Şimdi Ara

iPhone'dan PC'ye resim atmak!. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
202.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sosyete_33

    arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ama ben çözdüm ve diğer arkadaşımız gibi bencillik yapmicam iphone'den pcye nasıl resim atılacağını anlatıyorum
    Iphone'u pcye bağlamadan önce tuş kilidini açın yoksa tarayıcı veya kamera olarak görmüyor pc direkt i tunes u açıyor ama tuş kilidini açıp bağlarsanız karşınıza tarayıcı ve kamera penceresi açılıyor ordan tarayıcıdan veya kameradan resim al secenegini tıklayıp ileri dediğinizde i phone'daki resimleriniz karşınıza çıkıyor ve resimleri seçip ileri dedikten sonra resimlerinizi kaydedeceğiniz klasörü yazdıktan sonra tekrar ileri dediğinizde iphone'unuzdaki tüm resimler seçtiğiniz klasörde :):):):)

    Arkadaşım Çok şagol Ufak bi ayrıntı büyükşeyleri değiştiriyor. ;) Sonuç olumlu ve + Bu İşlemden sonra Cihazı "Bilgisayarım" Dosyasında İPhone olarak en altta görünüyor ve istedigim fotoya direk burdan (iphone içindeki fotolar) ulaşabiliyorum. Teşekkürler...




  • Bakıyorum ki konu her yıl hayat kurtarıyor maşallah
  • Bir dahaki hortlamaya kadar huzur icinde yatsın:)
  • arkadaşlar merhaba
    bayadır bu sorunu ben de çözmeye çalışıyorum son tuş kilidi olayı ile de bilgisayar iphone yi görmedi 3gs 16 gb sony vaio servis peck 3 var hala kamera olarak laptopun kamerasını görüyor ve her ıphone takılınca yeni donanım bulundu diyor kısaca bilgisayara fotoları atamadım lütfen yardım.
  • itunes kullanarak resimleri pc'ye nasıl atıyoruz. veya usb şeklinde cihazı görmesi için hangi programı yüklemeliyiz. yine yukardaki gibi sallama cevaplar gelmesin
  • USB ile görmesi icin tuş kilidini açıp oyle takın pc ye.
  • Kardes itunessiz yap. WinSCP diye bir program var. Onu indir O herseyi halleder. Ama Iphone Jailbreakli olacak, Wireles olacak, tabi usb kablosuyla baglantida gerekli. Nasil Kullanabilecegini youtube de görüntülü ögrenirsin. Senelerdir ituneyi kullanmiyorum, Adan Z ye her isini halledersin. Basarilar.
  • Tuş kilidi açtığınız halde yinede görmüyor ise kesinlikle USB portunuzda görmesi gereken ismin yerine başka bi aygıt takmışsınızdır ve o aygıt da iphone için engel oluyordur. Bu durumda iphone için yeni bir disk ismi vermemiz gerekiyor. Bilgisayarım sağ tuş YÖNET => Disk Yönetimi => Sürücü harfi ve yolu Değiştir diyerek oradan bir harf seçerek tamam diyim çıkabiliriz. Bilgisayar iphone u artık o harf olarak görecektir.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Konuyu biraz farklı şekilde hortlatayım dedim :)

    Benim derdim:

    PC iphonu görüyor, dosyaları atıyorum fakat bir tane video var 636 MB onu atınca pc den 0 bayt olarak çıkıyor.

    Dosya boyutuyla mı alakalı anlamadım, i tunesda da bununla ilgili kısmı bulamadım (muhtemeeln ben beceremedim)

    Yardımcı olabilir misiniz?

