Şimdi Ara

Iphone Amerika malı,alacaksan Kore malı al mantığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sık rastlamaya başladım.Iphone alıp Amerika'ya para yedireceğine,Samsung veya Lg al Kore'ye gitsin.Tamam eyvallah Kore'lileri severiz,onlarda bizi ama bu mantıkla adam akıllı telefon mu kullanmayalım ? Ki adamlar da hayrına üretmiyor.Siz ne dersiniz ?

• Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz9

?

İşte adamlar çok saçma mantıkla yaklaşıyor.Delirecem lafta anlatılmıyor.
  • böylebir saçmalık görmedim öyle bir mantıkmı olur onun adı olsa olsa cehalet olur
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten kardeşim ya.Yani coca cola içip,Iphone alma ne demektir.Nerde kaldı bu zihniyet
  • Ahaha diyorum.Sadece bu yani amerikan malı diye daha iyi cihaz almamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bunları düşünüceğimize TÜRK malı olsada onu kullansak ama yok işte TÜRK firmalar bi tel çıkarıyor saçma ve pahalı adam gibi yapsalarda alsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Ahaha diyorum.Sadece bu yani amerikan malı diye daha iyi cihaz almamak

Akıl işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Keşke bunları düşünüceğimize TÜRK malı olsada onu kullansak ama yok işte TÜRK firmalar bi tel çıkarıyor saçma ve pahalı adam gibi yapsalarda alsak

İnan bana kardeşim Türk malı çıksa,berbat der desteklemez yine samsung felan alırlar :)
  • Tek yol Trident !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Keşke bunları düşünüceğimize TÜRK malı olsada onu kullansak ama yok işte TÜRK firmalar bi tel çıkarıyor saçma ve pahalı adam gibi yapsalarda alsak

İnan bana kardeşim Türk malı çıksa,berbat der desteklemez yine samsung felan alırlar :)

• Dünyanın en cahil cümlesi. Samsung Kore'de falan yaptırabilir. Appleda Çin'de yaptırıyor. Ayrıca bunu diyenler baksın. Affedersiniz artık donumuz bile Türk malı değil. Başkada ülkeyi umursamam bizim ülkemiz olmadıkça iyi olan kazansın. Ha telefon kalitesine hiç girmiyorum Samsung alan parasının yarısını çöpe atar zira ikinci el değeride baksan kullanma zevkinde baksan %60 kayıptasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

Dünyanın en cahil cümlesi. Samsung Kore'de falan yaptırabilir. Appleda Çin'de yaptırıyor. Ayrıca bunu diyenler baksın. Affedersiniz artık donumuz bile Türk malı değil. Başkada ülkeyi umursamam bizim ülkemiz olmadıkça iyi olan kazansın. Ha telefon kalitesine hiç girmiyorum Samsung alan parasının yarısını çöpe atar zira ikinci el değeride baksan kullanma zevkinde baksan %60 kayıptasın.

aynen öyle kardeşim
  • Hangisi isteklerime cevap veriyorsa onu alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chicago PD

Hangisi isteklerime cevap veriyorsa onu alirim.

Tabi ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.