Şimdi Ara

[SATILDI] iPhone Factory Unlock (3/3GS/4/4S/5) SoftBank Japan Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
8
Favori
14.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bi sorum olacak. yurt dışından bi arkadaşımın getirdiği iphone 4s 32gb var.telefon bana geldıgınde geveyle kullanıyordum pasaport kaydınıda yaptırdım.kullandıgım sırada iphone 5.1.1 di yazılım güncelleme mesajı geldı ios6 bende bunu yukledım ve sonrası bidaha telefonumu aktıve edemedım telefon canada dan alınmış sasktel diye bi telefon operatorunden telefonumu aktive edemiyorum :( birde factory unlock yapabilirimiyiz bu cihaz için?yardımı olursanız çoook sevinirim.
  • size bi sorum olacak. yurt dışından bi arkadaşımın getirdiği iphone 4s 32gb var.telefon bana geldıgınde geveyle kullanıyordum pasaport kaydınıda yaptırdım.kullandıgım sırada iphone 5.1.1 di yazılım güncelleme mesajı geldı ios6 bende bunu yukledım ve sonrası bidaha telefonumu aktıve edemedım telefon canada dan alınmış sasktel diye bi telefon operatorunden telefonumu aktive edemiyorum :( birde factory unlock yapabilirimiyiz bu cihaz için?yardımı olursanız çoook sevinirim.

Orijinalden alıntı: boss087

size bi sorum olacak. yurt dışından bi arkadaşımın getirdiği iphone 4s 32gb var.telefon bana geldıgınde geveyle kullanıyordum pasaport kaydınıda yaptırdım.kullandıgım sırada iphone 5.1.1 di yazılım güncelleme mesajı geldı ios6 bende bunu yukledım ve sonrası bidaha telefonumu aktıve edemedım telefon canada dan alınmış sasktel diye bi telefon operatorunden telefonumu aktive edemiyorum :( birde factory unlock yapabilirimiyiz bu cihaz için?yardımı olursanız çoook sevinirim.

PM gönderiyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Son derece ıyı nıyetlı ve yaptıgı ısın arkasında duran bır arkadas , sım kılıt ıle ılgılı olmayan konuda bıle telefonumu kullanmamda cok yardımcı oldu ve son derece hızlı sekılde cıhazı unlock yaptı , cok tesekkur derım , hayırlı musterıler...

Orijinalden alıntı: ERGENEKON

Son derece ıyı nıyetlı ve yaptıgı ısın arkasında duran bır arkadas , sım kılıt ıle ılgılı olmayan konuda bıle telefonumu kullanmamda cok yardımcı oldu ve son derece hızlı sekılde cıhazı unlock yaptı , cok tesekkur derım , hayırlı musterıler...

Rica ederim güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classyounger -- 28 Aralık 2012; 23:21:30 >

Orijinalden alıntı: classyounger

hocam bende at&t MC318LL/A kodlu abd alımı apple store dan alınmış olabilir bir iphone 4 16gb var bunu açabilirmiyiz? Şuan geveyli kullanıyorum sürüm 5.1

PM gönderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ramrod8492

Pm

cevapladım

• sim kilitli iphone4 kulanıcısıyım cihaz amerikadan alındı ve operatör at&t fakat şuan geveyle kullanıyorum ve operatör yok yazıyor. karabükte okuyorum ve burda bir teknik servise gittim 130 liraya yapabileceklerini söylediler 5 gündür bekliyorum apple a mail attıklarını ve cevap beklediklerini söylüyorlar dolandırıldığımı düşünmeye başladım bu işlemler hakkında bilgi verirmisiniz ve sizdende bi fiyat alabilirmiyim

Orijinalden alıntı: diss_18

sim kilitli iphone4 kulanıcısıyım cihaz amerikadan alındı ve operatör at&t fakat şuan geveyle kullanıyorum ve operatör yok yazıyor. karabükte okuyorum ve burda bir teknik servise gittim 130 liraya yapabileceklerini söylediler 5 gündür bekliyorum apple a mail attıklarını ve cevap beklediklerini söylüyorlar dolandırıldığımı düşünmeye başladım bu işlemler hakkında bilgi verirmisiniz ve sizdende bi fiyat alabilirmiyim

PM attım

• japon softbank uclock ariyorum ancak cok pahali. 360 TL nedir yahu. gevey kullaniyordum dun sarji bitti kapandi telefon. acilinca telefon cekmez oldu geveyli takmama ragmen aktivasyon ekrani gelip duruyor. duzelmiyor meret kafayi yemek uzereyim

Orijinalden alıntı: hatred

japon softbank uclock ariyorum ancak cok pahali. 360 TL nedir yahu. gevey kullaniyordum dun sarji bitti kapandi telefon. acilinca telefon cekmez oldu geveyli takmama ragmen aktivasyon ekrani gelip duruyor. duzelmiyor meret kafayi yemek uzereyim

PM gönderiyorum hocam, malesef softbank pahalı elimizden gelen birşey de yok malesef.

• Hocam fransadan elime telefon geliyor 3-5 gün içinde iphone hangi firma oldugunu bilmiyorum babamın bir arkadası turistten ayak üstü pazarlık ile almıs buraya gelincede sormamadık nerden aldgını iş işten gecmiş oldu birincisi hangi firmadan alındıgını öğrenebilirmiyiz ? 2.si ise iphone 5'e unlock yapabilirmiyiz ? unlock yapamasak bile gevey ile kullanırsak herhangi bir sorun teşkil eder mi mesela sürüm güncelleştirmede falan sıkıntı çıkarmı kusura bakmayın bu işlerden pek anlamıyorum teşekkürler iyi forumlar

Orijinalden alıntı: sekolayn06

hocam merhaba. kolay helsın. ıphone 5 abd sprınt unlock olmuyor dıyorlar bır aydır. ama sızın lıstenızde var aydınlatırsanız sevınırım

Sprint unlock oluyor ama suresi baya bi uzuyor 15 20 gunu geciyor bazen.

Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.