Şimdi Ara

iPhone Galeri Problemi. [Çok Farklı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün telefonun ekran görüntüsü almadığını fark ettim ve fazla üstelemedim geçer dedim. aynın günün sonunda benim için çok önemli olan 2 video bir de resim çektim. çektikten sonrada nasıl olmuş diye bakmadım akşam eve gidince pc den bakarım dedim. neyse eve geldim ve ne göreyim "Fotoğraflar" bölümünde resim ve videolar yok. Kamera aracılığı ile fotoğraflar bölümüne eriştim. orada ise 2 video ve 1 resim siyah olarak gözükmekte. Üstelerine basıldığında açılıyor ama benim bu resimleri pc ye atmam lazım. itools malesef resimler görmüyor. yardım lütfen...

Cihaz jb'li dir.

• Telefonu pc başlayınca hafızada resimlerin olduğu kısım pc açılıyor ordan kopyalamayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoke6666

Telefonu pc başlayınca hafızada resimlerin olduğu kısım pc açılıyor ordan kopyalamayı dene

malesef orada gözükmüyor
  • itools tan filesystem içinde dcım 100 apple diye bir klasör var onun içine bak bide bunu dene bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoke6666 -- 18 Ağustos 2012; 14:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoke6666

itools tan filesystem içinde dcım 100 apple diye bir klasör var onun içine bak bide bunu dene bakalım

evet file sistem - dcim - 100apple klasörünün içinde buldum dosyaları. teşekkürler
  • restore et yedekten geri yükle büyük olasılıkla olur bence jbnin saçmalıkları yüzünden öyle bir problem olmuştur
  • gecen gun benımde basına buna benzer olay geldi kurcalıya kurcalıya buldum.işini gormesıne sevındın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

restore et yedekten geri yükle büyük olasılıkla olur bence jbnin saçmalıkları yüzünden öyle bir problem olmuştur

hocam bana her şeyi de ama restore deme. o kadar çok tweak program repo yükle yükle yoruluyorum. Pc ye fotmat atmak daha kolay geliyor inan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

quote:

restore et yedekten geri yükle büyük olasılıkla olur bence jbnin saçmalıkları yüzünden öyle bir problem olmuştur

hocam bana her şeyi de ama restore deme. o kadar çok tweak program repo yükle yükle yoruluyorum. Pc ye fotmat atmak daha kolay geliyor inan

o zaman tek tavsiyem son yüklediğin tweakleri sil belki onlar yüzündendir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

quote:

o zaman tek tavsiyem son yüklediğin tweakleri sil belki onlar yüzündendir

smoke666 sayesinde buldum hocam. file system - dcim - 100apple klasöründe kaçaklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.