Şimdi Ara

Iphone'da bunlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borsa takibinde kullanması için babama bir 3gs yada nexus alacağım derken koca android'te anlık borsa takip uygulaması olmadığını görünce ayfona niyetlendim. 1)Iphone'da her adımda her işlemde mutlaka itunes ve bilgisayar mı gerekiyor bir şey yüklerken silerken vs. bilgisayarla arası iyi değilde babamın kendi başına kullanabilsin istiyorum 2)Ana ekrandı bilgilendirme amaçlı kullanabiliyormuyuz direk güncel bilgileri almak için 3) Her hangi bir alete taktığımızda usb bellek olarak tanır mı 3gs'i

• iphone 3gs de böyle bir sistem mevcut. yani güncel borsa hareketlerini ana ekranda takip edebilir. yeterki internet üyeliği yada yakınında bir wireless olsun. ayrıca usb olarak harici disk şeklinde kullanmanıza olanak tanıyor. zaten pcye taktığınız gibi kullanabilirsiniz o şekilde. saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Borsa takibinde kullanması için babama bir 3gs yada nexus alacağım derken koca android'te anlık borsa takip uygulaması olmadığını görünce ayfona niyetlendim. 1)Iphone'da her adımda her işlemde mutlaka itunes ve bilgisayar mı gerekiyor bir şey yüklerken silerken vs. bilgisayarla arası iyi değilde babamın kendi başına kullanabilsin istiyorum 2)Ana ekrandı bilgilendirme amaçlı kullanabiliyormuyuz direk güncel bilgileri almak için 3) Her hangi bir alete taktığımızda usb bellek olarak tanır mı 3gs'i

kim demiş anlık borsa takibi olmadığını nexus one da?
  • Borsa uygulamasının kralı var iPhone'da...

Forex : Borsa uygulamalarının kralı. Anlık borsa takibi ve alım satım yapılabilmekte.

Iphone'da bunlar var mı?
     Iphone'da bunlar var mı?
     Iphone'da bunlar var mı?
     Iphone'da bunlar var mı?
     Iphone'da bunlar var mı?

Forex'in haricinde 100 lerce ücretli veya ücretsiz, Türkçe veya İngilizce anlık borsa takip programı vardır Appstore'da. Hemen hemen tüm bankaların bu tür bir uygulaması var zaten.

Sorularınıza gelince;

1- Uygulamaları yüklemek veya silmek için PC ye bağlamak gerekmez. Resim ve Foto içinde bağlamak gerekmez. Müzik için PC ye bağlamak şarttır.
    2- Kastınız widget ise; ancak jailbrake ile mümkündür. Ancak Widget olmadan da güncel bilgileri alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Psuh notification'u aktive etmek.
    3- Bu da mumkün fakat tam anlamı ile USB bellek mantığı ile kullanabilmek için Jailbrake gereklidir. Jailbrake yapmazsanız USB bellek vazifesi gören programlar vardır ama onlar da iTunes üzerinden çalışır.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 2 Ekim 2010; 3:55:04 >

• android kesinlikle kaliteli uygulama fakiri bunu anladım(; 3gs'nin çözünürlüğü internet keyfini öldürür mü, güncel telefonların yarısı neredeyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.