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xigwarrior


    quote:

    Orijinalden alıntı: sosyete_33

    arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ama ben çözdüm ve diğer arkadaşımız gibi bencillik yapmicam iphone'den pcye nasıl resim atılacağını anlatıyorum
    Iphone'u pcye bağlamadan önce tuş kilidini açın yoksa tarayıcı veya kamera olarak görmüyor pc direkt i tunes u açıyor ama tuş kilidini açıp bağlarsanız karşınıza tarayıcı ve kamera penceresi açılıyor ordan tarayıcıdan veya kameradan resim al secenegini tıklayıp ileri dediğinizde i phone'daki resimleriniz karşınıza çıkıyor ve resimleri seçip ileri dedikten sonra resimlerinizi kaydedeceğiniz klasörü yazdıktan sonra tekrar ileri dediğinizde iphone'unuzdaki tüm resimler seçtiğiniz klasörde :):):):)




    +10000 helal walla çok basit bi problemmiş ama gözden kaçırmışız bunca zaman. bravo!

    teşekkürler arkadaşım




  • Aynı sorunu bende yaşıyordum kendim çözdüm çözümünü anlatıyorum:
    iPhone pc'ye bağlıyken Bilgisayarıma sağ tıklayın Yönet e tıklayın oradan Aygıt Yöneticisi ne tıklayın en altta iphone yazan bir aygıt göreceksiniz doğru çalışmadığı yazar donanımın sağ tıklayıp kaldırın, iphone kablosunu pc den çıkartın tekrar takın yeni aygıtı tanıyacak ve fotoğraflar artık pc de görünecek.
  • konuyu tekrar farkli bir soruyla hortlatiyorum arkadaslar :)

    simdi bagliyorum pc'ye dosyalari goruyorm ama 19 tane dosya var :0 ben bunlari tek tek cikarip tek dosyaya yuklemekle ugrasmak istemiyorum hepsini ayni anda kopyalayacayim bir program var mi? tesekkurler
  • arkadaşlar merhaba ben sorunun nasıl çözüleceğini buldum... şimdi önce telefonumuzdan tuş kilidini açalım telefonumuzu PC'ye bağlayalım sonra bilgisayarıma girince Fotoğraf Simgesi görünecek fotoğraf simgesine sağ tıklayın resimleri ve videoları al yazıyo ona tıklayın sağ alt köşede aktarma çıkacak orda eğer fotoları aldıktan sonra silmek istiyorsanız aldıktan sonra sil yazıyo ona basabilirsiniz fotoğrafların nereye geldiğini bilmiyorsanız onuda söyliyim başlat düğmesinden PC nizin adı neyse bende ERALP yazıyo ona basıyorum RESİMLER yazıyo ona tıklayın oraya atıyo :D bir teşekkürü hor görmezseniz seviirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eralp907

    arkadaşlar merhaba ben sorunun nasıl çözüleceğini buldum... şimdi önce telefonumuzdan tuş kilidini açalım telefonumuzu PC'ye bağlayalım sonra bilgisayarıma girince Fotoğraf Simgesi görünecek fotoğraf simgesine sağ tıklayın resimleri ve videoları al yazıyo ona tıklayın sağ alt köşede aktarma çıkacak orda eğer fotoları aldıktan sonra silmek istiyorsanız aldıktan sonra sil yazıyo ona basabilirsiniz fotoğrafların nereye geldiğini bilmiyorsanız onuda söyliyim başlat düğmesinden PC nizin adı neyse bende ERALP yazıyo ona basıyorum RESİMLER yazıyo ona tıklayın oraya atıyo :D bir teşekkürü hor görmezseniz seviirim.

    Yukarda yazmışlar zaten tuş kilidini açıp bağlayın diye. Okumadın heralde. Yinede bilgilendirme guzel. Tsk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://support.apple.com/kb/HT4083?viewlocale=tr_TR

    Windows 8'de fotoğrafları içe aktarma
    Aygıtınızdaki fotoğrafları ve videoları bilgisayarınıza aktarın:
    1. iOS aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın.
    2. İmleci sağ üst köşeye götürüp büyüteç simgesini tıklayın.
    3. Bilgisayar yazıp Return tuşuna basın.
    4. Aygıtınızın logosunu sağ tıklayın ve "Resimleri ve videoları al" seçeneğini tıklayın.
    5. Diğer Seçenekler'i tıklayın.
    6. "Resimleri şuraya al" alanının yanındaki Gözat düğmesini tıklayın ve Film Rulonuzdaki fotoğrafları içe aktarmak istediğiniz yeri seçin. Varsayılan olarak fotoğraflar Resimlerim klasörüne aktarılır.
    7. "İçeri aktarma sonrasında dosyaları aygıttan sil" seçeneğini işaretleyin.

