Şimdi Ara

iPhone Bul uygulaması hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir arkadaşımız eşimden icloud hesabına tanımlı mail adresini istemiş.Ayrıca eşimle iphone aile paketi üyeliğimiz var.Sonrasında telefonumun ekranında önce iphonemu bul uygulaması üzerinden alarm çalmaya başladı ve karşıdaki kişi o uygulama üzerinden bana mesaj gönderdi.Ama gönderdiği mesaj bende çıktı.Bu da tahminim eşimin telefonunda iphonemu bul uygulaması aktif değildi.Kendisi ile hiçbir şekilde şifre paylaşılmadı.
    Kendisi arkadaşı ile bir program alıp telefon üzerinden yaptığını belirtti ama detay vermedi.Bilginiz var mı?Bu program nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 19 Haziran 2016; 2:14:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• blackeyes B kullanıcısına yanıt
    arkadaşımı bul uygulamasını kız arkadasımla bırlıkte bızde kullanıyoruz kız arkadasım yasadıgımız sehırde yabancı oldugu ıcın gereklı yonlendırmelerı yapmam ıcın cok kullanıslı gereklı bır uygulama.
    ıphone bul uygulaması uzerınden bıldıgım kadarıyla mesaj falan atamıyosunuz. arkadasımı bul uygulaması farklı sıfre ıstemez ıkı kısı karsılıklı ıcloud hesabı uzerınden bırbırını ekler (skype, msn gıbı dusunun) ıkı tarafta bırbırını kabul ederse konum paylasmayı acık ederse bırbırlerının nerde oldugunu gorebılırler ama mesaj yollama falan yok. ıphonemı bula gelınce dıgerınden cok farklı ekleme falan yok sadece karsıda kı kısı sızın cıhazda tanımlı olan ıcloud hesabınızı ve sıfresını bılmesı gerek gırebılmesı ıcınde alarm calması da karsı taraftakı kısının uygulama uzerınden alarm cal butonunu aktf etmesınden kaynaklanıyor. tavsıyem sıflerınızı degıstırıp dıger oturumlardan cıkıs yapmaktır.
  • Eşiniz neden arkadaşının arkadaş bulunu ekler ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Eşiniz neden arkadaşının arkadaş bulunu ekler ki

Bir program satın almış ve deneme yapıyoruz denmiş.kesinlikle bir şifre paylaşımı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Eşiniz neden arkadaşının arkadaş bulunu ekler ki

Bir program satın almış ve deneme yapıyoruz denmiş.kesinlikle bir şifre paylaşımı yok

Ve ona istinaden arkadaşımı bula eklenmiş

Pek inanmayın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşı aradım.Telefoncu bir arkadaşı pc ye bir program kurup iphonemu bul üzerinden konum bulup ses çalmış.İşin garibi bu olay benim telfonumda oldu eşimin telefonunda değil.Yarın programın ismini öğrenecek.Anladığım konunun arkadaşını bul ile pek ilgisi yok gibi.Nette bu şekilde bir program buldum.

http://jailbreakremove.com/icloud-dns-bypass/#.V2XDOpC3yrV
    Ayrıca neye inanmayayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 19 Haziran 2016; 1:12:58 >
  • apple ıd pw nizi bulmuş ve kendi telefonunda açıp sizi takip edip deniyor.Program kurması için telefonunuzu eline alıp .ipa uzantılı virüsü kurması gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefonlarda Hile Yapma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu takıp edıyorum. esınızın soyledıklerı bana cok sacma gelıyor. mumkun olmayan seyler bunlar. bence olayın aslını ıyıce bı ogrenın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallerkrali

konuyu takıp edıyorum. esınızın soyledıklerı bana cok sacma gelıyor. mumkun olmayan seyler bunlar. bence olayın aslını ıyıce bı ogrenın

Hocam eşimle ilgili bir durum değil.Eşimin neyi söylediği saçma.kendisi benim Şifremi bilmez.diyelim kendi şifresini verdi iphonemu bul özelliği çalışan telefon benim.

Sadece icloud MAİL adresini verdi.ilgili kişi benimde arkadaşım.Eşim sadece Apple hesabının mailini istediğini söyledi.Ayrıca iphonemu bul özelliğinin çalıştığı telefon benim.Onun MAİL adresinden bana ulaşmıştır.benim Şifremi zaten kimse bilmiyor.Onun telefonunda değil benim telefonumda oldu.Telefonum lost mode alındı.Alarm çaldı.arkadaşın numarasından iphonemu bul üstünden mesaj geldi.
    Arkadaşım 3-4 kişiye de yaptıklarını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 19 Haziran 2016; 13:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark1

apple ıd pw nizi bulmuş ve kendi telefonunda açıp sizi takip edip deniyor.Program kurması için telefonunuzu eline alıp .ipa uzantılı virüsü kurması gerekir

Sizin yazdığınız daga mantıklı Program ismini bekliyorum

• blackeyes B kullanıcısına yanıt
    herhangi bi isim yok çoğu trojan keylogger mobilede böyle çalışır en temizinden restore atın apple ıd pw lerinizi değişin hatta yeni hesap açın fakat ne olur olmaz temiz bir pc den açın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.