Bildirim
IPHONE EKRAN KARARDI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bi süre kitleme ve home tuşlarına birlikte basılı tut. telefonun kapanıp açılacaktır böylece. aynısını ben de yaşadım hiç korkma sorun hemen çözülüyo bu şekilde. telefonundaki hiçbir şey silinmiyo zarar görmüyo vs.. -
quote:
Orjinalden alıntı: sütlümalibu
bi süre kitleme ve home tuşlarına birlikte basılı tut. telefonun kapanıp açılacaktır böylece. aynısını ben de yaşadım hiç korkma sorun hemen çözülüyo bu şekilde. telefonundaki hiçbir şey silinmiyo zarar görmüyo vs..
recovery mod a alırsan telefonu restore etmek zorunda kalırsın haberin ola tavsiyem iphone pc suite e bağla turn off veya restart de
http://forum.donanimhaber.com/m_28049178/tm.htm
Arz ederim -
dostum aynısı benim tele oldu bilgisayara tak telefonunu aç bilgisayarda görülücektir. sonra itunesten recovery seç makinan reset atacak merak etme her seferinde back up aldığı için telefonun eski haline gelecek bu bizim bilsayaralarda windowsun çökmesi varya sanrım onun gibi bir şey yeniden kuruyorsun problem çözülüyor... -
slm benim tlf un başına da aynı sorun geldi Dravenbach sen bu nu nasıl çözdün acaba
-
i tunes a bagla restore et olmadı dfu moda al olmadı garanti yolu gözüktü :D -
O SheA, Iphone nun yeni kullanıcısıyım Dfu modunu acıklayabilirmisin acaba teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X