Şimdi Ara

İPHONE BLACK 16 GB -- GARANTILI -- TURKCELL DEN ALINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 İPHONE BLACK 16 GB -- GARANTILI -- TURKCELL DEN ALINMA
    Merhaba,

İPHONE BLACK 16 GB1

cihaz orjinal kayıt kuyut sıkıntısı yok. Garantisi var ve devam ediyor.

kutusu ve faturası duruyor.

kısaca eksiği yok -- extra kılıfta veriyorum.

0532 294 60 61 -- Volkan

Fiyat : 880 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Ağustos 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• garantisi varmı
    Satılan bir şeyin kusurunu gizlemek helal değildir. O kusuru bilip söylememek de, kimseye helal olmaz.
  • al benden de o kadar biraz bilgi gerekli:D
    24.800 TL'nin Uzerinde islem hacim için referanslarİma bakiniz.---------------------------------------------------------------------- REFERANSLARIM:salagil(nokia n81 aldim)--Ostard (iphone 4 aldim)--MetinOktay10(Femset sattim)--nero67(iphone 4 aldim)--sezmik(lys hazırlik kitabları sattim)..Quark (samsung note aldim) brazen ( iphone 4s aldim)--gokhan20002001 ( iphone 4 aldim)--the_KHA ( 2 adet iphone 4 aldim)-berbers (s3 mini aldım)-Serquano (iphone 4 aldım)-itake(iphone 4s aldım)-asker1695(pasaport hakkı satın aldım)--Ottiman(iphone 4 aldim)--HTCONE1(iphone 4 aldım)--menajer8728(blackberry 9900 sattım)--Freev(iphone 4 aldim)--Tolgacem(iphone 4 aldim)--marmarafb(iphone 4s aldım)--harmonyoa(2 adet iphone 5s aldım)--harmonyoa(3 adet 5s aldım)--flexnacht(iphone 5s aldim)--maverickss(iphone 5s sattım)--maverickss(LG 2 aldım)
  • pm

not: arkadaşımız önce cihazı göndermeyi kabul etmediği için alımdan vazgeçilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 6 Ağustos 2012; 22:52:49 >
    Viper37--Zarvo--Visor(2x)--Plextor(2x)--Nu Metal Fan--ermac--_FaCeS_--nuvanda33--BAHADIRXIHSAN--sky_sun--blackgod--scnc--diabrek--falaze1--omerhancer--selim789987--elusive(2x)--gokhanb1982(4x)--jamesesp--abrahamme--OzanCB--WebEX--makinist76--10.Lincoln(2x)--nervium--garuda(3x)--ice_blue--http://www--solid--Acemi_Uyducu--reason666--fetii_51--VTR--YOUNGDENTİST--madd_maxx82--amortiiii--kopukucurtmaxxx--Bukalemun--B@R!$--aLabandaTR--entiki--orkan_pp.1--DEAD-RECKONING--caves--Metalchurch--ogokce01--wwwengin--matrax-38--jeepers_creepers--t@rik--nozdoner75--gemmologist--technician77--wehby --wyzonline--DieselTRoniC--west--mkoyuncu--Kaplan Bey--NIKEmRe--SNS15--erdalll--cureshot88--emrahgul--A.Nadir--TheBaroN!--eros--metintekin--salieri38 --hkasa--Chaoss--belalan52--gLam(X2)--thermosifon--ogulcanozugenc--Monkey D Luffy--MODDA-- slayer_00--Emre-45--sercantes--fenersel--bormenit--C.@.N--UML--h4ck4n--muhammet_89--bynedim--ZepH--wampaa--omeroruc--eddy--reymor01--chtzl--Dr.Teknik--dby--Archelot--efecukum--linger--Er_cU--azrail__30--optimus95--ksk_mehmet--Jeopol
  • yoğun istek üzerine konuyu güncelledim.

ilginiz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplandı.
    24.800 TL'nin Uzerinde islem hacim için referanslarİma bakiniz.---------------------------------------------------------------------- REFERANSLARIM:salagil(nokia n81 aldim)--Ostard (iphone 4 aldim)--MetinOktay10(Femset sattim)--nero67(iphone 4 aldim)--sezmik(lys hazırlik kitabları sattim)..Quark (samsung note aldim) brazen ( iphone 4s aldim)--gokhan20002001 ( iphone 4 aldim)--the_KHA ( 2 adet iphone 4 aldim)-berbers (s3 mini aldım)-Serquano (iphone 4 aldım)-itake(iphone 4s aldım)-asker1695(pasaport hakkı satın aldım)--Ottiman(iphone 4 aldim)--HTCONE1(iphone 4 aldım)--menajer8728(blackberry 9900 sattım)--Freev(iphone 4 aldim)--Tolgacem(iphone 4 aldim)--marmarafb(iphone 4s aldım)--harmonyoa(2 adet iphone 5s aldım)--harmonyoa(3 adet 5s aldım)--flexnacht(iphone 5s aldim)--maverickss(iphone 5s sattım)--maverickss(LG 2 aldım)
  • Volkan beyle ilk ben aradım konuştum sonrada Mesajlaştık anlaştık şimdi başkasıda anlaştık diyor! Hayırdır?

1 - 2 kişi yarın alacağım dedi. Tabi alamayacak olurlarsa satış devam edecektir.

İyi forumlar.
  • Açıklama : Telefon benim değil, arkadaşım volkan a ait. Forumdan haberi olmadığı için kendisi ile görüşen bir kaç kişiye söz vermiş. Bana bu yönden kötü bir etkisi dokundu. Kendisinin yanına gidip elden teslim alan zeytinburnun da ikamet eden bir arkadaşa satıldı. isteyen özelden telefonu vs. verilir alan kişiyle görüşsün veya isteyen kişi Volkanı veya beni arayıp ziyraretimize gelebilir başımızın üstünde yeri var.
    Mesaj sayım -- foruma kayıt tarihim -- sattığım ürünler -- ikametim -- telefon numaram -- referanslarım vs. her şey bellidir. Ürünüme istediğim meblayı verene veririm. Diğerleriyle anlaşamayabiliriz bunlar normal süreçtir. Yukarıdaki mesajı yazan arkadaş benimle hiç görüşmeyip sadece volkan ile görüşmüştür. Sorunlu alışveriş olarak imzama aynı şekilde forum nickini ekleyeceğim. Kendisi kaldırmadıkça benim imzanda bu dakika dan sonra sabittir. Bilginize.

Yukarıdaki metni yazmadan bu metni direk yazsaydım yanlış anlayan olabilirdi.
    İlk olarak : Anlaşmalar fes edilebilir. Satmaktan vazgeçebilirim.
    ikinci bu satır direk glokal'e : Sözleşmemi imzaladık ? Kaporamı yatırdın ? Seni mağdur eden bir durum mu oldu ? Paramı yatırdın ? Hepsinin cevabı hayır. Konuşuyor işte.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.