Şimdi Ara

iPhone'dan Windows Bilgisayarıma fotoğraf atamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahip olduğum cihaz: iPhone 6
    Jailbreak yok
    Depolama kapasitesi: 16GB
    Arkadaşlar telefonumun depolama kapasitesi yukarıda belirtmiş olduğum gibi 16gb ve bir süre sonra haliyle doluyor ve bende bu durumun mağdurlarından biriyim ve bu resimleri/videoları vs. her şeyi Windows bilgisayarımda depolamak istiyorum fakat ne yaptımsa atamadım.
    Tongbu'dan denediğimde : " The following file does not exist " hatası alıyorum. iPhone'dan Windows Bilgisayarıma fotoğraf atamıyorum ?
    iTunes'tan denediğimde de iTunes'ta fotoğraflarımı dahi göremiyorum ve sadece şunu diyor : "iPhone iCloud'daki fotoğraflara erişebilir.Fotoğraflar, Wi-Fi veya hücresel ağ üzerinden aygıtınıza indirilebilir." diyor.

Arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten ne denediysem olmadı lütfen yardımcı olunuz.

• Resimlerin olduğu klasorü bilgisayarda açıp, sıralamayı cinse göre(type) yapalım. Kısım kısım kopyalamayı deneyin bakalım.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın benim pek teknoloji bilgim yokta o dediğinizi nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batusvsci

Kusura bakmayın benim pek teknoloji bilgim yokta o dediğinizi nasıl yapabilirim ?

Orada type(tür) seçin, resimler dizilecek. Bakın bakalım saçma sapan isim veya ikonsuz resimler var mı?

Bilgisayara bağlayıp direk "Bilgisayarımda çıkan "iPhone" dosyasında 142 tane resim görüyor ama telefonumda 5400 adet resim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batusvsci

Bilgisayara bağlayıp direk "Bilgisayarımda çıkan "iPhone" dosyasında 142 tane resim görüyor ama telefonumda 5400 adet resim var

Farklı klasörler var içinde. Resimler oradadır.
    Tek bir tane dosyam ver Apple yetkilileriyle görüştüm fakat yine çare bulamadım :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraflarını icloud ile yedekleyip sıkıştırdınız mı ? Öyleyse sorun ondanda kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayardan iCloud hesabınıza girip oradan alacaksınız resimlerinizi eğer yaptıysanız.
  • Dostum senin derdine çare olan program--Apowersoft Phone Manager--Bu program ilke Müzik,Resim,Video ne istersen çok rahat bir şekilde alıp atabilirsin bilgisayarına
  • Batusvsci kullanıcısına yanıt
    SanDisk iXpand flash drive USB stick alıp kullanın. Sürekli bilgisayara tak çıkart yapmakla uğraşmamış olursunuz. İncelemesi de Youtube'da var.
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm fakat icloud.com'dan sadece 50 tane falan resim indirebiliyorum
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle son çarem o olacak artık
  • asxcerqwe kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat oradan da 50-60 tane alabildim :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.