Şimdi Ara

iPhone Direksiyon Olarak Kullanma - Sadece JBlilere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT: Elimde son sürüm .ipa sı ve clienti bulunmakta TR ve U.S AppStoresinde yok.(U.S. yazıyor ama baktım.) Şimdi bu uygulama ücretli şuanlık paylaşmıyorum yasak mı bilmiyorum yorumlara göre paylaşıcam.Veya bulabilirseniz kendiniz bulun pek sanmıyorum ama

NOT2 : PP25 te uygulama yok.Tongbu da ise sadece litesi var ince ayar yapamıyorsunuz ve ekrana 3 tuş koyuyor.

Merhaba arkadaşlar.Androidte WiDroid kullanarak her yarış oyununu oynuyordum fakat gecikme süresi fazlaydı birde fazla özelliği yoktu.Sonra iPhone için araştırdım araştırdım araştırdım..Bi ara delirme safhasına geldim ve en sonunda buldum

Uygulamanın ismi MungoGamer ve gerçekten profesyonel bi uygulama.Türkiye AppStore'sinde yok.U.S'te var yazıyor ama orda da bulamadım.En sonunda 2-3 saatlik uğraşın sonunda buldum.Bir kaç SS vereyim.

Normal GamePad'teymiş gibi her oyunda istediğiniz tuşa istediğiniz görevi atayabiliyorsunuz.Sanal Gamepad kuruyor zaten.

Win ve Mac için clienti var.

Genel özellikler;
    1.Ekran üzerinde toplam 10 işlev gören tuş var.
    2.Cihazı direksiyon gibi sağ,sol yapabildiğiniz gibi.İleri ve geri yatırarak tam veya ara gaz verebiliyorsunuz.Bu ayarı isterseniz kapatabilirsiniz.
    3.WiFi tek diş çekerken bile en fazla 15ms gecikme oluyor uygulama çalışırken gecikme olduğunda ekranda yazıyor zaten.
    4.Direksiyon ve gaz için baya bi ince ayar var.
    5.Ekranda ki tuş kombinasyonunun yerlerini istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz yada 10 tuş yerine 2-3-5 kafanıza göre tuş koyabiliyorsunuz max. 10

Resimlerle anlatmak gerekirse;

1.İlk SS deki tuşların her birinin yerini kafasına göre değiştirebiliyorsunuz.
    2.İlk SS deki kırmızı kutu içine altığım iki tuş ile ara gaz verebiliyorsunuz kısaca yukarsına basılı tuttuğunuzda yavaş aşağıya indirdiğinizde araba hızlanıyor.
    3.İkinci SS de direksiyon derecesi ayarı yapabiliyorsunuz.İster manuel ister yeşil kutudaki hazır ayarlar ile.Bu Most Wanted 2012 de çok işime yaradı açıkcası.Ve kalibre ve Deadzone ayarıda bulunuyor.
    4.Üçüncü SS de yeşil kutunun içinden telefonu ileri geri eğerek gaz veya fren ayarı yapıyorsunuz.(Açı olarak.)
    5.Üçüncü SS de kırmızı kutu içine aldıklarım kapalıysa eğer telefonu öne geri eğerseniz ileri veya geri gaz vermez tuş kombinasyonunda devam eder.

Evet arkadaşlar ekran görüntüsü böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakkiAlkan -- 3 Ağustos 2014; 10:35:43 >

• kardeş bana verebilirmisn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.