Şimdi Ara

İPHONE ANDROİD YÜKLEME YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPOD TOUCH 2G VAR BENDE ANDROİD KURMAK İSTİYORUM AMA BOOTLACE İ İNDİRDİĞİMDE Bİ HATA VERİYOR BU HATAYI GOOGLE DEN ÇEVİRDİM CİHAZ DESTEKLENMİYOR DEDİ KUZENİME SORDUM ATTIĞIN JB Yİ REDSNOW DAN AT DEDİ BEN GREENPOİSON DAN ATMIŞTIM CİHAZ DESTEKLENMİYOR DİYOR AMA İNTERNETTE KURANLAR OLMUŞ DEMEK Kİ CİHAZ DESTEKLİYOR AMA BEN BECEREMİYOM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN SİZE GÜVENİYORUMM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .....

• Mümkün değil kardeşim.Android telefon almak istiyorsan bütçeni söyle yardım edebilirim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iphone için böyle bir yöntem vardı,ama ipod touch için böyle bir yöntem yok diye biliyorum,ilk çıkan iphone olan android sürümü 2.2 falandıhttp://www.redmondpie.com/install-android-2.2.1-froyo-on-iphone-3g-2g-using-bootlace-in-cydia-no-computer-required/ burada adım adım anlatılmış ama iphone için bunlar ipod touch için değil,zaten android 2.2 ile yapabilecekleriniz çok kısıtlı hatta yok gibi,bu yöntemler artık çok eskide kaldı,tavsiyem uğraşmayın ipod touch 2g basit işler için uygulamalar hariç öyle müzik dinlemelik basit internete girmelik kullanın ötesi için uğraşmayın devri kapandı çoktan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.