Bildirim
iphone dan normal phone arama varmı????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
skypeye kredi indirip yapabilirsin. -
ücretsiz zor gibi,var bazı programlar ama onlar içinde kredi almak gerekıyor sanırım -
ben yurt dışındayım doğal olarak evi , ailemi aramak istiyorum onlarda normal telefon kullanıyolar , skype benzeri bir programla internet üzerinden onları arayamazmıyım? daha dogrusu oyle bir program varmı bildiğniiz? -
Sabit hattınız varsa Wirofon kullan. Belli bi miktar bedava aylık. -
Mobil VOİP var -
beyler böyle programları sıralayında bizde iap la test edelim. 3-4 tane kredi satın alınıp görüşme yapan programları denedik ama iap yemedi. varsa böyle programlar yazın deneylim. iap bi yerse tamamdır. -
iap nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: slayshot
iap nedir?
uygulama içinde para ile satın alınan özellikleri bedavaya açıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: slayshot
iap nedir?
kardeş misal cydia ile ücretli olan programı ücretsiz indirdin diyelim.ama kırılmış olmasına rağmen , içindeki bazı özellikleri aktif etmen için ayrı ayrı satın alın der. işte iap cracker onlarıda kırıyor. umarım anlatabildim :)
ilk sayfada iap var.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=52583134&p=3#52638760
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 16 Eylül 2011; 13:09:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X