Şimdi Ara

iphone aşırı app yükleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar applestore uygulamasının üzerinde 1 güncelleme gösteriyor. Ben güncellemeyi yapmak istemiyorum ama uyarınında kalkmasını istiyorum. Yardım edebilirmisiniz
    o uyarı kalkmaz hem rahatsız edici birşey değil illa yok edicem diyorsan update yaparsın paralıysa yapmaz satın alman gerekir

Orijinalden alıntı: diffriend
    Ne kadar app yüklerseniz yükleyin herhangi bir donma, takılma, çökme yaşamazsınız.

işte ben bunu seviyorum..
    elime Nokia aldıkça bu şişme sebinden vurup kırasım geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

sorun kaç program yüklediğinizde değil bana sorarsanız. arka planda açık kalan programlar.

ipod, safari, kamera benim şimdilik bulabildiğim, arka planda açıkken sistemi baya zorlayan programlar. özellikle ipod. o açıkken telefonun sisteminde ciddi bir düşüş yaşanıyor. performans sorunu dediğim gibi program sayınızda, diskindeki yer sıkıntısında değil, totalde açık olan programların yüklenmesinde.

son olarak keşfettiğim diğer birşey ise iphone4'ümün her güncellemede biraz daha yavaşlaması. helal apple'a. yeni telefon satmanın yolunuda böyle bulmuş bence. hani ekran kartının sürücülerini güncellersin kart saçmalar ya o hesap.

bu son yazdığımada açıklık getireyim: elimde çok eski sürüm bir ekran kartı var ve 2010 sürücüleri yerine 2007 sürücülerini kullanıyorum çünkü 2010 sürümü ekran kartını resmen yiyip bitiriyor. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dilikoglu1
    quote:

Arkadaşlar applestore uygulamasının üzerinde 1 güncelleme gösteriyor. Ben güncellemeyi yapmak istemiyorum ama uyarınında kalkmasını istiyorum. Yardım edebilirmisiniz
    o uyarı kalkmaz hem rahatsız edici birşey değil illa yok edicem diyorsan update yaparsın paralıysa yapmaz satın alman gerekir

Removemetadata programi ile bu uyariyi silebilirsiniz

edit: ipad2 kullanıcısıyım ama o yuzden jaılbreak gerektıren yontemler ıse yaramayacak arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jskat -- 30 Mayıs 2011; 13:54:18 >
  • IOS 4.x.x sürümünden sonra 11 sayfaya kadar program yükleyebilirsiniz. 11 sayfadan sonra yüklediğiniz programlar ekranda gözükmez ve arama kısmından, programın ismini aratarak çalıştırabilirsiniz.

Dolayısıyla Iphone sınırsız program yükleyebilirsiniz, fakat bunlardan sadece 11 sayfası ekranda görünür. Fazlası ise Arama kısmından aratılıp çalıştırılır.
    her klasörde 6 program,
    160x6= 960 programı "arama" paneline ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: herospower

sorun kaç program yüklediğinizde değil bana sorarsanız. arka planda açık kalan programlar.

ipod, safari, kamera benim şimdilik bulabildiğim, arka planda açıkken sistemi baya zorlayan programlar. özellikle ipod. o açıkken telefonun sisteminde ciddi bir düşüş yaşanıyor. performans sorunu dediğim gibi program sayınızda, diskindeki yer sıkıntısında değil, totalde açık olan programların yüklenmesinde.

son olarak keşfettiğim diğer birşey ise iphone4'ümün her güncellemede biraz daha yavaşlaması. helal apple'a. yeni telefon satmanın yolunuda böyle bulmuş bence. hani ekran kartının sürücülerini güncellersin kart saçmalar ya o hesap.

bu son yazdığımada açıklık getireyim: elimde çok eski sürüm bir ekran kartı var ve 2010 sürücüleri yerine 2007 sürücülerini kullanıyorum çünkü 2010 sürümü ekran kartını resmen yiyip bitiriyor. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

harika tespitler. bende seninle aynı düşünüyorum. özelliklerde güncelleme sonrası yavaşlama konusunda. ilk aldığım zaman yüklü programları kaldırmam cok kısa sürüyordu şimdi nispeten uzun

• quote:

Orijinalden alıntı: jskat

pekı ındırmeye basladıgımız program ve oyunu ıptal etme sansımız varmı.
    ornek olarak 300 mb boyutunda bı oyun ındırmeye basladım ama sonrada vazgectım durdrudum bunu nasıl ıptal edebılıyoruz?

edit: ipad2 kullanıcısıyım ama o yuzden jaılbreak gerektıren yontemler ıse yaramayacak arkadaslar.

onu indirmek zorundasin ipad üzerinde iptal etme şansın yok. pcde yapabilirsin ama.

Orijinalden alıntı: ilkerring

quote:

Orijinalden alıntı: jskat

pekı ındırmeye basladıgımız program ve oyunu ıptal etme sansımız varmı.
    ornek olarak 300 mb boyutunda bı oyun ındırmeye basladım ama sonrada vazgectım durdrudum bunu nasıl ıptal edebılıyoruz?

onu indirmek zorundasin ipad üzerinde iptal etme şansın yok. pcde yapabilirsin ama.

Tahmin etmistim neyse indirip silicez artik tesekkurler :)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.