Şimdi Ara

iPhone Fold, kırışıksız ekran hedefiyle teknik sınırları zorluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ipad mini den daha minik olacak o yüzden amaca hizmet etmiyor enazından 3 17 pro genişliğinde olmalı ki manası olsun

• TheCraxy kullanıcısına yanıt
    çöp s24ultra dediğin cihazı bi çok youtuberve milyarder kullanıyor iş ve üretkenlik için daha kolay bişey şuan 4k tv den samsung dex ile klavye mouse kullanarak takılıyorum en az 5 uygulama ekranda açıkk kasma donma yok tüm gündelik işlerimi hallediyorum arkaplanda zibilyon şey var android cihazlar kendine göre optimize etmen gereken cihazlarbunları yapamıyorsan yadabilmiyorsan alma zaten özelleştirme ve özgürlüğün bedelini optmiziasyon ile ödüyorsun aldıgına pplecihaz 120hz olsabile çogu zaman 90 hz de takılıyor doğru düzgün multitask yok özelleştirme yokkendine özel bişi yapamıyorsun geçişler çok yavaş iphoneda 10dk yaptıgım işi androidde5dk da yapıyorum klavye değişmiyor başka klavye uygulamalarıyla winlator ppsspp ile oyun oynuyorum tv kulaklık saat entergre çalışıyor gerçekten pc yebile ihtiyacım kalmadı gelmiş lag diyor
    winlator ile gta5 oynuyorum daha ne yapsın bu cihaz iphone 13 bile kasıyor geçişlerde kasmıyor gibi gözükmek için animasyon süresini uzatıyor :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RTXberat R kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım cihaz olsa inanacağım leş gibi kamerası var pili de iğrenç ekranda iğren reels kaydırdıkça ekran aşınıo

3.pili hiç bir ayaryapmazsan ekran 4k da ise günlük 8 9 saat ekran süresi alıyorum gün sonunda en az 10% kalıyor
    4. senin dediğin ekran yansıma önleyici ekran hangi cihazda varsa yansıma önleyici kaplama eğer gidip alkollu ıslak mendille
    silersen 1 yıla kalmadı aşındırısın her yansıma önleyici cihazda var bu durum
    büyük ihtmal yanlış modlarda yanlış mp modlarını kullanıyorsun düşük ışıkta 12mp telefoto kaliteli çekim için 50mp yüksek ışık gündüz çekimleri için 200mp kullanmalısın bu cihazda pixel binding var amaona ragmen oldugun duruma göre modu seçmelisin
    video konusunda asla problem görmedim çünkü hep pro modu kullanıyorum
    5. bu cihaz kasmıyor kardeşim allah aşkına güç tasarufunda bile aynı neyaptında zzorladında cihazı bunda denemediğim şey kalmadı benim :D sende sorun var çok ön yargılı bakıyon evet haklsın buglar var bu androidin kroniği zatende o kadar rahatsız edecek abartacak bişi yok ya

• TheCraxy kullanıcısına yanıt
    tek bug yaşamadıgım yazılım honor magicos o da çok zaten apple ile aynı nerdeyse cihazda kurcalancak bişi yok

60 hz bile pili dayanmıyordu Bu birincisi İkincisi de video modu ve resim modu iğrenç 15 pro'dan geçtim böyle iğrenç bir telefon görmedim ön kamerası düşük ışıkta full parazit oluyor leş gibi bir telefon kullanmadığım telefon olsa anlayacağım o telefonu satıp direkt Xiaomi 15'e geçtim bu bile düz xiaomi olmasına rağmen müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş. Seni ödediğin para kör etmiş gözlerini ama ben ödediğim paraya bakmıyorum gözlerimi her zaman açık dobrayım

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.