     Fotoğrafları içe aktardıktan sonra silerseniz Film Rulonuzun boyutunu azaltabilir ve yedekleme ve geri yükleme sürelerini iyileştirebilirsiniz.
     Fotoğrafları başka bilgisayarlara da aktarmak istiyorsanız bu seçeneği işaretlemeyin.
     Sonraki içe aktarma işlemlerinde Windows'un kameranızdan fotoğrafları silmesini istemiyorsanız işiniz bittiğinde bu seçeneğin işaretini kaldırın.
    8. İçe aktarma seçeneklerini ayarladıktan sonra pencereyi kapatmak için Tamam'ı tıklayın.
    9. Al'ı tıklayın.
    10. İçe aktarma tamamlandığında Windows fotoğraflarınızı görüntüleyecektir.

    Fotoğraflarınızın bir kısmı aygıtınızın Film Rulosu'ndan içe aktarılmadıysa bu fotoğrafları Windows Gezgini'ni kullanarak bilgisayarınıza kopyalayabilir veya Windows Live Fotoğraf Galerisi veya Adobe Photoshop Elements 3.0 veya sonraki sürümü gibi bir yazılımla içe aktarabilirsiniz.
    Windows Gezgini'ni kullanarak fotoğrafları bilgisayarınıza kopyalayın:
    1. iOS aygıtını bilgisayara bağlayın.
    2. İmleci sağ üst köşeye götürün.
    3. Büyüteç simgesini tıklayın.
    4. Bilgisayar yazıp Return tuşuna basın.
    5. Aygıtın klasörlerine göz atmak için logosunu çift tıklayın.
    6. [iOS aygıtı]\Internal Storage\DCIM\100APPLE'a gidin.
    7. Bu klasörün içindekileri bilgisayarınıza kopyalayın.
    8. Aygıtınızın bağlantısını kesin.
    9. Film Rulosu'nu açın ve içe aktardığınız fotoğrafları silin.
    Fotoğraflarınızı Windows Live Fotoğraf Galerisi'ni veya Adobe Photoshop Elements 3.0 veya sonraki sürümünü kullanarak kopyalamak için ilgili uygulamanın belgelerine bakın.
    Aygıtınızdaki ortam dosyalarını Windows 8 kullanan bir PC'ye aktarma konusunda daha fazla bilgi için bu Microsoft makalesine bakın.
    Windows Vista'da veya Windows 7'de fotoğrafları içe aktarma
    Aygıtınızdaki fotoğrafları veya videoları bilgisayarınıza aktarın:
    1. iOS aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın. Otomatik Kullan penceresi görünürse, "Windows kullanarak Resimleri ve Videoları Al"ı tıklayın, ardından 4. adıma geçin. "Resimleri ve Videoları Al" iletişim kutusu görünürse 4. adıma geçin.
    Otomatik Kullan iletişim kutusu görüntülenmezse ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekebilir.

