Sahip olduğum cihaz: iPhone 6 Jailbreak yok Depolama kapasitesi: 16GB Arkadaşlar telefonumun depolama kapasitesi yukarıda belirtmiş olduğum gibi 16gb ve bir süre sonra haliyle doluyor ve bende bu durumun mağdurlarından biriyim ve bu resimleri/videoları vs. her şeyi Windows bilgisayarımda depolamak istiyorum fakat ne yaptımsa atamadım. Tongbu'dan denediğimde : " The following file does not exist " hatası alıyorum. iTunes'tan denediğimde de iTunes'ta fotoğraflarımı dahi göremiyorum ve sadece şunu diyor : "iPhone iCloud'daki fotoğraflara erişebilir.Fotoğraflar, Wi-Fi veya hücresel ağ üzerinden aygıtınıza indirilebilir." diyor.
Arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten ne denediysem olmadı lütfen yardımcı olunuz.
Resimlerin olduğu klasorü bilgisayarda açıp, sıralamayı cinse göre(type) yapalım. Kısım kısım kopyalamayı deneyin bakalım.
myfranco
kullanıcısına yanıt
Kusura bakmayın benim pek teknoloji bilgim yokta o dediğinizi nasıl yapabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Batusvsci
Kusura bakmayın benim pek teknoloji bilgim yokta o dediğinizi nasıl yapabilirim ?
Fotoğraflarını icloud ile yedekleyip sıkıştırdınız mı ? Öyleyse sorun ondanda kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayardan iCloud hesabınıza girip oradan alacaksınız resimlerinizi eğer yaptıysanız.
Dostum senin derdine çare olan program--Apowersoft Phone Manager--Bu program ilke Müzik,Resim,Video ne istersen çok rahat bir şekilde alıp atabilirsin bilgisayarına
Batusvsci
kullanıcısına yanıt
SanDisk iXpand flash drive USB stick alıp kullanın. Sürekli bilgisayara tak çıkart yapmakla uğraşmamış olursunuz. İncelemesi de Youtube'da var.
Gokcesel
kullanıcısına yanıt
Bende öyle düşündüm fakat icloud.com'dan sadece 50 tane falan resim indirebiliyorum
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle son çarem o olacak artık
asxcerqwe
kullanıcısına yanıt
Denedim fakat oradan da 50-60 tane alabildim :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme