Şimdi Ara

iPhone fabrikası ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harbi iyimiş yanlız acaba fabrikada telefonların kamerasını falan mı test ediyorlar silmeyi unutmuşlar resmi
  • "Bu fotoğrafların ikisi bulanık ama bir tanesi gerçekten de insanı etkileyen bir fotoğraf."

cok etkilendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arfeiniel

"Bu fotoğrafların ikisi bulanık ama bir tanesi gerçekten de insanı etkileyen bir fotoğraf."

cok etkilendim

• iphone vahşeti
  • Annem bu sabah bir iPhone alıp eve geldi. Ambalajını kendim açtığım telefonun kayıt işlemlerini bitirdikten sonra, duvar kağıdını değiştirmek istediğimde fotoğraf klasörünün altında 3 adet fotoğraf buldum, iki tanesi bulanık, biri ise değil

hahahahhah hiç iphone alan annem olmadı

• ne anneler var walla bizimkisi doğum günümü bile hatırlamadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arfeiniel

"Bu fotoğrafların ikisi bulanık ama bir tanesi gerçekten de insanı etkileyen bir fotoğraf."

cok etkilendim

Esasında iPhone davasını çok sıkı takip edenler için yazdım o haberi. iPhone'un yapımında kullanılan malzemeler ve çevrecilikle ilgili bir konu. O yüzden etkilenmemeniz normal...

Gerçi bu haberin ne demek olabileceğini en iyi anlacaklardan birinin XanderJR olacağını düşünmüştüm ama napalım. Buna da şükür ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 31 Temmuz 2008; 0:45:29 >
  • elemanın biri karıştırmış iphone'u biri gelince resimleri silmeden koymuş kutuya

• Teşekkürler barbee açıklama için.Bu dava olayından hiç haberim yoktu o yüzden habere bi anlam veremedim.Birileri açıklama yapabilir diye açmıştım konuyu.Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

ne anneler var walla bizimkisi doğum günümü bile hatırlamadı

• quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Teşekkürler barbee açıklama için.Bu dava olayından hiç haberim yoktu o yüzden habere bi anlam veremedim.Birileri açıklama yapabilir diye açmıştım konuyu.Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır kusura bakma

Yok yok aksine, başlığı görünce konudan bahsettiğini düşündüğüm için okumaya başladım. Hiç aramızda lafı olmaz böyle şeylerin :)

Bu arada adamın anne davası harika cidden. yaşı kaç acaba...

- Anne bana iPhone al...
    - Eh bari bi koşu alıp geleyim. Evlat bu, can bu can...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.