiza dolulugu ile ilgili olmayacaktir...

yani kisacasi MESELA dfu mod ile temiz bir 9.3.2 kurulmus bir ip 6s in , guncelleme yapmadigin surece NE YAPARSAN YAP kasma ihtimali yoktur . bitti

benim tecrubelerim bu yonde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

dostum ios da (jb olmadigini varsayiyorum) muhabbet su sekilde .

dfu mod ile temiz bir kurulum yapip , kararli bir ios surumu yuklerseniz (9.3.2 mesela) , artik o saatten sonra telefonun kasip kasmamasi kesinlikle yazilimsal birseye bagli veya hafiza dolulugu ile ilgili olmayacaktir...

yani kisacasi MESELA dfu mod ile temiz bir 9.3.2 kurulmus bir ip 6s in , guncelleme yapmadigin surece NE YAPARSAN YAP kasma ihtimali yoktur . bitti

benim tecrubelerim bu yonde

9.2.1 5S var hiç güncellemedim

• Sinan Engin kullanıcısına yanıt
    9.2.1 en sikintili ios surumudur benim gozumde , hatta iddia ediyorum , apple tarihi boyunca daha kotu bir ios surumu yayinlamadi ,

9.2.1 deki ios lar cop tur , guncelleyiniz

• quote:

9.2.1 en sikintili ios surumudur benim gozumde , hatta iddia ediyorum , apple tarihi boyunca daha kotu bir ios surumu yayinlamadi ,

9.3.5 nasıl peki

• Hafızanın dolmasıyla telefonun kasması ile uzaktan yakından alakası yok.
    İsterse telefon hafızanda 1 MB yer kalsın telefonun da yine de herhangi bir kasma durumu olmaz. Kasma veya donma neden olur işlemci ile alakalı ve eğer güncelleme sürümler sorunlu geldiyse ondan dolayı yani yazılım - donanım alakalı

dostum yapacak bir sey yok 9.3.5 e guncelle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ios 7 den beri suregelen kullanici deneyimi

• occaut kullanıcısına yanıt
    9.3.5 nasıl abiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Akca

Hafızanın dolmasıyla telefonun kasması ile uzaktan yakından alakası yok.
    İsterse telefon hafızanda 1 MB yer kalsın telefonun da yine de herhangi bir kasma durumu olmaz. Kasma veya donma neden olur işlemci ile alakalı ve eğer güncelleme sürümler sorunlu geldiyse ondan dolayı yani yazılım - donanım alakalı

9.3.5 nasıl hocam?

dostum aslinda bu soruyu sorman cok gereksiz , bak son kez soyluyorum

9.2.1 , apple tarihinin en kotu ios surumudur ,
    simdi bu elimizde 1

e peki senin 9.3.5 ten baska bi surume guncelleme sansin var mi ? YOK (imzalar kapali)

umarim soruyu bir daha sormazsin

Iphone 5 kullanıcısıyım 9.3.5 kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Yükseltmenizi tavsiye ederim her zaman güncellemeleri takip edip yüklemeye özen gösteririm

• iOS 9.3.5 kullanıyorum. Cihazım 5s. Bir iOS 7 olamayacak, lakin çok da kötü değil son sürüm. Gayet stabil. Hem, iOS 9'u her türlü yüklemiş olan arkadaşlara iOS 9'un en son sürümüne geçmelerini tavsiye ederim. Sonuçta yazılımı oturtmak için güncellemeler yayınlanıyor. 9.3.3 jailbreak imkanım varken bilerek ve isteyerek son iki güncellemeyi aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

iOS 9.3.5 kullanıyorum. Cihazım 5s. Bir iOS 7 olamayacak, lakin çok da kötü değil son sürüm. Gayet stabil. Hem, iOS 9'u her türlü yüklemiş olan arkadaşlara iOS 9'un en son sürümüne geçmelerini tavsiye ederim. Sonuçta yazılımı oturtmak için güncellemeler yayınlanıyor. 9.3.3 jailbreak imkanım varken bilerek ve isteyerek son iki güncellemeyi aldım.

İos 7'nin akıcılığı 8 de az da olsa (bir ios7 değildi) vardı da 9 da iyice batırdılar. Ah apple ahh

• quote:

İos 8.0.1 faciasını araştırın bence.

• DelReyLana D kullanıcısına yanıt
    Hiç deme. Efsane yazılım iOS 7.1.2. Bir daha gelmez öylesi 😒

Ah Apple ah!

• DelReyLana D kullanıcısına yanıt
    valla kapisirlar dogru tespit :) ama ios 9.2.1 daha fazla araliktaki iphone u cop ettigi icin benim gozumde 1 numaradir :)

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    dostum 7.1.2 bence ios 9 un (9.3.2 den onceki) bir cok surumunden daha kararliydi en azindan , ama genel anlamda evet haklisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.