Şimdi Ara

iPhone Batarya Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İPHONE BATARYA PİL DEĞİŞİMİ FİYATLARI

    iPhone serisi kesinlikle akilli telefon dünyasında en popüler modellerin başında geliyor. Uzun yıllardır üst sınıf parçalar kullanılmasıyla tanınan bu telefonlarda batarya en çok sorun çıkaran bileşenlerden biri. Tüm akıllı telefonlarda olduğu gibi iPhone’lar da şarj edildikçe maksimum pil kapasitesinden bir miktar kaybederler. Bu zaman içinde devam eder ve bir noktadan sonra artık iPhone bataryası verim alınamaz hale gelir.




    Apple garanti sorgulama sisteminde cihazınızın garantisini sorgulayabilir, batarya değişiminiz apple tarafından garanti kapsamı dahilinde ücretsiz değiştirilebilir mi emin olabilirsiniz.


    iPhone Batarya Değişimi Fiyatları

    Apple batarya değişimi garanti sorgulaması için tıklayınız

    Garantisi bitmiş iPhone cihazlarınızın bataryasında meydana gelen her türlü sorun için Cep Market.com.tr web sitemiz veya Kadıköy Cep Market mağazamız aracılığıyla bizimle iletişime geçebilir ve probleminizin birkaç dakika içerisinde çözüldüğünü görebilirsiniz. iPhone batarya değişimi işlemlerini çok kısa sürede tamamlıyor ve dileyen kullanıcılarımıza çift taraflı ücretsiz kargo desteği sunuyoruz.







  • garantili iphone batarya değişim hizmeti veren Türkiye'nin en iyi firmalarından biri olan CitrusMobil den hizmet alabilirsiniz.

    bakınız:

    citrus mobil
    iPhone Batarya Değişimi ve Fiyatı
    https://www.citrusmobil.com/iphone-batarya-degisimi-fiyati-ve-degisimi/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.