    2. Başlat > Bilgisayar'ı seçin.
    3. Aygıtınızın logosunu sağ tıklayın ve "Resimleri ve videoları al" seçeneğini tıklayın.
    4. Alma Ayarları'nı tıklayın.
    5. "Şuraya al" alanının yanındaki Gözat düğmesini tıklayın ve Film Rulonuzdaki fotoğrafları içe aktarmak istediğiniz yeri seçin. Varsayılan olarak fotoğraflar Resimlerim klasörüne aktarılır.
    6. "Aldıktan sonra her zaman aygıttan sil" seçeneğini işaretleyin.
     Fotoğrafları içe aktardıktan sonra silerseniz Film Rulonuzun boyutunu azaltabilir ve yedekleme ve geri yükleme sürelerini iyileştirebilirsiniz.
     Fotoğrafları başka bilgisayarlara da aktarmak istiyorsanız bu seçeneği işaretlemeyin.
     Sonraki içe aktarma işlemlerinde Windows'un kameranızdan fotoğrafları silmesini istemiyorsanız işiniz bittiğinde buraya geri dönerek bu seçeneğin işaretini kaldırmayı unutmayın.
    7. İçe aktarma seçeneklerini ayarladıktan sonra pencereyi kapatmak için Tamam'ı tıklayın.
    8. İsterseniz etiket ekleyin ve Al'ı tıklayın. Bu ekran sadece içe aktarma işlemi etkinken görünür.

    9. İçe aktarma işlemi tamamlandığında Windows Fotoğraf Galerisi fotoğraflarınızı ve videolarınızı Yeni Alınanlar'ın içinde gösterir.

    Fotoğraflarınızın bir kısmı aygıtınızın Film Rulosu'ndan içe aktarılmadıysa bu fotoğrafları Windows Gezgini'ni kullanarak bilgisayarınıza kopyalayabilir veya Windows Live Fotoğraf Galerisi veya Adobe Photoshop Elements 3.0 veya sonraki sürümü gibi bir yazılımla içe aktarabilirsiniz.
    Windows Gezgini'ni kullanarak fotoğrafları bilgisayarınıza kopyalayın:
    1. iOS aygıtını bilgisayara bağlayın.
    2. Başlat > Bilgisayar'ı seçin.
    3. Aygıtın klasörlerine göz atmak için logosunu çift tıklayın.
    4. [iOS aygıtı]\Internal Storage\DCIM\100APPLE'a gidin.
    5. Bu klasörün içindekileri bilgisayarınıza kopyalayın.
    6. Aygıtınızın bağlantısını kesin. Film Rulosu'nu açın ve içe aktardığınız fotoğrafları silin.
    Fotoğraflarınızı Windows Live Fotoğraf Galerisi'ni veya Adobe Photoshop Elements 3.0 veya sonraki sürümünü kullanarak kopyalamak için ilgili uygulamanın belgelerine bakın.
    Aygıtınızdaki ortam dosyalarını Windows Vista veya Windows 7 kullanan bir PC'ye aktarma konusunda daha fazla bilgi edinin.
    Windows XP'de fotoğrafları içe aktarma
    Windows XP, 500 MB'tan daha büyük video dosyalarını Kamera ve Tarayıcı Sihirbazı'nı kullanarak içe aktaramaz. Bu dosyaları, Bilgisayarım'da seçerek ve bilgisayarın sabit sürücüsüne sürükleyerek veya kopyalayarak doğrudan aygıtınızdan aktarabilirsiniz.
    Windows XP Tarayıcı ve Kamera Sihirbazı'nı kullanarak fotoğraf ve videoları aygıtınızdan içe aktarmak için:
    1. iPhone, iPad veya iPod touch'ı bilgisayarınıza bağlayın. Windows, Tarayıcı ve Kamera Sihirbazı'nı otomatik olarak açar. Tarayıcı ve Kamera Sihirbazı penceresi otomatik olarak açılmazsa ayarlarınızı kontrol etmenizgerekebilir.
    2. Sonraki düğmesini tıklayın.

    3. Kopyalamak istediğiniz dosyaları seçin.
    4. Sonraki düğmesini tıklayın.
    5. Varsayılan resim adını ve hedef konumu kullanın. Ya da adı ve hedef konumu değiştirin.
    6. "Kopyalamanın ardından aygıttan resimleri sil" seçeneğini işaretleyin.
     Fotoğrafları içe aktardıktan sonra silerseniz Film Rulonuzun boyutunu azaltabilir ve yedekleme ve geri yükleme sürelerini iyileştirebilirsiniz.
     Fotoğrafları başka bilgisayarlara da aktarmak istiyorsanız bu seçeneği işaretlemeyin.
     Sonraki içe aktarma işlemlerinde Windows'un kameranızdan fotoğrafları silmesini istemiyorsanız içe aktarma bittikten sonra bu seçeneğin işaretini kaldırın.

