Şimdi Ara

IPHONE EKRAN KARARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR BEN SUAN MOSKOVADAYIM IPHONUMUN EKRANI KARARDI HANGI TUSA BASARSAM BASAYIM HERHANGI BIR TEPKI YOK / ESIMIN TELEFONUNDAN ARADIM KENDIMI TELEFON CALIYOR AMA EKRAN HALA KARANLIK NE YAPMAM GEREKIR

• bi süre kitleme ve home tuşlarına birlikte basılı tut. telefonun kapanıp açılacaktır böylece. aynısını ben de yaşadım hiç korkma sorun hemen çözülüyo bu şekilde. telefonundaki hiçbir şey silinmiyo zarar görmüyo vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sütlümalibu

bi süre kitleme ve home tuşlarına birlikte basılı tut. telefonun kapanıp açılacaktır böylece. aynısını ben de yaşadım hiç korkma sorun hemen çözülüyo bu şekilde. telefonundaki hiçbir şey silinmiyo zarar görmüyo vs..

recovery mod a alırsan telefonu restore etmek zorunda kalırsın haberin ola tavsiyem iphone pc suite e bağla turn off veya restart de

http://forum.donanimhaber.com/m_28049178/tm.htm

Arz ederim
  • dostum aynısı benim tele oldu bilgisayara tak telefonunu aç bilgisayarda görülücektir. sonra itunesten recovery seç makinan reset atacak merak etme her seferinde back up aldığı için telefonun eski haline gelecek bu bizim bilsayaralarda windowsun çökmesi varya sanrım onun gibi bir şey yeniden kuruyorsun problem çözülüyor...
  • slm benim tlf un başına da aynı sorun geldi Dravenbach sen bu nu nasıl çözdün acaba

IPHONE EKRAN KARARDI
  • i tunes a bagla restore et olmadı dfu moda al olmadı garanti yolu gözüktü :D
  • O SheA, Iphone nun yeni kullanıcısıyım Dfu modunu acıklayabilirmisin acaba teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S5 Karıncalı Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.