Bildirim
İphone da bilinmedik simge ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Edge simgesi hocam o şimdiye kadar hiç görmemişmiydin -
Hayır valla şimdiye kadar hiç kullanmadımda görmedimde.Nasıl gider peki ? -
Edge'yi kapatsan da bulunduğun civarda operatörün edge servisi veriyorsa o simge gözükecek. Yani onunla yaşamaya alışmalısın -
Alalala yıllardır iphone kullanıyorum ilk defa gördüm bu simgeyi kendi kendine gelmiş olması biraz garip deyilmi -
yahu bende resime bakıyorum bilinmedik simge arıyorum. Asıl kendi kendine gelmesi değilde sende şimdiye kadar olmaması bi garip.
BossPrefs varsa onula EDGE'yi bi kapatmayı dene bakalım. -
BossPrefs yükleyıp kapattım hala duruyo bu E . -
Yukarıdaki mesajımda dediğim gibi, edge'yi kapatsan da operatörün o civarda edge desteği veriyorsa o simge gözükecektir. -
Çok ilginç valla bunca zaman gözükmedi şimdi nerden çıktı anlamadım . -
Vodafone'da Edge yoktu, GPRS vardı uzun zamandır diye biliyorum. Sanırım şu an EDGE'e geçtiler ve sizin telefonunuzda simge çıktı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Vodafone'da Edge yoktu, GPRS vardı uzun zamandır diye biliyorum. Sanırım şu an EDGE'e geçtiler ve sizin telefonunuzda simge çıktı..
Evet doğru söylüyorsun, bende sen söyleyince hatırladım. Vodafona'da edge yoktu, ondan gözükmemiştir şimdiye kadar. -
Peki kontr filan gidermi E simgesi orda durmasının bir zararı varmı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: a.candemir
Peki kontr filan gidermi E simgesi orda durmasının bir zararı varmı ?
Edge'yi kullanmadıkça kontörün gitmez, istersen çeşitli programlar ile edgeyi kapatabilirsin. Sen kullanmadıkça o E'nin orda olmasının bir zararı yok. -
Turkcell'de oldum olasi gozuken meshur E'ye merhaba de artik.. -
EDGE paranoya oldu millette. -
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
quote:
Peki kontr filan gidermi E simgesi orda durmasının bir zararı varmı ?
Edge'yi kullanmadıkça kontörün gitmez, istersen çeşitli programlar ile edgeyi kapatabilirsin. Sen kullanmadıkça o E'nin orda olmasının bir zararı yok.
Edge Bossprefs ile edge yi kapattım fakat simge hala yerinde duruyo.Öbür türlü görmeye alışmıştım nerden çıktı şimdi bu E bütün göz estetiğimi bozdu
-
E'ye de alisirsin merak etme. Biz burda milyon tane insan oyle kullanioduk. Bossprefsden kapattigin surece de hicbir problem olmaz.. -
quote:
Alalala yıllardır iphone kullanıyorum ilk defa gördüm bu simgeyi kendi kendine gelmiş olması biraz garip deyilmi
Asıl garip olan senin bunca yıldır görmemiş olman dostum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood
quote:
Alalala yıllardır iphone kullanıyorum ilk defa gördüm bu simgeyi kendi kendine gelmiş olması biraz garip deyilmi
Asıl garip olan senin bunca yıldır görmemiş olman dostum..
Daha önce hiç çıkmamıştı nerden göriyim çıkmayan şeyiNeyse bunada alışırız elbet yardımcı olan herkeze çok teşekkürler.
-
arkadasım su renkli vodafone zımbırtısını nasıl cıkarttın şebeke yerinde. bende yapayım bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 19 Mart 2009; 14:28:41 >
Benzer içerikler
- apple adaptör orjinallik sorgulama
- safari geçmişi görme
- iphone 15 ısınma sorunu
- facetime sesli arama yapamıyorum
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- iphone 16 ekran
- iphone 4 se
- iphone yapay zeka
- jailbreak nedir nasıl kaldırılır
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X