Şimdi Ara

Iphone Arama gelince Kilitleniyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadasimin iphonu arama geldigi an kilitleniyor ekran simsiyah oluyor kimin aradigini goremiyorsunuz ama telefon calmaya devam ediyor. arama bittikten sonra bi sure sora telefonun ekrani kendine geliyor ve arama cvpsizlarda kaliyor. telefonu tekrar yukledik ama yinede duzelmedi surekli bu hata devam ediyor. Iphone 3G 8 GB Yurtdisindan gelme pasaporta kayitli.

Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinecegim. birde itunes uzerinden dfu modda fw yuklemenin farki nedir normal yuklemeden?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doftin -- 9 Mart 2009; 11:54:47 >
  • Hala bir hayirsever araniyor konuyla alakali
  • Benzer olay daha önce benim de başıma geldi bi kaç defa. Daha çok telefon fazla ısındığında, yani çok kullanıldığında oluyordu. Açıp kapayınca düzeliyordu. Uzun bir zamandır olmuyor.

Normal yüklemeden kastın ne?
  • dostum üstteki banlar kime...

dfu modda restore yaparsan telefonu komple restore yapmış olursun... ilk günki gibi olur... bi kezde öyle dene düzelir inş....
  • peki dfu modda restore yapmadan once telefonu tum bilgileri silmelimiyiz? yukardaki banlarda kendine dostum:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doftin

peki dfu modda restore yapmadan once telefonu tum bilgileri silmelimiyiz? yukardaki banlarda kendine dostum:P

telefonun bilgilerini silmene gerek yok... dfu modda restore yaparsan otomatik olarak bütün bilgilerin sıfırlanır... eğer bilgilerim gitmesin diyorsan restoreden önce itunesten back-up almanı öneririm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyuk bir ihtimalle daha once rehberden kişisel ringtone atadıgın birisi seni aradıgında bu sorunla karsılasıyorsundur. Muhtemelen sen yenı surume gectıgın ıcın o kısıye atadıgın rıngtone u ıphone bulamıyorsa ( yani hafızada o muzık suanda mevcut degılse boyle takılmalar oluyor ) bu sorunla karsılasırsın. O yuzden sana tavsıyem rehberındekı hıc bır kısıye kısısel rıngtone atamaman atadıklarınıda yenıden genel rıngtone olarak duzeltmen bu durum sorununu buyuk bır ıhıtımalle cozecektır dıye tahmın edıyorum. Alternatıf bır onerım yok maalesef.

Saygılarımla,
  • Aynı olay bugün benim de başıma geldi. yazılımsal bir sorun galiba. şu anda bir problem yok normal çalışıyor telefonum. Iphone yeni yazılımlara biraz daha dikkat etmesi lazım.
  • Arkadaslar sorun bencede yazilimsal fakat ringtone ile alakasi oldugunu zannetmiyorum neden derseniz kimseye ozel ton atamadim ve listemde olmayan insarlar aradigindada ayni sorun mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doftin

Arkadaslar sorun bencede yazilimsal fakat ringtone ile alakasi oldugunu zannetmiyorum neden derseniz kimseye ozel ton atamadim ve listemde olmayan insarlar aradigindada ayni sorun mevcut

dfu modda restore yaptınmı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.