Şimdi Ara

iPhone'da çentiğin kalkacağı tarih 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone'da çentiğin kalkacağı tarih 2022

    iPhone'da çentiğin kalkacağı tarih 2022


    Deneyimli ekran analisti Ross Young bugün, Mizuho Securities'den yaklaşmakta olan iPhone 12 serisinin yerini alacağı söylenen "iPhone 13" ve üçüncü nesil iPhone SE hakkında bir dizi bilgi paylaştı .


    Apple, iPhone 12 ailesiyle geniş bir çıkışa hazırlanıyor. Firma aynı zamanda iPhone 13 modelleri üzerinde de aktif olarak çalışıyor.


    Apple’dan artık hemen hemen kesin olarak 13 Ekim tarihinde dört yeni iPhone 12 modeli geliyor. Bu yeni telefonlar gündemden düşmezken, yukarıda da dediğimiz gibi sağlam bir kaynaktan ilk sağlam iPhone 13 bilgileri gelmiş durumda. Buna göre yeni aile yine dört farklı modelden oluşacak. Burada şimdilik 5,42 inç ve 6,06 inç ekranlara sahip iki adet iPhone 13‘ün olacağı, diğer modellerin ise 6,06 inç ve 6,67 inç ekran boyutlarına sahip 13 Pro ile 13 Pro Maxolacağı aktarılıyor. Ortak olarak 120 Hz OLED ekranlar üzerine kurulacak denilen aile, Pro ve Pro Max’te üçlü arka kamera, alttaki düz iPhone 13’lerde ise çiftli arka kamera taşıyacak.


    Young, iPhone 13 Pro modellerindeki "en önemli gelişme" nin LTPO ekran teknolojisinin benimsenmesiyle uyumlu, değişken yenileme hızlarına sahip 120Hz kapasiteli ProMotion ekranların benimsenmesi olacağını söylüyor. Ekran panelleri birçok farklı firmadan gelecek denilen iPhone 13 ailesi, ekran çentiğini ise korumaya devam ettirecek gibi görünüyor. Çünkü kaynaklar telefonlarda çentikteki TrueDepth’ten gücünü alan Face ID‘nin olacağını aktarıyor. Apple çentiği ancak 2022’de gelecek iPhone 14’ler ile hayatımızdan çıkaracak gibi görünüyor.


    Görünüşe göre ilkbahar 2022'ye kadar üçüncü nesil bir iPhone SE olmayacak. Üçüncü nesil iPhone SE'nin 6.1 inç LCD ekrana, Dokunmatik Kimliğe, 6 GHz altı 5G'ye ve iPhone 11 ile aynı çift kameraya sahip olması bekleniyor.


    Kaynak: MacRumors - LOG








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.