Şimdi Ara

iphone dan normal phone arama varmı????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iphone dan normal bir telefonu arayabiliceğimiz app varmı??? internet üzerinden arama yapıcak... viber gibi değil ama. iphone dan ev telefonu arıyabiliceğim???

• skypeye kredi indirip yapabilirsin.
  • ücretsiz zor gibi,var bazı programlar ama onlar içinde kredi almak gerekıyor sanırım
  • ben yurt dışındayım doğal olarak evi , ailemi aramak istiyorum onlarda normal telefon kullanıyolar , skype benzeri bir programla internet üzerinden onları arayamazmıyım? daha dogrusu oyle bir program varmı bildiğniiz?
  • Sabit hattınız varsa Wirofon kullan. Belli bi miktar bedava aylık.
  • Mobil VOİP var
  • beyler böyle programları sıralayında bizde iap la test edelim. 3-4 tane kredi satın alınıp görüşme yapan programları denedik ama iap yemedi. varsa böyle programlar yazın deneylim. iap bi yerse tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iap nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

iap nedir?

uygulama içinde para ile satın alınan özellikleri bedavaya açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

iap nedir?

kardeş misal cydia ile ücretli olan programı ücretsiz indirdin diyelim.ama kırılmış olmasına rağmen , içindeki bazı özellikleri aktif etmen için ayrı ayrı satın alın der. işte iap cracker onlarıda kırıyor. umarım anlatabildim :)

ilk sayfada iap var.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=52583134&p=3#52638760

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 16 Eylül 2011; 13:09:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.