Şimdi Ara

Iphone Elma Ekranı Bir Türlü Gitmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu 4.3.4'den 4.3.5'e güncellemem ile ortaya çıkan bu sorun başlarda sadece iki tuşa basılı tutarak geçebiliyordu. Fakat bugün bir türlü düzelmedi, bende telefonu dfu moda alıp restore yapma kararı aldım.

Fakat 1394 hatası nedeniyle bir türlü 4.3.4'ü yükleyemedim. Sonrasında bari 4.3.5 ile restore yapayım demiştim ki bu seferde 1600lü bir hata karşıma geldi. Bir şekilde 1600lü hatayı çözdüm artık herşey bitti derken yine bu elma ekranı hatası karşıma çıkmış durumda. Telefonu tam itunes'dan tanıtacağım fakat ne mümkün sürekli olarak daha telefon ismini yazamadan telefon kapanıyor ve o elma ekranında kalıyor.

Son olarak ise şimdi kendini otomatik olarak dfu moda aldı. Resmen kafayı yiyeceğim, tam da bu konularda acemi olduğum anda şu sorun çıktı ve neredeyse 4 saatten beri uğraşmama rağmen bir türlü çözemedim. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar, tam da telefonla da işim var ama bu gerizekalı sorun yüzünden onu da halledemedim hepinizden rica ediyorum.

• Beyler lütfen yardımcı olun hala telefonu açabilmiş değilim; hiç mi yardım edecek kimse yok yahu?
  • tiny umbrella tarzı programları denediniz mi peki hiç?
  • Hocam bir de bunu dene bakalım

http://forum.donanimhaber.com/m_49612020/tm.htm
  • arkadasım cihazı bagla pcye ac itunes i.
    elma işareti geldiğinde power+home tusuna basılı tut. tam elma işareti yok olur olmaz powerdan cek elini elmada kalsın.
    pcden baglantı sesi geldiginde itunes i kapat ve tekrar aç. restore yapılması istenir muhtemelen. yap eger olmazsa shift+restore yapmayı dene.
  • Arkadaşlar telefon iyice karışmış durumda; dfu modda takılı kaldı an itibariyle ve ne yaparsam yapayım bu moddan çıkamaradım. tiny umberella recovery fix vs. programları denedim fakat telefon hiç bir şekilde açılmıyor, açma tuşuna basında itunes'a bağla simgesi çıkıyor.

Bunun üzerine itunes'a bağlanınca da dfu modda olduğu ve restoreye ihtiyaç duyduğu söyleniyor. Fakat restorede yapılmıyor çünkü iphone hazırlanıyor yazısında takılı kalıyorlar. Acaba ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar resmen kalktığımdan beri şu sorunla uğraşıyorum bayramım zehir oldu yemin ederim ya. Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Arkadaşlar telefon iyice karışmış durumda; dfu modda takılı kaldı an itibariyle ve ne yaparsam yapayım bu moddan çıkamaradım. tiny umberella recovery fix vs. programları denedim fakat telefon hiç bir şekilde açılmıyor, açma tuşuna basında itunes'a bağla simgesi çıkıyor.

Bunun üzerine itunes'a bağlanınca da dfu modda olduğu ve restoreye ihtiyaç duyduğu söyleniyor. Fakat restorede yapılmıyor çünkü iphone hazırlanıyor yazısında takılı kalıyorlar. Acaba ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar resmen kalktığımdan beri şu sorunla uğraşıyorum bayramım zehir oldu yemin ederim ya. Lütfen yardım edin.

Verdiğim linkteki programı denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: alperkbb

Arkadaşlar telefon iyice karışmış durumda; dfu modda takılı kaldı an itibariyle ve ne yaparsam yapayım bu moddan çıkamaradım. tiny umberella recovery fix vs. programları denedim fakat telefon hiç bir şekilde açılmıyor, açma tuşuna basında itunes'a bağla simgesi çıkıyor.

Verdiğim linkteki programı denedin mi?

Arkadaşlar telefonu 4.3.4'den 4.3.5'e güncellemem ile ortaya çıkan

Orijinalden alıntı: sarerer
    Desteklediği iOS'lar 3.1.1 den 4.3.3'e kadarki sürümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi_rocker -- 31 Ağustos 2011; 20:42:23 >

• tethered jailbreakli iphone gibi olmuş.

1600 1394 hatalarının hepsinin çözümü var.eğer telefon dfu moddaysa
    bilgisayarım-c-windows-system32-drivers-etc-host dosyasını bulup notpad ile açıp son satırlarda yer alan
    gs.apple
    #gs.apple gibi satırları tamamen silin.ondan sonra cihazı kablo ile bilgisayara bağlayın itunes u açıp shift + restore tuşu ile 4.3.5 sürümünü gösterin inş. sorun düzelecektir
  • quote:

hocam takılı kalıyor derken ne kadar bir süreden bahsediyorsunuz?

yani iphone son sürümünü restore edip update ederken hiçbir engel tanımıyor normalde.. hata vermiyor sonuçta, sadece bekletiyor diyorsunuz takılma olarak bahsedip. ama bu takılmanın süresi önemli. siz takılma sandığınızda belki de gerçekten arka planda işlem yapıyor olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

tethered jailbreakli iphone gibi olmuş.

bilgisayarım-c-windows-system32-drivers-etc-host dosyasını bulup notpad ile açıp son satırlarda yer alan
    gs.apple
    #gs.apple gibi satırları tamamen silin.ondan sonra cihazı kablo ile bilgisayara bağlayın itunes u açıp shift + restore tuşu ile 4.3.5 sürümünü gösterin inş. sorun düzelecektir

ben de bir hata almıştım bir keresinde restore ederken. bu çözümü her yerde görmüştüm ama bende hiçbir etkisi olmamıştı. kesin bir çözüm değil ne yazık ki ama arkadaş için denemesinde yarar var. ben o host dosyasını taa microsoft'un sitesinden orjinal halini bile indirip denemiştim ama banamısın dememişti..

en son olarak bir sitedeki küçük uygulama ile dfu moddan çıkarmayı başarmıştım. 4.3.4 'ten 4.3.3'e downgrade sırsasında yaşamıştım bu sorunları.

• shsh kaydı olmadan mı düşürmeye çalıştınız

herkesin durumu farklıdır.eğer sürüm düşürecekseniz farklı yöntemler mevcut
  • Hocam öncelikle telefon kesinlikle açılmıyor. Şu usb ile itunes'a bağlayın simgesi çıkıyor ve ne yaparsam ne tür programlar denersem deneyeyim telefon sürekli olarka dfu modda açılıyor ve bilgisayara bağlar bağlamaz bana restore etmemi söylüyor. Sonrasında ise restore işlemine başlayamayıp "preparing iphone for restore" kısmında 10 dakika gibi bir süre bekliyor. Beklemelerden sonra da 1600lü hataları veriyor.

Bu durum için de çeşitli çözümler denedim ama ne denersem deneyeyim sonuç yine aynıydı maalesef. Resmen kafayı yemek üzereyim; telefonu kullanmaya başlayalı daha 4 gün mü ne oldu. Bir anda kendi kendine elma ekranında kalma hataları baş göstermeye başladı. Sonrasında bugün iyice elma ekranından başka bir şey göstermez olunca restore yapmak istedim.

Normal telefonlara benzer diye düşündüğüm bu işleme başlamam ile birlikte dünyam karardı. Iphone'dan soğudum resmen yemin ederim; ilk başta çeşitli hatalar verdi. Bir şekilde bunlar çözüldü en son tam restore işlemi tamamlandı demiştim ki bu sefer de telefon adı dahi yazamadan yeniden elma ekranında kalmaya başladı. Sonrası ise yukarıda anlattığım duruma döndü. Dfu modda kaldı ve ne açılabiliyor ne de restore yapılabiliyor.

Evet an itibariyle de restore yapamadım 1604 kodlu hata nedeniyle. Bu ne menem bir işmiş arkadaşlar; ben ne yapacağım şimdi. Telefon resmen elimde patladı; içini aç bak tarzı bir durumumda yok. Ben nasıl çözeceğim bu sorunu; sinirden patlayacağım resmen. Lütfen bildiğiniz bir yol varsa söyleyin.

• quote:

tethered jailbreakli iphone gibi olmuş.

gs.apple

Hocam süreç yukarıda bahsettiğim gibi gelişti. Geldiğim noktada telefon bir türlü dfu moddan çıkmıyor ve 1600lü hata kodları nedeniyle de telefona hiç bir şekilde restore atılmıyor. Netteki çözümlerin hepsini denedim fakat hala bir sonuç alabilmiş değilim; bir öneriniz var mıdır?

• önce ireb programını yükleyelim.ondan sonra ireb ile tam dfu moda almayı deneyelim(gerçi telefon dfu modda)

ondan sonra bahsettiğim host dosyasını temizleyelim.ondan sonra telefonu takıp son sürüm olan 4.3.5 yapmayı deneyelim.
    aslında bunlara gerek kalmadan 4.3.5 doğrudan itunes hata vermeden yükleyebilmeniz gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Standartuye -- 31 Ağustos 2011; 21:05:49 >
  • Bu sefer de 1600lü sorunları vermedi ama tam restore işlemine başlayacakken takılı kaldı. Isırılmış elma simgesinin altındaki bar bir türlü dolmadı; herhangi bir hareketlenmede olmadı ve orada kaldı. Bu ne kadar sorunlu ne kadar uyuz sorunmuş da kimse dillendirmiyormuş herhalde maalesef. Yapacak başka bir şey kaldı mı, lütfen yardımcı olun dostlar uğraşmaktan kafayı yemek üzereyim artık.

Arkadaşlar garantiden ne kadar sürede geliyor bu telefon ve şu an ne kadara elimden çıkarabilirim acaba?
  • bir gelişme oluyor işte :) baştan başlayın restore işlemine.hata vermiyorsa güzel.
  • quote:

bir gelişme oluyor işte :) baştan başlayın restore işlemine.hata vermiyorsa güzel.

Hocam dalga geçmenin sırası mı acaba? Gerçekten sinirden çatlamak üzereyim, en azından bir gelişme var diyorsun; bilgili olan biri gerçekten yardımcı olmaya çalışabilir mi acaba bana?
  • quote:

quote:

bir gelişme oluyor işte :) baştan başlayın restore işlemine.hata vermiyorsa güzel.

Hocam dalga geçmenin sırası mı acaba? Gerçekten sinirden çatlamak üzereyim, en azından bir gelişme var diyorsun; bilgili olan biri gerçekten yardımcı olmaya çalışabilir mi acaba bana?

kardesım bana ozelden msn adresını atarmısın elımden geldıgınce yardımcı olucam onlıne olarak
    elımdende gelıcegıne ınanıyorum tabıkı donanımsal olarak bır sorun yoksa
  • imzamdaki programı dene 4.3 sürümünü indir kur adımları tek tek yap bakalım çıkartabilcekmi genelde itunes a bağla ekranından çıkartabiliyor belki işe yarar sende de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.