Şimdi Ara

İphone ekrana iki tıkla ekranı açma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
19.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle biley varmı. Lg g2 deki gibi cihaz jb li ios 7 yüklü ip5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Çift Dokunarak Ekran Açma

iPhone çift dokunarak ekran açma özelliği, cihazınızın ekranını iki kez dokunarak açmanızı sağlar. Bu özellik, cihazınızı kilitli durumdayken hızlı ve kolay bir şekilde açabileceğiniz için oldukça kullanışlıdır.

iPhone çift tıklama ile ekran açma özelliğini etkinleştirmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Ayarlar uygulamasını aç.
    2. Erişilebilirlik'e dokun.
    3. Dokunma'ya dokun.
    4. Ekrana Dokunarak Uyandır seçeneğinin yanındaki anahtarı etkinleştir.

iPhone ekrana dokununca açmayı kapatma veya iPhone ekrana dokunarak uyandırma kapatma isteğinde bulunuyorsan, yukarıdaki adımları izleyerek "Ekrana Dokunarak Uyandır" seçeneğinin yanındaki anahtarı devre dışı bırakabilirsin.

Bu özelliği etkinleştirdikten sonra, iPhone'unun ekranını açmak için herhangi bir boş alana iki kez dokunman yeterli olacaktır. Bu özellik, iPhone ekrana dokununca açılma özelliği olarak da bilinir.

iPhone'unun ekranını iki kez dokunarak açma özelliğini kullanarak, cihazını daha hızlı ve kolay bir şekilde açabilir, zamandan tasarruf edebilir ve cihazını kullanma deneyimini iyileştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Böyle bir tweak var mı bilmiyorum. Lakin @kalora'nın reposunda SleekSlleep iOS7 diye bir tweak var. Onunla çift tıklayarak değil ama yakınlık sensörünü kullanarak tuş kilidini kapatabilir, açabilir ve hiçbir tuşa basmadan ekranı uyandırabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smarttap
  • quote:

Orijinalden alıntı: eguk

smarttap

Iphone ve Ipad 'de o nasıl oluyor açıklarmısınız ?

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

quote:

smarttap

Kalora reposundaki Smart Tap tweaki ile oluyoe.
    Programı indirince ayarlar menüsüne zaten gelecek oradan biraz karıştır medela ekran kapalıyken 2 tık yapınca kilit ekranında mı kalsın yoksa direkt ana ekrana mı atlasın diye ayarlar var, ama bende sildim zaten çook şarj harcıyor 4 saatliğinr biryere gittim %40 şarj yemiş

• smart tap çok şarj harcıyor ya. başka bi çözümü yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatBirYalan

quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

quote:

smarttap

Kalora reposundaki Smart Tap tweaki ile oluyoe.
    Programı indirince ayarlar menüsüne zaten gelecek oradan biraz karıştır medela ekran kapalıyken 2 tık yapınca kilit ekranında mı kalsın yoksa direkt ana ekrana mı atlasın diye ayarlar var, ama bende sildim zaten çook şarj harcıyor 4 saatliğinr biryere gittim %40 şarj yemiş

Anladım bilgi ve yardım için teşekkür ederim

• Bunun gibi tweakler mecburen her an tetikte olduğundan dolayı çok şarj harcar. Yani çok şarj harcamayan smart tap tarzı tweak pek aramayın derim. Ben de kurmuştum gayet güzel çalışıyor sorun yok fakat ciddi manada şarj harcıyor sildim bu yüzden. Virtual Home kullanıyorum o da şarj harcıyor ama o kadar fazla değil bu yüzden kullanıyorum onu, pratik oluyor işimi görüyor. (Virtual Home: 5s'lerde tuşa basmadan dokunarak işlev görmesini sağlayan bi tweak, ekranın açma kapamasıyla ilgisi yok yani farklı bir tweak)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.