    7. Sonraki düğmesini tıklayın. Sihirbaz resimlerinizi içe aktarır.
    8. Resimlerle ne yapmak istediğinizi seçin veya Sihirbaz'ı kapatın.
    9. Sonraki düğmesini tıklayın. Sihirbaz içe aktarılan resimlerin sayısını, bu resimlere erişmek için kullanılacak bir bağlantıyla birlikte görüntüler.
    10. Sihirbaz'ı kapatmak için Son'u tıklayın.
    Fotoğraflarınızın bir kısmı aygıtınızın Film Rulosu'ndan içe aktarılmadıysa bu fotoğrafları Windows Gezgini'ni kullanarak bilgisayarınıza kopyalayabilir veya Windows Live Fotoğraf Galerisi veya Adobe Photoshop Elements 3.0 veya sonraki sürümü gibi bir yazılımla içe aktarabilirsiniz.
    Fotoğrafları Windows Gezgini'ni kullanarak bilgisayarınıza kopyalamak için:
    1. iOS aygıtını bilgisayara bağlayın.
    2. Başlat > Bilgisayarım'ı seçin.
    3. Kamera klasörlerine göz atmak için aygıtın logosunu çift tıklayın.
    4. [iOS aygıtı]\Internal Storage\DCIM\100APPLE'a gidin.
    5. Bu klasörün içindekileri bilgisayarınıza kopyalayın.
    6. Aygıtınızın bağlantısını kesin. Film Rulosu'nu açın ve içe aktardığınız fotoğrafları silin.
    Fotoğraflarınızı Windows Live Fotoğraf Galerisi'ni veya Adobe Photoshop Elements 3.0 veya sonraki sürümünü kullanarak kopyalamak için ilgili uygulamanın belgelerine bakın.
    Daha fazla bilgi
     Fotoğrafları bilgisayarınıza aktarmak için Fotoğraf Yayını'nı kullanma ile ilgili daha fazla bilgi edinin.
     Fotoğraflarınızı Film Rulosu'ndan veya Kaydedilenler'den içe aktardıktan sonra tekrar aygıtınıza eşzamanlamak için iTunes'u kullanabilirsiniz.
     Yalnızca yerleşik kamera ile çekilen veya aygıtla çekilen fotoğraf ve video içeriği içe aktarılabilir. iTunes'dan eşzamanlanan fotoğraf ve video içeriğini içe aktaramazsınız.
     Aygıtınızdan Windows bilgisayara fotoğraf ve video aktarırken, bazı fotoğraflar ve videolar yanlış yöne döndürülmüş olarak görünebilir. Windows için bazı üçüncü taraf fotoğraf yönetimi yazılımları iOS fotoğraflarını, döndürmeye gerek duymaksızın doğru yönde görüntüler. Videoları bilgisayarınızda doğru yönde oynatmak için, Windows için iTunes veya QuickTime kullanın.
     4 GB'tan büyük videolar Windows XP veya sonraki sürümlerinde doğru sürücüler yüklenmeden görüntülenemeyebilir. Videoyu Alma aracı veya Windows Gezgini ile göremiyorsanız iTunes'un yüklü ve güncelolduğundan emin olun.




  • Arkadaşlar bende iPhone 4s var, bilgisayarımda ise windows 8.1 kurulu. ben telefonuma itunesden daha önce eşzamanlama yaparak bazı resimler atmıştım. daha sonra bilgisayarıma format atmıştım. şimdi ise telefonu sıfırlamam lazım, ancak o önceden attığım resimler benim için çok önemli onları yeniden bilgisayarıma atmalıyım. bunu nasıl yapmalıyım?? acil yardım lazım arkadaşlar. şimdiden yazacağınız cevaplar için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.